cok saoll canım var demek dımı bu yanı cok buyuk bı ıhtımal dımııı ben ınanamıyorum daa
Seni korkutmak istemem bende test yapmıştım ve kimyasal gebelik çıkmıştı,sakın yanlış anlama üzülmen için demyorum inş. değildir ben çok üzülmüştüm hatta demiştim doktora ama test pozitif diye ve ben iki günde bir kan vermiştim ve o gün idrar testi yaptım kanda düştükçe değerim idrarda iyice silikleşiyordu nolur yanlış anlama kan testini ve ultrasona girene kadar emin olma sonra çok büyük yıkım oluyor...
Allahım yüzünü inş. güldürür miniğine kavuşturur seni.
kımyasal gebelık nasıl oluyor?
merhaba arkadaşlar. bende dün ikinci tüp bebek tedavime başladım... hayırlısı olur inşall. 2 sene önce yapmıştım ilkjini.... bu sefer kısa protokol olacak. doktorum bayram sonu yumjurtaları toplarız dedi....
'üzülmee !! bir yandan korku bir yandan ümidin varsa iki kanatlı oLursun..Tek kanatla uçamazsınn zaten..Üzülme !!sopayLa Kilime vuranın gayesi,kilimi dövmek değİl Tozu almaktır..Allah sana sıkıntı vermekLe tozunu,kirini alır,Niye kederlenirsin?..Üzülme !! taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz.Yüzük olmayı dileyen taş ezilmeyi yontulmayı göze almalıdır..(Mevlana).....
pofff bayram üstü grip oldum hemde feci nerden buldu yavv bu beni...
Dışarı çıksam hadi ordan kaptım gribi ama ben dışarı çıkmıyorumki ev kedisi gibiyim
Sziler nasılsınız
bende grip oldum ya varya evde 1 haftada dünya kadar iş birikti ya bayanların hasta olmaya hakkı yok yine kalkıp iş güç misafir hemde bayram temizliği daha çok yoruldum şuan şu haldeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?