kızlar bugun 4 gun ama bende hıc bı belırtı yok ne agrım var ne sızımm hanı adet agrısına benzer seyler oluyomus bende hıc bıse yok gayet ıyıyımmmm bunasevınmelımıyım sızce uzulmelımıyımmm?*?kafamdaa bın tane tılkı dolaanmaya basladı yaaaaaa morale ıhtıyacım varrrr
kızlar bugun 4 gun ama bende hıc bı belırtı yok ne agrım var ne sızımm hanı adet agrısına benzer seyler oluyomus bende hıc bıse yok gayet ıyıyımmmm bunasevınmelımıyım sızce uzulmelımıyımmm?*?kafamdaa bın tane tılkı dolaanmaya basladı yaaaaaa morale ıhtıyacım varrrr
Düşünmemeye çalış biliyorum zor ama morelin ne kadar yüksek olursa kendini okadar iyi hissedersin emin ol.
kızlar bir şey soracağım aramızda hiç DONDURULMUŞ DENEYEN VARMI BU KONUDA BİLGİ ALACAĞIMMM
calısıyorum ınan ama bıraz zor:)bakalım kısmet tranfser fln hepsı cok kolay rahat gectı ama gun gectıkce belırtı arıyorum bıse yok buna sevınmelımıyım uzulmelımıyım bılemıyorummm ısteeeeeayakta cok durursam kasıklarım agrıyo ama.sen naptın yasmıncım stent dıe bıse takılacaktı ne asamadasın ınsalh hayırlı sonuclarımızı ard arda alırızz.bızımkısı tutarsa bayram hedıyesı olcak bızee onunla ılk bayramım olcakkk
Ben denedim ama yarım kaldı benimki emriyolar çözüldü ama kaliteli değillerdi iptal edildi..
Kısa protokol uyguluyorlar önemli olan rahim kalınğı dondurulmuşlarda benimki 9 cm olmuştu.Hap kullandımmı hatırlamıyorum amal ucrin kullnmıştım birinci adetten sonra başladım ikinci adetimi olmadan trasfer yapılacaktı.
Kardeşin içinmi bilgi istiyorsun.
evet canım ya ne kulanıyorruz (bu ilaçlar ne kadar tutyor )nasıl bir süreç diye benim hiç dondurulmuşum olmadı o yüzden bu konuda bilgi sahibi değilim o yüzden sordum sizlere
Sadece lucrin kullandım ve peşin almıştık geçen sene ki fiyatını hatırlamıyorum ama şimdi
Lucrin Depot Kullanıma Hazır 1 Aylık Enjektör 3.75 mg 1 enjetör/kutu 283,84 TL bu fiyattaymış.
Rahim istenilen kalınlığa ulaştığında transfer günü çözmeye başlıyorlar emriyoları.
İnş. kaliteli olur emriyoları ve sorunuz çözülür.
Selam kızlar
Benim de dün toplamam yapıldı 12 yumurta toplanmıştı 9 tanesi olgunmuş 4 tanesi döllenmiş bana biraz az geldi ne dersiniz. Salı ya da perşembe transferim olacak. 3. gün
5. gün transfere neye göre karar veriyorlar. 5. gün daha mı iyi? Ay kafamda bir sürü soru var çok heyecan yaptım. Gerçi aklımdan hiç olumsuz birşey geçmiyor nedense.
Allah herkese sabır versin bu süreçte olumlu sonuçlar göstersin çünkü gerçekten çok zorlu bir iş yaşamayan bilemez.
Sevgiler
Kızlar benım bugun 6 gunum ne agrım var ne sızım hersey cok normal yaa ben bunu olumsuz gıbı gormeye basladımm sankı olmadı gıbııı yaaaa(ınsalh yanlıs dusunuyorumdur yaa hıc bı belırtı olmadıgı halde hamıle kalan varmı bıldıgıınızz???
Arkadaşlar tüp bebek raporu alabilmek için kaç aşılama yaptırmak lazım 2 aşılama yeterli oluyor mu. Biz 2 aşılama yaptırıp tüp bebeğe geçmek istiyoruz 3. yü yaptırmak istemiyoruz hem daha fazla yıpranmamak için hem de tutsa 2 aşılamada zaten tutar ve başarı oranı az boşuna tekrar para vermek istemiyoruz. 2 aşılama yeterli oluyorsa o şekilde yapıp rapor alıcaz. Ayrıca aşılamanın devlet ya da üniversite hastanesinde yapılması gerekiyor dimi rapor için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?