Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

cok saoll canım var demek dımı bu yanı cok buyuk bı ıhtımal dımııı ben ınanamıyorum daa

Seni korkutmak istemem bende test yapmıştım ve kimyasal gebelik çıkmıştı,sakın yanlış anlama üzülmen için demyorum inş. değildir ben çok üzülmüştüm hatta demiştim doktora ama test pozitif diye ve ben iki günde bir kan vermiştim ve o gün idrar testi yaptım kanda düştükçe değerim idrarda iyice silikleşiyordu nolur yanlış anlama kan testini ve ultrasona girene kadar emin olma sonra çok büyük yıkım oluyor...

Allahım yüzünü inş. güldürür miniğine kavuşturur seni.

kımyasal gebelık nasıl oluyor?

ben olumlu dusunmeye calısıyorumm ınslah rabbım kotu seyler yasatmaz bana ve kımselere zaten kendımı kaptırmıs degılım su anda tam olarak yarını beklıyorum sabırsızlıkla bakalım su 3 gunde hersey tam bellı olacak bu kadar bekledıkya 3 gunde gecer ınsalh yuzumuz gulerr cıfte bayram yaparım ınsalhh ısteyen herkese versın rabbım.

günaydın güzelilkler
rabbim herkesin gönlünden geçeni nasip etsin inşşş

kımyasal gebelık nasıl oluyor?

KİMYASAL GEBELİK (SESSİZ DÜŞÜK)
Kimyasak gebelik oluşan döllenme sonunu normal bir embriyo yada gebelik kesesi oluşamadan gebeliğin çok erken dönemde kendi kendine düşükle sonuçlanmasıdır. Bu gebelik kaybı çok erken dönemde olduğu için diğer düşükler gibi farkedilmezler sadece laboratuarda B-HCG hormonunun kanda yüksekliğinin farkedilmesiyle şüphelenilebilir. Kadınların çoğunluğu bu tür bir "sessiz düşük" geçirir fakat normal olarak bunun farkında olmaz ve adet gördüğünü zanneder.
B-HCG zamanla normal bir şekilde sıfıra düşerse herhangi bir tedavi veya kürtaj gerektirmez. B-HCG kan değerinin düşüşünün takip edilmesi gerekir, düşüş olmazsa dış gebelik yada başka bir patoloji olmaması açısından değerlendirmek gerekir.

merhaba arkadaşlar. bende dün ikinci tüp bebek tedavime başladım... hayırlısı olur inşall. 2 sene önce yapmıştım ilkjini.... bu sefer kısa protokol olacak. doktorum bayram sonu yumjurtaları toplarız dedi....

Hayırlı olsun tedavin inş. bol bol yumurta olur hepside iyi kalite bebek olur ikinci bebek için lazım olacak
inş. son denemen olur.

slm kızlar ben tüp bebek tedavısoıne başladım şu an ılaç tedavisi gorüyorum [iğne menopur] bır de protokol dan bahsediyor sunuz ne olduğunu anlatır sanız sevinirim ...her kese bol şans

'üzülmee !! bir yandan korku bir yandan ümidin varsa iki kanatlı oLursun..Tek kanatla uçamazsınn zaten..Üzülme !!sopayLa Kilime vuranın gayesi,kilimi dövmek değİl Tozu almaktır..Allah sana sıkıntı vermekLe tozunu,kirini alır,Niye kederlenirsin?..Üzülme !! taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz.Yüzük olmayı dileyen taş ezilmeyi yontulmayı göze almalıdır..(Mevlana).....

pofff bayram üstü grip oldum hemde feci nerden buldu yavv bu beni...
Dışarı çıksam hadi ordan kaptım gribi ama ben dışarı çıkmıyorumki ev kedisi gibiyim

Sziler nasılsınız

Elbet bir gün tozumuz biter inş.

pofff bayram üstü grip oldum hemde feci nerden buldu yavv bu beni...
Dışarı çıksam hadi ordan kaptım gribi ama ben dışarı çıkmıyorumki ev kedisi gibiyim

Sziler nasılsınız

bende grip oldum ya varya evde 1 haftada dünya kadar iş birikti ya bayanların hasta olmaya hakkı yok yine kalkıp iş güç misafir hemde bayram temizliği daha çok yoruldum şuan şu haldeyim

bende grip oldum ya varya evde 1 haftada dünya kadar iş birikti ya bayanların hasta olmaya hakkı yok yine kalkıp iş güç misafir hemde bayram temizliği daha çok yoruldum şuan şu haldeyim

Geçmiş olsun
Bende temizlik yok Allahtan kayınvalidem yakın sadece yatmaya geliyoruz eve bayramda,
Ama baya sallayacak gibi bu grip beni :111::111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…