Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar mrhb nasılsınız bu gün eşimin kontrlleri vardı beyin cerahi , endokrin göz polikiliniğinde 3 polikinik arasında koşturmaktan bitmiş bir durumdayımm
İnş. yorulduğuna değmiştir herşey yolundadır yeeteeerrr

ben uzak kaldımya bayağı ne yaptın ne aşamalardasın?yeni merkezden memnun kaldınmı???

Memnun kaldım Hilka valla doktoru daha yaşlı bekliyordum ama adam bi geldi pembeler içinde polaya zıplaya ben asistan falan sadım tanıştırdı kendini bi şok yaşamadım değil,
Şimdilik memnunum bakalım bayram sonu ne olacak rahim filmi istedi yeni,çok korkuyorum yavv ilkinde baya canım yanmıştı bu sefer ist. yaptırıcaz istedikleri klinikte inş. ilki gibi olmaz,bir adım attık Allah sonumuzu iyi etsin.

Sen toparlanabildinmi azda olsa

Memnun kaldım Hilka valla doktoru daha yaşlı bekliyordum ama adam bi geldi pembeler içinde polaya zıplaya ben asistan falan sadım tanıştırdı kendini bi şok yaşamadım değil,
Şimdilik memnunum bakalım bayram sonu ne olacak rahim filmi istedi yeni,çok korkuyorum yavv ilkinde baya canım yanmıştı bu sefer ist. yaptırıcaz istedikleri klinikte inş. ilki gibi olmaz,bir adım attık Allah sonumuzu iyi etsin.

Sen toparlanabildinmi azda olsa
[/QUOTE]

cnm sevindim senin adına içine sinen bir merkez olmasıda önemli.inşallah herşey güzel gider güzel sonuçlar yazarsın bizlere.ben toparlanmaya çalışıyorum bayramdan sonra bi tatil filan yapalım diyoruz ama nereye gidersen git düşüncelerde senle geliyor.henüz adetde olamadım bekliyorum kafamda tam silemedim anlayacağın.

Canım tebrik ederimbu duygu çok güzel Rabbim herkese yaşatsın.

canım kan verdi eşim ama sonuçları allamadık bir sorun varmış beyin cerahidende mr istediler perşebe gün tekrar gideceğiz bakalım

senin adına çok sevindim 9 ayı sorunsuz geçirip kucaklamak nasip olsun inşş

ya kızlar bişey sorucam bana da uzun protokol uygulanıyır.bugun lucrinin 16. gunu ve gonal f in 2 gunu.hani 21 gün sürüyodu uzun protokol herseyiyle beraber?üstelik bide bayram giriyor doktorum tatile gidiyor.bayramda sonraya kalıcak sanırım toplama ve transfer işlemi

cnm benim de 3.tedavimdi benimde sonuç negatif çok zor ya allah isyan ettirmesin bizleri inşallah

Merhaba kızlar benimde sonucum negatif 1,20
Seraa seninle aynı gün yaptırdık sanırım. Ne yapalım Allahın takdiri diyorum. Doktorum aradı beni Çarşamba
günü toplantı yapıp beni bilgilendirecekler. Benim yumurtalar çok zor alınıyomuş. 3 tane alındı 1 tanesi döllendi. O da olmadı bakalım nasıl bir tedavi şekli önerecekler. Bekliyorum bende. Size doktorunuz bir şey demedi mi?

geçmiş olsun arkadaşım allah dayanma gücü versin seni çok iyi anlıyorum şu anda berbatsındır.dediğin gibi allahın takdiri demekten başka bişey gelmiyor elden.beni hemşireyle emriyolog aradı sadece ilaçları kes adet görmeyi bekle dedi bugün sabahta adet görmeye başladım görmessen cuma tekrar test yap dediler gerek kalmadı.bakalım dr lar görüşecekmi??????

benim yerime eşim konuştu doktorla( konuşacak ne gücüm ne isteğim vardı ) . Yeni bir şeyler deneriz diyor doktor ama somut gelmedi bana söylenen hiçbirşey .
zaten ben tedaviye en az 6 ay ara vermek niyetindeyim ,ondan sonrası Allah kerim bakalım
bende de çok döllenmiş yumurta sayısı olmuyor her seferinde max 2 adet yani süreç uzun ama ben devam edebilirmiyim bilmiyorum açıkcası ..
hakkımızda hayırlısı ne yapalımmm

Arkadaşlar,uzun zamandır siteyi takip ediyorum;sayenizde yalnız olmadığımı hissediyor,moral buluyorum.kadınlar kulübüne teşekkürler.
Benim 3. transferim 16 ağustos ta dondurulmuşlarla oldu.2 tane embriyo transferi.
yalnız 2. ve 5. günlerde psikolojim darmadağındı.ağlama nöbetleri geçirdim diyebilirim.5.gün öğleden sonra mutfak işleri ile uğraştım,bel ağrım oldu.
daha öncekilerde vücudumda şişlikler hissediyordum,şimdi yok.endişeleniyorum.
8 hücreli 5.gün dondurulmuş embriyolarımın tahliline cuma,kadir gecesi gün bakacğm inşallah.
Yorumlarınızı bekliyorum,bebklerim tutunmuş mudur?
Allah herkesi hayırlısıyla bebişine kavuştursun inşallah,sevgiyle...

kızlar mrhb nasılsınız bu gün eşimin kontrlleri vardı beyin cerahi , endokrin göz polikiliniğinde 3 polikinik arasında koşturmaktan bitmiş bir durumdayımm

Canım inşallah kontroller sonucu temiz çıkar sizinde içiniz rahatlar...en kısa zamanda eşinin sağlığına kavuşmasını ve sizinde bebiş için tedaviye başlamanızı diliyorumm..

Canım süreç başladı demek hadi ayırlı olsun umarım bu son tedavin olurrrrrrrr.....bizleri habersiz bırakmaaa

Canım inşallah kontroller sonucu temiz çıkar sizinde içiniz rahatlar...en kısa zamanda eşinin sağlığına kavuşmasını ve sizinde bebiş için tedaviye başlamanızı diliyorumm..

tatlım duaya ne kadar çok ihtiyacım var bilemesinnn

canım kan verdi eşim ama sonuçları allamadık bir sorun varmış beyin cerahidende mr istediler perşebe gün tekrar gideceğiz bakalım

Yeteeer inş. sonuç iyi olur tertemiz çıkra testler,
Allahım bu mübarek ayda şifa isteyen herkese şifasını versin sizinde sabrınızın mükafatını verir inş.

Azcık içini serin tut bebek tutunacak ama senin yüzündne tutnmaktan vazgeçecek sen böyle yaparsan hormonların bile alt üstü olur sakin ol.
İnş.Kadir gecesi sonuçun pozitif çıkar mübarek günde yüzün güler seneyede bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın.

Canım süreç başladı demek hadi ayırlı olsun umarım bu son tedavin olurrrrrrrr.....bizleri habersiz bırakmaaa
Evet başladım bismillah dedik bakalım sorunsuz bir tedavi olur inş. sonuda güzel olur umarım,habersiz bırakma elimden geldiğince yazarım buraya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…