Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

selam kizlar
bugun opu vardi.

10 adet yumurta toplandi. yarin durumlari hakkinda bilgi verecekler. az gibi sanki 10 adet dimi. hic bilmiyorum.

acaba hangi gun koyacklar Allah kismet ederse bakalimm offf heyecannn

İnş. hepsi iyi döllenir ve iyi kalite olur.
Allah yardımcın olsun azcık kalmış bebeğine kavuşmana inş. bekleme sürecinide kazasız belasız atlatırsın

yasmin yeteer saolun kizlarr
insallah dediginiz gibi iyi olur herse iyi gider ve bu ay kavusurum canima..

tum isteyenlere nasib etsin Rabbim

yasmin yeteer saolun kizlarr
insallah dediginiz gibi iyi olur herse iyi gider ve bu ay kavusurum canima..

tum isteyenlere nasib etsin Rabbim

inşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşş
şuanda dışarda çok fena bir yağmur var bende hepimiz için dua ediyorum allahım bizleri (hayırlı sağlıklı )evlatlara kavuştur diyee

yeter arkadaşım kardeşine üzüldüm Allah sabır versin ,bizi en iyi bizler anlıyoruz

kizlar acil online olan bilen yardim etsin lutfen!!

benim pazartesi yumurtalar toplandi. bugun aradilar. 4 hucreliyi bugun trasnfer edicekler sansim cok dusuk dimi

orta kalite ve de

digerleri 3 e bounmus o yuzden beklemeyelim dedi

benim pazartesi yumurtalar toplandi. bugun aradilar. 4 hucreliyi bugun trasnfer edicekler sansim cok dusuk dimi

orta kalite ve de

Sıkma canını dur bakalım telaş yapma sakin ol.Bildikleri bir şey var demekki bugün yapacaklar trasferi yaa hiç kaliteli olmayıp ölselerdi.
Belkide dışarda durmaması gereken emriyolardır rahminde daha iyi gelişecektir.
Sakin ol doktora gittiğinde sor daha rahat olursun.
Merak etme eğer bebeğin olacaksa ha 3. gün he 5 gün Allah istedikten sonra 1. gün emriyosuda olsa verir bebeğini.
Üzülme aç Kuranı oku biraz sakinleştirir seni.

2. gun transfer.. hic umudum yok kizlar. dunyam yikildi su an. 1 saat sonra cikacagim evden ama ev basima yikildi suan

2. gun transfer.. hic umudum yok kizlar. dunyam yikildi su an. 1 saat sonra cikacagim evden ama ev basima yikildi suan

Sıkma kendi sakin ol ki trasferin güzel geçsin ki bebeğini yerine yerleştirebilsinler ne olur üzülme vardır bundada bir hayır sana orda daha iyi açıklama yaparlar merak etme sen kendi kafanda kurma artık neden diyeede sorma 2. olsada orta kalitetede olsa bebeğin sana sıkı sıkı tutunacak ama önce sakin ol.

orta kalite ve de

benimkine çok kaliteki dedilerde ne oldu yine olmadı ama orta kaliteli deninen arkadaşlar gebe kaldı çoçuk işi kısmetişi

yok benim umudum falan yani giderim koyarlar. olursa olur olmazsa olmaz. dikkat falan da edemem. isim gucum var benim. yeter ama herseyimi kisitladi bu is. bi de sonunda bi halt oldugu yok. eeh sikildim!

2. gunmus 3. gunmus 5. gunmus. 5. gune kadar dayanicak 1 embriyo bile cikaramamisim. tup desen biri yok digeri ne halde belli diil.

Sikildim 2 kere dis gebelik gecirdim, cok sikildim bu isten!

ayyyyy tıbbi ben ne yapalım o zaman ben çalışmayı düşünüyom kafam rahat etsin azcık

ooooo sen çok cabuk vazgeçmişin yapma böyle yavv bizler boşunamı diyoruz güçlüyüz diye yapma böyle sen inanki bebeğinde sana tutunsun.

Benim tek yumurtam var ve tek tüpüm var bende elimden geldiği kadar uğraşıyorum ama ben vazgeçmiyorum yumurtam sürekli kist yapıyor ben menopoza girene kadar denicem kendime inat ben umudumu hiç kaybettemedim Allah sağlık maddi güç verdiği sürece denicem vazgeçme elinden geleni yap bırakma kendini

Yazdan beri bir güvercin balkonuma sürekli çyuva kurmak için uğraştı.Ama ben pislik olur diye yumurtlamadan bozdum yaptığı yuvayı ama inatlaştı her gün yuvasını bozdum,hatta birgün sıkıştıdım balkona yakaladım belki korkar diye kuyruğunu kopardım yanlışlıkla,ama olmadı nasıl inat ettiyse artık 2 gün evde değilidim ve eve geldim en kuyut yere girmiş dedim gene mi yaaa yeter ama dedim tam elimi attım yaptığı yuvaya ama iki yumurta vardı baktım nasıl kıyarım siz dedim.Nasıl olsa hava soğuk çıkmaz yumurtalar ama 20 gün sonra bi bakayım dedim iki yavru minicik sapsarı gözlerim doldu.Güvercine dedim tebrik ediyorum azmini sonunda yuvanıda kurdun yavrularınıda çıkardın,düşündüm şu kadarcık kuş bile her şeye rağmen yavrularını çıkardı yumurtadan....

:

kızlar nasılsınız pc yoktu iki gündür gelemedimmmmm

canım kardeşimin 1. kalite 8 hücreliydi ama negatif aldıııı sakın olumsuz düşünme eğer o bebk seni anne yapacaka rabbim ol derse kalitesi hücresi hiç önemli değillll yeterki zamanı gelmiş olsunnn

selam kızlar ben butun ıslemlrı atlattık cok sukur bebegım karnımda suanda :)))allahıma bınlerce sukur kı hıc bı sorun yasamadım. herseyım rahat gectı kendımı hıc kasmadım.transferden korkuyordum ama bılmedım bıle ok adar kolay gectı bınlerce sulkurrrrr....bakalım artık mgerıye beklemek kaldı burda bı arkadasda kalıyorum o yuzden zaman guzel gecıyor sıkılmıyorum.dınlemıyorum devamlı bılmıyorum cıksam gezse3m yanlıs mı yaparım evın ıcınde dolanıyorum sadace 1 kasım tahlıl gunumuzzzz dualarınızı eksık etmeyın arkadaslar lutfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…