selam kizlar
bugun opu vardi.
10 adet yumurta toplandi. yarin durumlari hakkinda bilgi verecekler. az gibi sanki 10 adet dimi. hic bilmiyorum.
acaba hangi gun koyacklar Allah kismet ederse bakalimm offf heyecannn
Canım inşallah kardeşini fazla bekletmeden kendiğilinden geliverir bebiş
yasmin yeteer saolun kizlarr
insallah dediginiz gibi iyi olur herse iyi gider ve bu ay kavusurum canima..
tum isteyenlere nasib etsin Rabbim
inşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşş
şuanda dışarda çok fena bir yağmur var bende hepimiz için dua ediyorum allahım bizleri (hayırlı sağlıklı )evlatlara kavuştur diyee
yeter arkadaşım kardeşine üzüldüm Allah sabır versin ,bizi en iyi bizler anlıyoruz
kizlar acil online olan bilen yardim etsin lutfen!!
benim pazartesi yumurtalar toplandi. bugun aradilar. 4 hucreliyi bugun trasnfer edicekler sansim cok dusuk dimi
orta kalite ve de
digerleri 3 e bounmus o yuzden beklemeyelim dedi
2. gun transfer.. hic umudum yok kizlar. dunyam yikildi su an. 1 saat sonra cikacagim evden ama ev basima yikildi suan
kizlar acil online olan bilen yardim etsin lutfen!!
benim pazartesi yumurtalar toplandi. bugun aradilar. 4 hucreliyi bugun trasnfer edicekler sansim cok dusuk dimi
orta kalite ve de
digerleri 3 e bounmus o yuzden beklemeyelim dedi
yok benim umudum falan yani giderim koyarlar. olursa olur olmazsa olmaz. dikkat falan da edemem. isim gucum var benim. yeter ama herseyimi kisitladi bu is. bi de sonunda bi halt oldugu yok. eeh sikildim!
2. gunmus 3. gunmus 5. gunmus. 5. gune kadar dayanicak 1 embriyo bile cikaramamisim. tup desen biri yok digeri ne halde belli diil.
Sikildim 2 kere dis gebelik gecirdim, cok sikildim bu isten!
yok benim umudum falan yani giderim koyarlar. olursa olur olmazsa olmaz. dikkat falan da edemem. isim gucum var benim. yeter ama herseyimi kisitladi bu is. bi de sonunda bi halt oldugu yok. eeh sikildim!
2. gunmus 3. gunmus 5. gunmus. 5. gune kadar dayanicak 1 embriyo bile cikaramamisim. tup desen biri yok digeri ne halde belli diil.
Sikildim 2 kere dis gebelik gecirdim, cok sikildim bu isten!
ooooo sen çok cabuk vazgeçmişin yapma böyle yavv bizler boşunamı diyoruz güçlüyüz diye yapma böyle sen inanki bebeğinde sana tutunsun.
Benim tek yumurtam var ve tek tüpüm var bende elimden geldiği kadar uğraşıyorum ama ben vazgeçmiyorum yumurtam sürekli kist yapıyor ben menopoza girene kadar denicem kendime inat ben umudumu hiç kaybettemedim Allah sağlık maddi güç verdiği sürece denicem vazgeçme elinden geleni yap bırakma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?