Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

Ne doğan güne hükmüm geçer,

Ne halden anlayan bulunur;

Ah aklımdan ölümüm geçer;

Sonra bu kuş, bu bahçe, bu nur.

Ve gönül Tanrısına der ki:

- Pervam yok verdiğin elemden;

Her mihnet kabulüm, yeter ki

Gün eksilmesin penceremden!

(CAHİT SITKI TARANCI)

Son düzenleme:

canım çok güzel emeğine sağlık

yasminnnn şiirleeeee döndü

Arkadaşlar merhaba,aranıza yeni katıldım,tüm tüp bebek yaptıran arkadaşlar, test günü hayırlı güzel haberler alırlar inşallah.ben 2 defa yaptırdım malesef olmadı,birinnde yumurtalarım toplandı hemen transfer edildi,diğeri dondurulmuş.2.cinin sonucunu bugün aldım oda hüsran.üzülmemeye çalışıyorum.3.cü için biraz kendime zaman vermeyi düşünüyorum.herşey kaliteli,herşey yolunda gözüküyordu ama olmayınca olmuyor,hakkımda hayırlısı buymuş diyorum...benimle bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

seni çok iyi anlıyorum canım,istanbuldaysan sana bir yer önerebilirim,bende bugün 2.nin sonucunu aldım,aileme belli etmesemde çok mutsuzum şuan.bende 2 kere yaptırmama rağmen hiç tüplerime baktırmadım.ben hemen arkasında 2.yi yaptırdım,bence kendine biraz zaman ver,eğer beynen yorgunsanda herşey olumsuz gelişiyor.

Hoşgeldin.....

Bizler sadece kaderimizde ne varsa onu yapıyoruz gerisinin Allaha bırakıyoruz.
Rabbim isterse tedavi sürecini beklemez verir bebeklerimizi demekki bizlerde bu sınava geçip bebeklerimizi alıcaz yada hiç alamıcaz.
İnş. çok bekletmez verir biter bu süreç...
Üzüldüm negatif sonuç almana ama yapacak bir şeyimiz yok.Elimizden en fazla ağlamak dua etmekten başka bir çare yok.Allah sabrını veriyor yaşayan biri olarak iki tüp denemeside negatif olunca.
Merak ettiğim hiç rahim filmi çektimedimi merkezin,çünkü çok önemli rahim filmi

yasminnnn şiirleeeee döndü

BEN BİR KADINIM

Kavrulur şu kanlı gözlerimde günler
Akşamdan bir sancıyla
Koklanmış bir gül gibi hayallerim ayak altında
Yol vermez yol vermez ağlamaya gururum
Yılların aynasında
Horlanmış vücudumda memelerim derin acıda

Ben bir kadınım ben bir insan
Taşırım karnımda paramparça can
Bir yanımda cevahir, bir yanımda kan
Bir yanım şiir destan, bir yanım kirli fistan
Bir yanım güller açmış, bir yanım viran

Savrulur şu tozlu saçlarımda rüzgar
Çıldırtan bir hışımla
Saklanmış bir sır gibi, şiirleri ateş hattında
Dayanmaz dayanmaz bu baskıya yürürüm
Sabrımın bir anında
Elimin hamuruyla çeker giderim
Canım burnumda

Ben bir kadınım ben bir insan
Taşırım karnımda paramparça can
Bir yanımda cevahir, bir yanımda kan
Bir yanım şiir destan, bir yanım kirli fistan
Bir yanım güller açmış, bir yanım viran

Yusuf Hayaloğlu​

haklısın,kaderde ne varsa o....hepimize o güzel günleri görmeyi mevlam nasip eder inşallah...evet hiç baktırmadım,direk tüp bebek yaptırdım.

haklısın,kaderde ne varsa o....hepimize o güzel günleri görmeyi mevlam nasip eder inşallah...evet hiç baktırmadım,direk tüp bebek yaptırdım.

Amiiinn

Nasıl yani senmi istemedin doktorlarmı bakmadıÇünkü belki tüpülerin kapalıdır,bitişiklik vardır ben ilk doktora gittim bebek için bir sorun varmı diye tahliler falan yapılsın diye önce rahim filmi çeklidi ve tüpüm kapalı denildi ikinciye bakıldı bir süre sonra ondada iltihap gibi sıvı akıyorlar dediler stent takıcaz denildi.

Ama sana bakılmaması ve direk tüp bebek yapmaları şaşırtıcı

Son düzenleme:

cnm seninki sebebsiz kısırlıkmı

tabiki başta tahliller falan yapıldı,ama rahim filmi çekilmedi.doktorum muayene etti,hiçbir sorun yok dedi.direk tüp bebeğe geçti.ama benim eşimde sorun vardı,o sorun yüzünden direk tüp bebek tedavisine başlandı.

Hmmm şaşırdım doktorununda demekki bir bilidiği varmış istememiş.
İnş. bekleme sürecin bitipte tekrar tedaviye başladğında her şey yolunda gider ve bebeğin seni daha fazla bekletmez

Hmmm şaşırdım doktorununda demekki bir bilidiği varmış istememiş.
İnş. bekleme sürecin bitipte tekrar tedaviye başladğında her şey yolunda gider ve bebeğin seni daha fazla bekletmez

amin canım inşallah,allahım isteyen herkese nasip etsin.sen hangi aşamadasın.

İnş. hissettiğin gibidir inş. bebeğin sana sıkı sıkı tutunmaya çalıştığı için kasık ağısı çekiyorsundur.
Ama bazen ilaçlarda yapıyor kasık ağrısı kendi dinledikçe her belirtiyi hissedersin çünkü pskolojiktir.
Az kaldı az daha sık dişini stres yapma çünkü miniğin sana tutunmaya çalışyıor...
Allahım yardım etsin herkese...

Son düzenleme:
amin canım inşallah,allahım isteyen herkese nasip etsin.sen hangi aşamadasın.

Amin........

Ben 3. deneme yaptırıcam inş.
Şimdilik bazı problemler var yumurta tüpüme stent takılacak rahime ve emriyoya zarar vermesin diye.
Benim dahaaaa çoooook yolum var geç olsunda güç olmasın inş...

AMİNNNN canım inşallah,ikimizinde 3. olacak.ALLAHIM 3.de evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.ben o kadar zor şartlardan buralara geldimki anlatamam,bi ara hiç çocugumun olmayacağını zannederek yaşadım,ALLAHIM karşımıza iyi doktorlar çıkarmayı nasip etsin.sorun bende değil,eşimdeydi ama en önemli sorununu atlattık şükürler olsun.belkide onun sorununu atlatmanın sevinciyle kendi rahim filmimi çektirmeyi bile düşünmedim,:)) o heyecanla tedaviye başladık.ama onuda en yakın zamanda çektireceğim.

canalrımmmm nasılsınız
bu zor yorucu yolda rabbim yanımızda olsun inşşşşş gölümüzden geçen bizi bulsunn

Ben hep diyorum veren Allah alan Allah varsa nasipte anne olmak amennaina,nasipte yoksa anne olma olmak vardır belkide bundada bir hayır...
Bizler elimizden geleni yapıyoruz Allah verdiğimiz emekleri döktüğümüz gözyaşlarını el açıp ettiğimiz duaların hatrına duyar inş. sesimizi..
Allah yardımcın olsun hakkında en hayırlısı neyse gönlünden kalbinden geçen neyse inş. olur....

canalrımmmm nasılsınız
bu zor yorucu yolda rabbim yanımızda olsun inşşşşş gölümüzden geçen bizi bulsunn

Ben bugün çok mutluyum bilmiyorum nedendir.
Belkide şuanda evde komşumun kızı var daha 4,5 aylık o evde olduğu için onu uyutmak ona bakmak beni sevindiriyor...

‘’Ömür, kundakla kefen arasına sıkışmış zamandır’’

Ömür dediğin nedir ki gülüm
Kundakla kefen arasında geçen zaman
Gelirken ana karnından çıkarsın,
Şaplatırlar silleyi ağlarsın tepe üstü
Toplanırlar etrafında sevinir herkes
Arkasından emeklersin, yürürsün
Sonra bin bir eziyet çile çekersin
Sanırsın ki yaşadım hayatı

Gün gelir Azrail çöker yakana, alır canını
Sarıp sarmalarlar üçbeş metrelik beze
Ağlaşırlar, ağıt yakarlar etrafında
Koyarlar bir metrelik toprağa

Geldiğinde ağlamışsın, gittiğinde ağlatmışsın
İşte ömür dediğin budur gülüm

İki beyaz arasına sıkışıp geçen bir zaman
Gelirken beyazlar içindesin kundaklamışlar
Giderken de beyazlar içindesin kefenlemişler

Dinçer Demirel​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…