bugün yine gıcık kaptığım bir kadıının hamile kaldığını öğrendim.neden gıcık kapıyorum çünkü çoçuğunu gözüme sokuyor o ve kaynanası ben hep söyle dua ediyorum allahım herkese ver banada ver diye onlar da bak bana verdi sana vermedi gibi davranıyor ben çok üzgünüm bugün eğer düşük yapmasaydım şuan 5 aylık hamile olacaktım.
Allahım inş. dileklerini kabul eder.kızlar lütfen metanetli olalım,sanırım burdaki arkadaşlar hepimizin gelecek de anne olmak için umudu olan kişileriz,hepimizin; bebeklerimize kavuşmak için bir TEDAVİ yöntemimiz var,yaaaa hiç bir umudu olmayanlar,sabah kalktıklarında bile güne bir ümitle başlayamayanlar,o kadar zor durumda olan insanlar varki,bende onlarlaydım,ama ALLAHIMA ŞÜKÜRLER olsun bu azo illetini yendik.2 kere tüp bebek yaptırmama rağmen tutmadı,üzüldüm tabiki ama sonra dönüp geriye baktığımda,onları düşündüğümde üzülmeme bile hakkım yoktu benim...1 tane 1 tane sperm olsun diye varını yokunu bu yola harcayan kişiler var,hala görüşüyorum onların derdine derman olmaya çalışıyorum. çok zor bir durum bu. ALLAH kimseye yaşatmasın...herşeye rağmen derdimizin çaresi tıb da mevcut,tedavide hiç bir çarenin olmadığını düşünmek çok acı birşey...ÖNCE YÜCE MEVLAM SONRA DOKTORLARIMIZ ben hissediyorum bir gün bi bebeğim olucak,O KADARzor bi sınavdan geçtimki,o durumdayken bile hep MEVLAMA dua ettim,hiç aklıma en kötüsünü getirmedim ve bunu başardım,hissediyorum bi gün bu tedaviyide başarıcam,hayatta hiçbirşeyim kolay olmadı,hep uğraştım didindim,etrafımdakiler hep en güzel şeylere sahip oldu,okul,iş vs vs.hiç özenmedim,hiç hırs yapmadım buda benim hayatım dedim,hayatımda olanlarla yetindim,ama hep sabrettim,sabrımın da karşılığını ama geç ama erken bi gün aldım,evlendim yine önüme bi engel takıldı azosperm hiç duymadığım bişeydi,bu ne demek dedim,ve öğrendim sanki o an dünya başıma yıkıldı sandım.zaten zor bi hayattan geçmiştim eşimi seviyordum tam mutlu olucam derken bu seferde buna takıldım,gece gündüz düşündüm,mutluluğum yine yarım kalmıştı,yine kabuğuma çekildim,eşimin ameliyat günü geldi çattı.o anı ALLAH kimseye yaşatmasın...anlatılamayacak bi durum.çok şükür ameliyattan çıktı hemşirelerin bile yüzüne bakamamıştım yok diyecekler diye,herkes odadan çıktı,hemen eşime sordum.o çıktı dediğinde sanki benim kucağıma biri bebeğimi vermişti sanki bu senin bebeğin demişlerdi,sevinicem diye hastanede zıplıyordum resmen bütün herkes bana bakıyordu ne oldu diye ablama bir sarılışım varmış kız diyor kemiklerimi kırdın resmen demişti...geçen 2. tüp bebeğin sonucu aldım yine tutmadı,ama benim hep umudum olacak,ve hep bu umutla yaşıycam bigün çocuğumun elinden tutup onu parka götüreceğim günlerin hayaliyle yaşıyorum.......
Allah yardımcın olsun inş. sonucun istediğin gibi olur hakkında hayırlısı neyse o olsun...slm hanımlar ben 22.10.2011 de tüpbebek yaptırdım yarın sonuç alcam umarım hayırlı bir sonuç alırım nolur sizde dua edin.sevgiler...
slm hanımlar ben kk ya yeni üye oldum ben 9yılllık evlı biriyim ve daha yeni tüp bebek için tedaviye başladım çok ama çok heyecan lıyım dilerim allah herkesin dualarını kabul eder... ve bizlerde bebişlerimizi kucagımıza alırız...AMİN
kızlar lütfen metanetli olalım,sanırım burdaki arkadaşlar hepimizin gelecek de anne olmak için umudu olan kişileriz,hepimizin; bebeklerimize kavuşmak için bir tedavi yöntemimiz var,yaaaa hiç bir umudu olmayanlar,sabah kalktıklarında bile güne bir ümitle başlayamayanlar,o kadar zor durumda olan insanlar varki,bende onlarlaydım,ama allahıma şükürler olsun bu azo illetini yendik.2 kere tüp bebek yaptırmama rağmen tutmadı,üzüldüm tabiki ama sonra dönüp geriye baktığımda,onları düşündüğümde üzülmeme bile hakkım yoktu benim...1 tane 1 tane sperm olsun diye varını yokunu bu yola harcayan kişiler var,hala görüşüyorum onların derdine derman olmaya çalışıyorum. çok zor bir durum bu. Allah kimseye yaşatmasın...herşeye rağmen derdimizin çaresi tıb da mevcut,tedavide hiç bir çarenin olmadığını düşünmek çok acı birşey...önce yüce mevlam sonra doktorlarımız ben hissediyorum bir gün bi bebeğim olucak,o kadarzor bi sınavdan geçtimki,o durumdayken bile hep mevlama dua ettim,hiç aklıma en kötüsünü getirmedim ve bunu başardım,hissediyorum bi gün bu tedaviyide başarıcam,hayatta hiçbirşeyim kolay olmadı,hep uğraştım didindim,etrafımdakiler hep en güzel şeylere sahip oldu,okul,iş vs vs.hiç özenmedim,hiç hırs yapmadım buda benim hayatım dedim,hayatımda olanlarla yetindim,ama hep sabrettim,sabrımın da karşılığını ama geç ama erken bi gün aldım,evlendim yine önüme bi engel takıldı azosperm hiç duymadığım bişeydi,bu ne demek dedim,ve öğrendim sanki o an dünya başıma yıkıldı sandım.zaten zor bi hayattan geçmiştim eşimi seviyordum tam mutlu olucam derken bu seferde buna takıldım,gece gündüz düşündüm,mutluluğum yine yarım kalmıştı,yine kabuğuma çekildim,eşimin ameliyat günü geldi çattı.o anı allah kimseye yaşatmasın...anlatılamayacak bi durum.çok şükür ameliyattan çıktı hemşirelerin bile yüzüne bakamamıştım yok diyecekler diye,herkes odadan çıktı,hemen eşime sordum.o çıktı dediğinde sanki benim kucağıma biri bebeğimi vermişti sanki bu senin bebeğin demişlerdi,sevinicem diye hastanede zıplıyordum resmen bütün herkes bana bakıyordu ne oldu diye ablama bir sarılışım varmış kız diyor kemiklerimi kırdın resmen demişti...geçen 2. Tüp bebeğin sonucu aldım yine tutmadı,ama benim hep umudum olacak,ve hep bu umutla yaşıycam bigün çocuğumun elinden tutup onu parka götüreceğim günlerin hayaliyle yaşıyorum.......
canımmmmmmmmmmmmmmmm
Gel kuzum gel ben basarım bağrıma seni
ben seni avutayım sende beni avut
sizi çookkkkk seviyorummmmmmmmmm kader arkadaşlarımduygusu duygumm göz yaşı göz yaşım savaşı savavşım olan arkadaşlarımmmYazıştığımda konuştuğumda aynı hisleri yaşadığım arkadaşlarım Ben onlara (sizlere) kısaca yol arakadaşlarım diyorummmm
Ne kadar güzel anlatmışsınız benim içimi yineeee:44::44: Duygumu savaşımı kavgamı seviyorum ben siziyolunuz açık olsun bu savaşata en kısa mesafede bulun aradığınızı rabbimmm hepimize en çok bekleneni hasret olunanaı (kimin ne ihtiyacı varsa mal para sağlık bebek)onu nasip etsinnnn gönülüerimizden geçeni nasip etsinnnnnn
Veeeeeeeeeeeee rabbim hepimize bu sınavdan başarıyla çıkmayı nasip etsinnn[sıze=3][/sıze]
inşallah arkadaşım hepimizin hayalleri gerçekleşir..........kızlar lütfen metanetli olalım,sanırım burdaki arkadaşlar hepimizin gelecek de anne olmak için umudu olan kişileriz,hepimizin; bebeklerimize kavuşmak için bir tedavi yöntemimiz var,yaaaa hiç bir umudu olmayanlar,sabah kalktıklarında bile güne bir ümitle başlayamayanlar,o kadar zor durumda olan insanlar varki,bende onlarlaydım,ama allahıma şükürler olsun bu azo illetini yendik.2 kere tüp bebek yaptırmama rağmen tutmadı,üzüldüm tabiki ama sonra dönüp geriye baktığımda,onları düşündüğümde üzülmeme bile hakkım yoktu benim...1 tane 1 tane sperm olsun diye varını yokunu bu yola harcayan kişiler var,hala görüşüyorum onların derdine derman olmaya çalışıyorum. çok zor bir durum bu. Allah kimseye yaşatmasın...herşeye rağmen derdimizin çaresi tıb da mevcut,tedavide hiç bir çarenin olmadığını düşünmek çok acı birşey...önce yüce mevlam sonra doktorlarımız ben hissediyorum bir gün bi bebeğim olucak,o kadarzor bi sınavdan geçtimki,o durumdayken bile hep mevlama dua ettim,hiç aklıma en kötüsünü getirmedim ve bunu başardım,hissediyorum bi gün bu tedaviyide başarıcam,hayatta hiçbirşeyim kolay olmadı,hep uğraştım didindim,etrafımdakiler hep en güzel şeylere sahip oldu,okul,iş vs vs.hiç özenmedim,hiç hırs yapmadım buda benim hayatım dedim,hayatımda olanlarla yetindim,ama hep sabrettim,sabrımın da karşılığını ama geç ama erken bi gün aldım,evlendim yine önüme bi engel takıldı azosperm hiç duymadığım bişeydi,bu ne demek dedim,ve öğrendim sanki o an dünya başıma yıkıldı sandım.zaten zor bi hayattan geçmiştim eşimi seviyordum tam mutlu olucam derken bu seferde buna takıldım,gece gündüz düşündüm,mutluluğum yine yarım kalmıştı,yine kabuğuma çekildim,eşimin ameliyat günü geldi çattı.o anı allah kimseye yaşatmasın...anlatılamayacak bi durum.çok şükür ameliyattan çıktı hemşirelerin bile yüzüne bakamamıştım yok diyecekler diye,herkes odadan çıktı,hemen eşime sordum.o çıktı dediğinde sanki benim kucağıma biri bebeğimi vermişti sanki bu senin bebeğin demişlerdi,sevinicem diye hastanede zıplıyordum resmen bütün herkes bana bakıyordu ne oldu diye ablama bir sarılışım varmış kız diyor kemiklerimi kırdın resmen demişti...geçen 2. Tüp bebeğin sonucu aldım yine tutmadı,ama benim hep umudum olacak,ve hep bu umutla yaşıycam bigün çocuğumun elinden tutup onu parka götüreceğim günlerin hayaliyle yaşıyorum.......
dualarımız seninle hadi güzel haberler ver bizeslm hanımlar ben 22.10.2011 de tüpbebek yaptırdım yarın sonuç alcam umarım hayırlı bir sonuç alırım nolur sizde dua edin.sevgiler...
bende 15 yıllık evliyim ama sabretmekten başka birşey gelmiyor elden9 yıldır nasıl sabrettin tebrik ederim ben 3 yıldır evliyim ben zor sabrediyorum
kızlar lütfen metanetli olalım,sanırım burdaki arkadaşlar hepimizin gelecek de anne olmak için umudu olan kişileriz,hepimizin; bebeklerimize kavuşmak için bir TEDAVİ yöntemimiz var,yaaaa hiç bir umudu olmayanlar,sabah kalktıklarında bile güne bir ümitle başlayamayanlar,o kadar zor durumda olan insanlar varki,bende onlarlaydım,ama ALLAHIMA ŞÜKÜRLER olsun bu azo illetini yendik.2 kere tüp bebek yaptırmama rağmen tutmadı,üzüldüm tabiki ama sonra dönüp geriye baktığımda,onları düşündüğümde üzülmeme bile hakkım yoktu benim...1 tane 1 tane sperm olsun diye varını yokunu bu yola harcayan kişiler var,hala görüşüyorum onların derdine derman olmaya çalışıyorum. çok zor bir durum bu. ALLAH kimseye yaşatmasın...herşeye rağmen derdimizin çaresi tıb da mevcut,tedavide hiç bir çarenin olmadığını düşünmek çok acı birşey...ÖNCE YÜCE MEVLAM SONRA DOKTORLARIMIZ ben hissediyorum bir gün bi bebeğim olucak,O KADARzor bi sınavdan geçtimki,o durumdayken bile hep MEVLAMA dua ettim,hiç aklıma en kötüsünü getirmedim ve bunu başardım,hissediyorum bi gün bu tedaviyide başarıcam,hayatta hiçbirşeyim kolay olmadı,hep uğraştım didindim,etrafımdakiler hep en güzel şeylere sahip oldu,okul,iş vs vs.hiç özenmedim,hiç hırs yapmadım buda benim hayatım dedim,hayatımda olanlarla yetindim,ama hep sabrettim,sabrımın da karşılığını ama geç ama erken bi gün aldım,evlendim yine önüme bi engel takıldı azosperm hiç duymadığım bişeydi,bu ne demek dedim,ve öğrendim sanki o an dünya başıma yıkıldı sandım.zaten zor bi hayattan geçmiştim eşimi seviyordum tam mutlu olucam derken bu seferde buna takıldım,gece gündüz düşündüm,mutluluğum yine yarım kalmıştı,yine kabuğuma çekildim,eşimin ameliyat günü geldi çattı.o anı ALLAH kimseye yaşatmasın...anlatılamayacak bi durum.çok şükür ameliyattan çıktı hemşirelerin bile yüzüne bakamamıştım yok diyecekler diye,herkes odadan çıktı,hemen eşime sordum.o çıktı dediğinde sanki benim kucağıma biri bebeğimi vermişti sanki bu senin bebeğin demişlerdi,sevinicem diye hastanede zıplıyordum resmen bütün herkes bana bakıyordu ne oldu diye ablama bir sarılışım varmış kız diyor kemiklerimi kırdın resmen demişti...geçen 2. tüp bebeğin sonucu aldım yine tutmadı,ama benim hep umudum olacak,ve hep bu umutla yaşıycam bigün çocuğumun elinden tutup onu parka götüreceğim günlerin hayaliyle yaşıyorum.......
canımmmmmmmmmmmmmmmm:13:
sizi çookkkkk seviyorummmmmmmmmm kader arkadaşlarım
inşallah arkadaşım hepimizin hayalleri gerçekleşir..........
dualarımız seninle hadi güzel haberler ver bize
bende 15 yıllık evliyim ama sabretmekten başka birşey gelmiyor elden
slm hanımlar ben kk ya yeni üye oldum ben 9yılllık evlı biriyim ve daha yeni tüp bebek için tedaviye başladım çok ama çok heyecan lıyım dilerim allah herkesin dualarını kabul eder... ve bizlerde bebişlerimizi kucagımıza alırız...AMİN
9 yıldır nasıl sabrettin tebrik ederim ben 3 yıldır evliyim ben zor sabrediyorum
hiç üzülme elbet bizimde bir gün bebeğimiz olacak.
Rabbim sabret diyor sabret vericem zamanı gelince...
allahım inş. Dileklerini kabul eder.
allah yardımcın olsun inş. Sonucun istediğin gibi olur hakkında hayırlısı neyse o olsun...
slm hanımlar ben kk ya yeni üye oldum ben 9yılllık evlı biriyim ve daha yeni tüp bebek için tedaviye başladım çok ama çok heyecan lıyım dilerim allah herkesin dualarını kabul eder... Ve bizlerde bebişlerimizi kucagımıza alırız...amin
canım umudun hiç solmasın rabbim inşallah tez zamanda gönlüne göre versin tüm isteyenlere banada nasib etsin.dönüp arkamızı baktığımızda zor günlerdi ama buna değdi diyelim hep beraber
kızlarrrrr benım test gunum yarındı bugun dayanamayıp ıdrar yaptımmm pozıtıff cıktı ınsalh dogrudur dmı cok heyecanlıyımmm nolurrrrr desteklerınızı beklıyoummmmmm
kızlarrrrr benım test gunum yarındı bugun dayanamayıp ıdrar yaptımmm pozıtıff cıktı ınsalh dogrudur dmı cok heyecanlıyımmm nolurrrrr desteklerınızı beklıyoummmmmm
Hayirli olsun Allah tamamina erdirsin insallah...:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?