Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

HAC SÛRESİ
(36) kurbanlık büyük baş hayvanları da sizin için Allah'ın dininin nişanelerinden kıldık. Sizin için onlarda hayır vardır. Onlar saf saf sıralanmış dururken (kurban edeceğinizde) üzerlerine Allah'ın adını anın. Yanları üzerlerine düşüp canları çıkınca onlardan siz de yiyin, istemeyen fakire de istemek zorunda kalan fakire de yedirin. Şükredesiniz diye onları böylece sizin hizmetinize verdik.

Kurban Bayramınız Mübarek olsun......Hayırlı Bayramlar

slm kızlar herkesın kurban bayramını kutlar sağlık ve sevgi olu günler diliyorum [bembe su mevlana ne güzel soylemiş ]çok beğendim SEVGİLERİMLE ....dua larımızın kabul olması dıleğiyle....

kızlar test sonucumu aldım 225.47 12. gün değerim
çok şaşkınım :) Allah herkesin gönlüne göre versinnnn

allahim tamamına erdirsin kucagına almayı nasıp etsin bende transferin ikinci günündeyim allahım banada sizlere müjdeli haberi vermeyi nasıp etsin cok sevindim birimizin özlemi dindi

allah tamamına erdırsin inşallah kucagına alacagın günlerı de gorürsün ALLAH isteyen herkesin dualarını kabul etsin ...AMİN ...........Bu arada kızlar benım de bugün opu vardı ve 9 yumurtam oluşmuş ve yarın kaç tanesının kalıtelı oldugunu haber verıcekler heyecanla bekliyorum umarım çektigim acılara ve de strese deger ...HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN...

kızlar test sonucumu aldım 225.47 12. gün değerim
çok şaşkınım :) Allah herkesin gönlüne göre versinnnn
gözünüzaydınn allah tamamına erdirsin tam bir bayram hediyesi olmuşşş

inşallah güzel haberler alırsın tedavin hayırlı olsun bol şanslar

sudan çıkmış balık gibiyim ve cnm çok sıkkın ne yapcağımı bilmiyorum dondurulmuşlarımı çözdürsem yoksa beklesemmi çok cnm sıkkın çoooooooooook:18::18::18::18::18::18::18::18:

canım sen devlattenmiyaptırdın tüp bebeği (CANIM YENİ BİR YASA ÇIKMIŞ 1. TÜP BEBEĞİ DEVLETTEN YAPTIRAN KİŞİLER DONDURLUMUŞLARI KULANINCA İKİNCİ HAKKI ÖLÜYOR )
bunu yazayım sana dedimm
bence dondurulmuşun varsa onu dene eğer tutarsa (inşş tutuar)boşuna ilaç kulanmamış olursunn

Mademki kendinde bir dert veya pişmanlık hissediyorsun; bu, Allah’ın sana olan yardımının ve sevgisinin bir delilidir.

Sen değerinle ve düşüncenle, iki âleme de bedelsin, ama ne yapayım ki kendi değerini bilmiyorsun.
Bazı insanlar vardır ki selam verirler ve selamlarından is kokusu gelir. Bazıları da vardır ki selam verirler ve onların selamından misk kokusu gelir.

Denizin kenarına kadar, ayakların izi vardır. Ama denize girdikten sonra ne iz kalır, ne işaret.

Sen bizim suretimize [yüzümüze] değil, siretimize [ahlakımıza] bak.

MEVLANA....

ya ne zaman çıkmış bu ilk defa duydum valla evet ben devletten yaptırdım birde bir tane emriyolog istanbuldan bana no diye bitkisel bir ilaç varmış emriyonun tutunması içinmiş onu önerdi ben almayı düşünddüm dondurulmuşlarda kullanmak için ama eşim para tuzağı bir işe yaramaz diyor bende çok korkuyorum yine negatif olcak diye acaba faydası olurmu ki

Aman her zamanki olan şeyler
Kendi kendimi mutlu etmeye çalşıyorum işte.

Sen nasılsın eşin nasıl her şey yolundamı ?

Kız kardeşin başladımı tedaviye.

CANIM İNANKİ HEPİMİZ AYNI DURUMDAYIZ hepimiz kendi kendimizi mutlu etmeye çalışıyoruz bunu başarmalıyızda zatennn
eşim aynı kuzum pzrts mr çektireceğiz
kız kardeşim dondurlmuşları kulanmayacak (yukarıyada yazdıM dondurulmuşları kuLanınca 2. hakkı ölüyormuş devletten yeni yasa çıkmış)yeniden tedavi olacak ama yaza artık şimdi çalışıyor yazın tatilede deneyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…