gizemcim oldu sanırım bu arada bende habersiz misafiri sevmem bence de akşam gelsinler de o kadar hazırlan sonra iptal et olur mu canımcnm bak şimdi benim yazdığım mesajın altında MQ var ona tıkla sonrada güllücanın yazdığı mesajın altında ALINTI YAP var ona tıkla yeni açılan pencere yaz aşkım bnm
evet canım sendemı karadenızlısın esımde karadenızlı yazları koye gıtmeye calsırız kayınvalıdeler ordada.hangı ıldensın bır mahsuru yoksa tabı sordum ama.bır bakayım su kpss ye bulabılcekmıyım canım
a.s. Yeter dün sana bi şeyler yazmıştım gördün umarım.
yeteer sen nasılsın canım
gizemcim oldu sanırım bu arada bende habersiz misafiri sevmem bence de akşam gelsinler de o kadar hazırlan sonra iptal et olur mu canım
mahsuru yok canım ben artvinliğim ilçesinden ben de severim köye gitmeyi çok kalmayı sevmiyorum ama gezmeye gitmek güzel oluyor benim kayınvalidemler köyde değil ama arada gidiyoruz bizim köyler çok muhteşem güzellikte ama
kızlar songülle şimdi fb dan yazıştık sizi okuyorum ama giremedim diyor şifresini unutmuş değiştirecekmiş şifreyi o zaman girerim dedi
evet karadenız harıka.ben bursalıyım ama esım karadenızlı bende cok bayıldım koylere ama tabıkı bende cok durmayı sevmıyorum cok sessız sakın sıkılıoyurm oyle yerlerde.canım sen ozman tupu nerde yaptrdın ya epey uzaktır hastanen.
canım fb ne dmek ayy bende acaba bır seymı oldu dıyo korktum neyse canım ıyı hadı bakalım dgıstırde gır unutcan sıfre yazma emı bebısım
ben tedaviye trabzona gidiyorum canım aşılama ve tüp bebekleri trabzonda yaptırdım zor olmazmı canım hemde çok zor kontroller için sabahın köründe gidip gece geliyorduk çalışıyoruz çünkü 5-6 saat sürüyor yumoşlar toplandıktan sonra kalıyoruz transferden sonra geliyoruz 2. de 5 gün kaldım transferden sonra doktorumla konuşup 3 gün arkadaşımda kaldım 2 gün arkadaşımda kaldım öncesinde de teyzem var onun yanında kaldık teyzem tedaviye geldiğimi biliyordu ama tüp bebek yaptırdığımızı söylemedik o yüzden sonrasında kalmadık orda anlayacağın bayağı zor oluyor ama inşallah bundan sonrakinde tutar
biz burda bazı kızlarrla faece booktan da yazışıyoruz songül ordan haber verdi bana
ben burdayım :) nette takılıyorum burayıda takip ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?