Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Hadi geçmiş olsun en zorunu atlatmışın inş. beklemede bitince hayırlı haberleri alırısın miniğin sıkı sıkı tutunur inş. sana.

Selamm canlarımmmmmmmmumarım herkes iyidirrrrtüp bebek tedavilerii arasında yumurta takibi yapanlar var ise yeni topiğime(http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...umurta-takibi-yapanlarrrr-nerdesinizzz-4.html) beklerim buyrun gelin ovulasyon cihazları yada ateş yöntemiyle birlikte takip edelim yumoşlarııııııııııııııı

Denemede ki tüm arkadaşlarıma başarılar dilerimmmmnşallahh Rabbim hepimizinnn muradını tez vakitteee verirrr inşallahhhhhh

Son düzenleme:

hayırlı uğurlu bebişli olsun inşşşş

merhaba arkadaşlar yeni üye oldum.daha önce 3 tane düşük yaptım şimdi tüp bebek yaptırdım. bugün 12.gün hcg 241 çıktı. hepiniz için hayırlı sonuçlar diliyorum.

merhaba arkadaşlar yeni üye oldum.daha önce 3 tane düşük yaptım şimdi tüp bebek yaptırdım. bugün 12.gün hcg 241 çıktı. hepiniz için hayırlı sonuçlar diliyorum.

sağlıcakla kucakla inşşşş

merhabalar
bende yeni üye oldum...hangi merkeze gittiğinizi öğrenebilir miyim?hayırlı uğurlu olsun inşallah

merhabalar
bende yeni üye oldum...hangi merkeze gittiğinizi öğrenebilir miyim?hayırlı uğurlu olsun inşallah

ben ankara da gen art tüp bebek merkezine gittim prof.dr volkan baltacı ve sertaç şen .. çok memnunum bugünde aradılar sonuç ne oldu diye. bizim sorunumuz genetik problemdi ve % 2 şansımız vardı. rabbim inşallah sonunu iyi getirir. herkese bol bol bebişler diliyorum...:))

ben umut tüp bebekten ulun bey e randevu aldım haftaya,umarım hayırlı olur...gen art ın sgk anlaşması yok değil mi?

ben umut tüp bebekten ulun bey e randevu aldım haftaya,umarım hayırlı olur...gen art ın sgk anlaşması yok değil mi?
senin içinde hayırlı olsun canım. gen art sgk anlaşmalı. hatta sayfalarını incelersen faydalı olabilir. canım için rahat olsun önemli olan hangi merkez oluşu değil. sonucu..inşallah senin sonucunda pozitif olur.

Merhaba asudecim,

Ben de merkez arayisi icindeyim . Pgt ile tup bebek basliginda yazisiyoruz ama seni orda hic gormedim :26:
Sizdeki sorun nedir tam olarak? Bende 2-15 translokasyon var. Izmirde oturuyoruz ama tedavi icin istanbula gelecegiz nasipse. Volkan baltaci ankara biliyorum . Sen hep tup bebek tedavini hem de genetigini mi orada yaptiriyorsun?

Tesekkurler simdiden.

Bu arada hamileymissin , simdi gordum Hayirli ugurlu olsun. Biraz detay verebilir misin? Yasin kac? Kromozom sorunun tam olarak nedir ?

ben 7 yıllık evliyim ve hiç hamile kalma problemi yaşamadım. yaşım 31 . 3 defa bebekler karnımda öldü. sorun yok hamile kalıyosun falan dediler en son eşim ve ben kromozom analizi yaptırdık . sorun eşimdeymiş. ailevi bir sorun hücrelerden çoğu canlı ama kromozom yapısı bozukmuş. ve bu sebeple ölüyormuş bebekler. sonra araştırdık volkan hocayla irtibata geçtik. eşime tekrar test yaptı ve sorunun daha büyük olduğunu söyledi. benden yumurtalar toplandı eşimden alınan hücreler analiz edildi. 4 emriyo oluştu. bu emriyolar tekrar gen analizine girdi ve sadece 2 embriyo sağlam çıktı. 2 tanesi genetik yapı bozuk çıktı. o sağlam bebeişler transfer edildi. şansımız yüksek dedi. genetiğide transferide orada yaptırdım. çok sabırlılar çünkü bende o masaya yatma korkusu var .3 defa kürtaj olunca. saatlerce dinlediler. ben hazır olana kadar sabrettiler. doktorum sertaç bey di..çok memnun kaldım. umarım hayırlısıyla alırım kucağıma.mutlaka volkan hocayla irtibata geç. umarım herşey hayallerin doğrultusunda olur. hepimiz için inşallah hayırlı çocuklar olur.bu merkezin işi şansa bırakmaması beni rahatlattı . ve transfer olana kadar parayıda almadılar eğer transfer olmazsa onun ücretini almıyolar. bu insanlar için maddiyatta önemli değil onu gördüm .

HAYIRLI CUMALAR...
Rabbim bu mübarek Cuma gününde sen darda olanlara ferahlık, hasta olanlara hayırlı şifalar nasip et... Yüreklerimizden geçen dileklerimizi kabul buyur ya Rabbimmmm... Peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine günahlarımızı bağışla, evlerimize huzur mutluluk sağlık ver Allahımmmmm... AMİNNNNNNN

AMİİİN

Hayırlı cumalar herkese

İnş. kazasız belasız bebeğini kucağına almak nasip etsin.

benide ekleyebilirmisin 1.denemem hisar hastanesi ümraniye olucak 28-29 toplama yapılıcak transferde 3-4 kasım gerçekleşicek dua edin bana kızlar ....:26:

Bizler iyiyiz sanırım bebek teleaşı var herkezde
Sen nasılsın eşin nasıl her şey yolundamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…