pofff bayram üstü grip oldum hemde feci nerden buldu yavv bu beni...
Dışarı çıksam hadi ordan kaptım gribi ama ben dışarı çıkmıyorumki ev kedisi gibiyim
Sziler nasılsınız
kızlar test sonucumu aldım 225.47 12. gün değerim
çok şaşkınım :) Allah herkesin gönlüne göre versinnnn
gözünüzaydınn allah tamamına erdirsinkızlar test sonucumu aldım 225.47 12. gün değerim
çok şaşkınım :) Allah herkesin gönlüne göre versinnnn
allah tamamına erdırsin inşallah kucagına alacagın günlerı de gorürsün ALLAH isteyen herkesin dualarını kabul etsin ...AMİN ...........Bu arada kızlar benım de bugün opu vardı ve 9 yumurtam oluşmuş ve yarın kaç tanesının kalıtelı oldugunu haber verıcekler heyecanla bekliyorum umarım çektigim acılara ve de strese deger ...HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN...
nasılsınız kızlar
sudan çıkmış balık gibiyim ve cnm çok sıkkın ne yapcağımı bilmiyorum dondurulmuşlarımı çözdürsem yoksa beklesemmi çok cnm sıkkın çoooooooooook:18::18::18::18::18::18::18::18:
nasılsınız kızlar
Şaşkın bi civciv gibi nereye koşacağını bilmeyen, saf saf mutlu olan biri gibiyim...
neyin var bebeğimmmm neden böyle hisediyorsun kuzumm
canım sen devlattenmiyaptırdın tüp bebeği (CANIM YENİ BİR YASA ÇIKMIŞ 1. TÜP BEBEĞİ DEVLETTEN YAPTIRAN KİŞİLER DONDURLUMUŞLARI KULANINCA İKİNCİ HAKKI ÖLÜYOR )
bunu yazayım sana dedimm
bence dondurulmuşun varsa onu dene eğer tutarsa (inşş tutuar)boşuna ilaç kulanmamış olursunn
Aman her zamanki olan şeyler
Kendi kendimi mutlu etmeye çalşıyorum işte.
Sen nasılsın eşin nasıl her şey yolundamı ?
Kız kardeşin başladımı tedaviye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?