Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Umut
Umut kalbe saplanmış
Umut derde dermanmış
Umuda bel bağlanmış
Umutsuz zaten yanmış

Umut binbir ayaklı, umut Güneşte saklı
Umut edenler haklı, umut insanın hakkı

Umut insanla doğar
Umut yağmurdur yağar
Kimi gün keder olur
Kimi sevince boğar

Usanma yalanlardan
Umutsuz kalanlardan
Belki denize maya
Umut et yarınlardan

slm hanımlar ben 22.10.2011 de tüpbebek yaptırdım yarın sonuç alcam umarım hayırlı bir sonuç alırım nolur sizde dua edin.sevgiler...

Hiç üzülme elbet bizimde bir gün bebeğimiz olacak.
Rabbim sabret diyor sabret vericem zamanı gelince...

Allahım inş. dileklerini kabul eder.

slm hanımlar ben 22.10.2011 de tüpbebek yaptırdım yarın sonuç alcam umarım hayırlı bir sonuç alırım nolur sizde dua edin.sevgiler...
Allah yardımcın olsun inş. sonucun istediğin gibi olur hakkında hayırlısı neyse o olsun...

slm hanımlar ben kk ya yeni üye oldum ben 9yılllık evlı biriyim ve daha yeni tüp bebek için tedaviye başladım çok ama çok heyecan lıyım dilerim allah herkesin dualarını kabul eder... ve bizlerde bebişlerimizi kucagımıza alırız...AMİN

9 yıldır nasıl sabrettin tebrik ederim ben 3 yıldır evliyim ben zor sabrediyorum

canım umudun hiç solmasın rabbim inşallah tez zamanda gönlüne göre versin tüm isteyenlere banada nasib etsin.dönüp arkamızı baktığımızda zor günlerdi ama buna değdi diyelim hep beraber

Gel kuzum gel ben basarım bağrıma seni
ben seni avutayım sende beni avut
canımmmmmmmmmmmmmmmm :13:
sizi çookkkkk seviyorummmmmmmmmm kader arkadaşlarım
inşallah arkadaşım hepimizin hayalleri gerçekleşir..........
dualarımız seninle hadi güzel haberler ver bize
9 yıldır nasıl sabrettin tebrik ederim ben 3 yıldır evliyim ben zor sabrediyorum
bende 15 yıllık evliyim ama sabretmekten başka birşey gelmiyor elden

biz azolu değiliz ama ağır erkek infertilitesiyiz seni çokiyi anlıyorum ve rabbimden her daim bizleri güdürmesi için dua ediyorum
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

bende seni (sizleri) seviyorummmm iyiki yolumuz kesişmiş

umarım bu sefer bebğinle buluşursunnn

canım inanki bizim içinde hiç kolay gemedi bu süre (8 yıl oldu)ama ne yapacaksın alışıyorsun zamnla
umarım sen bizim kadra beklemessin

aminnnnnnn bütün isteyen kardeşlerimizin dualarını kabul etsin.

amin.inş sende tedavinin sonucunu olumlu alıp,bizlere bu mutlu haberi verirsin.

canım umudun hiç solmasın rabbim inşallah tez zamanda gönlüne göre versin tüm isteyenlere banada nasib etsin.dönüp arkamızı baktığımızda zor günlerdi ama buna değdi diyelim hep beraber

inşallah canım inşallah,hepimiz bu topikde tekrar buluşup sevinçli haberleri veriririz inş.

kızlar sizler nasıl tedaviler görüyor sunuz hangi ilaçları kullanıyorsunuz ben daha çok yeniyim şimdiden heyecandan ne yapacagımı şaşırmış vaziyetteyim paylaşırsanız sevinirim

kızlarrrrr benım test gunum yarındı bugun dayanamayıp ıdrar yaptımmm pozıtıff cıktı ınsalh dogrudur dmı cok heyecanlıyımmm nolurrrrr desteklerınızı beklıyoummmmmm

kızlarrrrr benım test gunum yarındı bugun dayanamayıp ıdrar yaptımmm pozıtıff cıktı ınsalh dogrudur dmı cok heyecanlıyımmm nolurrrrr desteklerınızı beklıyoummmmmm

Hadi inş. kandada pozitif çıkar ve bebeğini kucağına almak nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…