Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Ne doğan güne hükmüm geçer,
Ne halden anlayan bulunur;
Ah aklımdan ölümüm geçer;
Sonra bu kuş, bu bahçe, bu nur.
Ve gönül Tanrısına der ki:
- Pervam yok verdiğin elemden;
Her mihnet kabulüm, yeter ki
Gün eksilmesin penceremden!
(CAHİT SITKI TARANCI)
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Ne doğan güne hükmüm geçer,
Ne halden anlayan bulunur;
Ah aklımdan ölümüm geçer;
Sonra bu kuş, bu bahçe, bu nur.
Ve gönül Tanrısına der ki:
- Pervam yok verdiğin elemden;
Her mihnet kabulüm, yeter ki
Gün eksilmesin penceremden!
(CAHİT SITKI TARANCI)
iyi akşamlar 2 deneme için merkez araştırıyorum bu siteyide yeni keşfettim kaç gündür yazılarınızı okuyorum ve sonunda üye olup yazmaya karar verdim dertler ancak payşatıkça azalır dedim ve yazmaya başladım
Melesef ailemlekonuşamıyorum bu meseleyi 2 yıllık evliyim evlenir evlenmez çocuk istedim ama olmadı ve sanki hiç olamayacak gibi geliyor Beni her iki tüpüm kapalı ve eşimn ise sperm sayısı iyi fakat morfolojisi çok kötü
:18:İlk denemem benim için kötü deneyim oldu
Arkadaşlar merhaba,aranıza yeni katıldım,tüm tüp bebek yaptıran arkadaşlar, test günü hayırlı güzel haberler alırlar inşallah.ben 2 defa yaptırdım malesef olmadı,birinnde yumurtalarım toplandı hemen transfer edildi,diğeri dondurulmuş.2.cinin sonucunu bugün aldım oda hüsran.üzülmemeye çalışıyorum.3.cü için biraz kendime zaman vermeyi düşünüyorum.herşey kaliteli,herşey yolunda gözüküyordu ama olmayınca olmuyor,hakkımda hayırlısı buymuş diyorum...benimle bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
yasminnnn şiirleeeee döndü
Hoşgeldin.....
Bizler sadece kaderimizde ne varsa onu yapıyoruz gerisinin Allaha bırakıyoruz.
Rabbim isterse tedavi sürecini beklemez verir bebeklerimizi demekki bizlerde bu sınava geçip bebeklerimizi alıcaz yada hiç alamıcaz.
İnş. çok bekletmez verir biter bu süreç...
Üzüldüm negatif sonuç almana ama yapacak bir şeyimiz yok.Elimizden en fazla ağlamak dua etmekten başka bir çare yok.Allah sabrını veriyor yaşayan biri olarak iki tüp denemeside negatif olunca.
Merak ettiğim hiç rahim filmi çektimedimi merkezin,çünkü çok önemli rahim filmi
haklısın,kaderde ne varsa o....hepimize o güzel günleri görmeyi mevlam nasip eder inşallah...evet hiç baktırmadım,direk tüp bebek yaptırdım.
arkadaşlar merhaba,aranıza yeni katıldım,tüm tüp bebek yaptıran arkadaşlar, test günü hayırlı güzel haberler alırlar inşallah.ben 2 defa yaptırdım malesef olmadı,birinnde yumurtalarım toplandı hemen transfer edildi,diğeri dondurulmuş.2.cinin sonucunu bugün aldım oda hüsran.üzülmemeye çalışıyorum.3.cü için biraz kendime zaman vermeyi düşünüyorum.herşey kaliteli,herşey yolunda gözüküyordu ama olmayınca olmuyor,hakkımda hayırlısı buymuş diyorum...benimle bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Amiiinn
Nasıl yani senmi istemedin doktorlarmı bakmadıÇünkü belki tüpülerin kapalıdır,bitişiklik vardır ben ilk doktora gittim bebek için bir sorun varmı diye tahliler falan yapılsın diye önce rahim filmi çeklidi ve tüpüm kapalı denildi ikinciye bakıldı bir süre sonra ondada iltihap gibi sıvı akıyorlar dediler stent takıcaz denildi.
Ama sana bakılmaması ve direk tüp bebek yapmaları şaşırtıcı
tabiki başta tahliller falan yapıldı,ama rahim filmi çekilmedi.doktorum muayene etti,hiçbir sorun yok dedi.direk tüp bebeğe geçti.ama benim eşimde sorun vardı,o sorun yüzünden direk tüp bebek tedavisine başlandı.
Hmmm şaşırdım doktorununda demekki bir bilidiği varmış istememiş.
İnş. bekleme sürecin bitipte tekrar tedaviye başladğında her şey yolunda gider ve bebeğin seni daha fazla bekletmez
yasemıncım benım ıkı guundur hafıf hafıf kasık agrılarım olmaya basladı gun yaklasıyyo ama gıttıkce beklemek daha zor oluyorrrrrsen benım ıcın bıse hıssedıyormusunnn arkadasım yaaa ben sankı ıkı gundur varmıs gıbı hıssedıyom ama cok heycanlı ve korkulu bı bekleyısmıs buuuu:18::18::18:
yasemıncım benım ıkı guundur hafıf hafıf kasık agrılarım olmaya basladı gun yaklasıyyo ama gıttıkce beklemek daha zor oluyorrrrrsen benım ıcın bıse hıssedıyormusunnn arkadasım yaaa ben sankı ıkı gundur varmıs gıbı hıssedıyom ama cok heycanlı ve korkulu bı bekleyısmıs buuuu:18::18::18:
amin canım inşallah,allahım isteyen herkese nasip etsin.sen hangi aşamadasın.
Amin........
Ben 3. deneme yaptırıcam inş.
Şimdilik bazı problemler var yumurta tüpüme stent takılacak rahime ve emriyoya zarar vermesin diye.
Benim dahaaaa çoooook yolum var geç olsunda güç olmasın inş...
AMİNNNN canım inşallah,ikimizinde 3. olacak.ALLAHIM 3.de evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.ben o kadar zor şartlardan buralara geldimki anlatamam,bi ara hiç çocugumun olmayacağını zannederek yaşadım,ALLAHIM karşımıza iyi doktorlar çıkarmayı nasip etsin.sorun bende değil,eşimdeydi ama en önemli sorununu atlattık şükürler olsun.belkide onun sorununu atlatmanın sevinciyle kendi rahim filmimi çektirmeyi bile düşünmedim,:)) o heyecanla tedaviye başladık.ama onuda en yakın zamanda çektireceğim.
canalrımmmm nasılsınız
bu zor yorucu yolda rabbim yanımızda olsun inşşşşş gölümüzden geçen bizi bulsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?