kızlar mrhb nasılsınız bu gün eşimin kontrlleri vardı beyin cerahi , endokrin göz polikiliniğinde 3 polikinik arasında koşturmaktan bitmiş bir durumdayımm
İnş. yorulduğuna değmiştir herşey yolundadır yeeteeerrrkızlar mrhb nasılsınız bu gün eşimin kontrlleri vardı beyin cerahi , endokrin göz polikiliniğinde 3 polikinik arasında koşturmaktan bitmiş bir durumdayımm
ben uzak kaldımya bayağı ne yaptın ne aşamalardasın?yeni merkezden memnun kaldınmı???
kızlarrrrrrrrr tahlil sonucum 115doktor hamilesin dedi ama kanama adet kanımı ve kasılması gibi sevinmek için erken mi bilmiyorum gerçii tahlil sonucumu öğrenmemle altkatta eşimin halası oturuyor eşi vefat etmiş onu öğrenmem bir oldu bu mutluluk bi üzüntüü ama çook mutluyum yazamıyorumm eşim şimdi bana çık sen dinlen dedi hemen size yazmak istedim...
yetercim kolay gelsin .tedaviye başlamak içinmi kontroller cnm??
İnş. yorulduğuna değmiştir herşey yolundadır yeeteeerrr
Memnun kaldım Hilka valla doktoru daha yaşlı bekliyordum ama adam bi geldi pembeler içinde polaya zıplaya ben asistan falan sadım tanıştırdı kendini bi şok yaşamadım değil,
Şimdilik memnunum bakalım bayram sonu ne olacak rahim filmi istedi yeni,çok korkuyorum yavv ilkinde baya canım yanmıştı bu sefer ist. yaptırıcaz istedikleri klinikte inş. ilki gibi olmaz,bir adım attık Allah sonumuzu iyi etsin.
Sen toparlanabildinmi azda olsa
yok kuzum ya eşim ameliyat oldu beyinden kitle çıkartıldı onun kontrolleri
cnm benim de 3.tedavimdi benimde sonuç negatif çok zor ya allah isyan ettirmesin bizleri inşallah
Merhaba kızlar benimde sonucum negatif 1,20
Seraa seninle aynı gün yaptırdık sanırım. Ne yapalım Allahın takdiri diyorum. Doktorum aradı beni Çarşamba
günü toplantı yapıp beni bilgilendirecekler. Benim yumurtalar çok zor alınıyomuş. 3 tane alındı 1 tanesi döllendi. O da olmadı bakalım nasıl bir tedavi şekli önerecekler. Bekliyorum bende. Size doktorunuz bir şey demedi mi?
Merhaba kızlar benimde sonucum negatif 1,20
Seraa seninle aynı gün yaptırdık sanırım. Ne yapalım Allahın takdiri diyorum. Doktorum aradı beni Çarşamba
günü toplantı yapıp beni bilgilendirecekler. Benim yumurtalar çok zor alınıyomuş. 3 tane alındı 1 tanesi döllendi. O da olmadı bakalım nasıl bir tedavi şekli önerecekler. Bekliyorum bende. Size doktorunuz bir şey demedi mi?
sizinle aynı gğn transferimiz yapılmıştı sanırım , sizin sonucunuz ne çıktı ?[/QUOTE
dediğin gibi birlikte bekliyorduk sonucu ben cuma öğrendim pozitif yani hamileyim ama dualarım tüm anne olmak isteyenler için.Gerçekten güzel bir duyguymuş allah herkese yaşatsın.
sizi tebrik ederim .hayırlısı ile allah kucağınıza almayı nasip etsin
darısı bizim başımıza
canımmmmmm geçmiş olsun allah yardımcınız olsun
kızlar mrhb nasılsınız bu gün eşimin kontrlleri vardı beyin cerahi , endokrin göz polikiliniğinde 3 polikinik arasında koşturmaktan bitmiş bir durumdayımm
İnş. yorulduğuna değmiştir herşey yolundadır yeeteeerrr
Memnun kaldım Hilka valla doktoru daha yaşlı bekliyordum ama adam bi geldi pembeler içinde polaya zıplaya ben asistan falan sadım tanıştırdı kendini bi şok yaşamadım değil,
Şimdilik memnunum bakalım bayram sonu ne olacak rahim filmi istedi yeni,çok korkuyorum yavv ilkinde baya canım yanmıştı bu sefer ist. yaptırıcaz istedikleri klinikte inş. ilki gibi olmaz,bir adım attık Allah sonumuzu iyi etsin.
Sen toparlanabildinmi azda olsa
Canım inşallah kontroller sonucu temiz çıkar sizinde içiniz rahatlar...en kısa zamanda eşinin sağlığına kavuşmasını ve sizinde bebiş için tedaviye başlamanızı diliyorumm..
canım kan verdi eşim ama sonuçları allamadık bir sorun varmış beyin cerahidende mr istediler perşebe gün tekrar gideceğiz bakalım
Arkadaşlar,uzun zamandır siteyi takip ediyorum;sayenizde yalnız olmadığımı hissediyor,moral buluyorum.kadınlar kulübüne teşekkürler.
Benim 3. transferim 16 ağustos ta dondurulmuşlarla oldu.2 tane embriyo transferi.
yalnız 2. ve 5. günlerde psikolojim darmadağındı.ağlama nöbetleri geçirdim diyebilirim.5.gün öğleden sonra mutfak işleri ile uğraştım,bel ağrım oldu.
daha öncekilerde vücudumda şişlikler hissediyordum,şimdi yok.endişeleniyorum.
8 hücreli 5.gün dondurulmuş embriyolarımın tahliline cuma,kadir gecesi gün bakacğm inşallah.
Yorumlarınızı bekliyorum,bebklerim tutunmuş mudur?
Allah herkesi hayırlısıyla bebişine kavuştursun inşallah,sevgiyle...
Evet başladım bismillah dedik bakalım sorunsuz bir tedavi olur inş. sonuda güzel olur umarım,habersiz bırakma elimden geldiğince yazarım burayaCanım süreç başladı demek hadi ayırlı olsun umarım bu son tedavin olurrrrrrrr.....bizleri habersiz bırakmaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?