ya ne zaman çıkmış bu ilk defa duydum valla evet ben devletten yaptırdım birde bir tane emriyolog istanbuldan bana no diye bitkisel bir ilaç varmış emriyonun tutunması içinmiş onu önerdi ben almayı düşünddüm dondurulmuşlarda kullanmak için ama eşim para tuzağı bir işe yaramaz diyor bende çok korkuyorum yine negatif olcak diye acaba faydası olurmu ki
CANIM SEN ADANA BAŞKENTTE DENENDİN DEĞİLMİ
canım başkent seyhanda söylediler yeni çıkmış br kaç ay olmuş biizm merekzde (adana seyhan başkentte )dondurma ücreti 400 tl idi şimdi dondurma işlemini devlet yaıyormuş 130 tlalıyor has ama bu dondurlmuşalrı kuanınca 2. hakını kualnmış sayıyor devlet seni .............. onun için ikinci hakını devletten kulanın dondurulmuşları sonraya bırakın dediler has zaten dondurulmuşlarda ilaçlar çok ucuzmuş 10.15 tl tutuyormuş bu sebebple 2.hakınızı boş yere heba etmeyin dediler canımmm
evet adana başkentte yaptırdım çözdürmek için ne kadar ödüyorsun peki
canım eğer yasan önce dondurmuşsan (300 tl veriyordun dondurmaya )tranfer için 400 tl istiyorlar ama yeni yasa çıktıktan sonra (yani 130 tl ödemişsen dondurmak için )tranfer ücreti belli değil daha dedi fatoş hemşire ama bu günlerde bekliyoruz ücretler açıklanır diye dedi
slm kızlar öncelikle hepinize hayırlı cumalar diliyorum...kızlar yarın benm için büyük gün çünkü 9 yıldır beklediğim gün geldi ve yarın transfer olucam allah izin verirse tabiki ....bir de heyecandan ölmesem yani bir de o 12 gün bekleme süreci var allah herkesin yardım cısı olsun ve dua larımızı kabul eder inşallah ...dua lrınızı bekliyorum
neden dondurulmuşları kullandırmıyorlar ya onla gebe kalacan belki 2. defaya gerek kalmayacak yetercimm bunlar milletten para kazanmak için herşeyi yapıyorlar yok işte 2. defa deneyin dondurulmuşlarınız kalsın sonuçta devlet karşılamasına rağme 2 milyar ödedim ben tamam yeterki çoçuk olsn para mühim değil ama yani benim annem babam bir dershane parasını çeyiz parasını laf ederken ben olmamış çoçuğa 3 yılda 5 milyar para verdim.hemde tek maaşa olsn yeterki olsn ama olmuyor ben dondurulmuşları deneyeceğim olacağı varsa onlada olur allah başka insanların eline düşürmesin böyle oluyor işte
canım bizde sorun eşimdeydi çarşamba günü opu oldum ve 9 yumurtamdan 2 tanesi dollenmiş arayıp haber verdiler yarın büyük gün allah hakımızda hayırlısı neyse o nu versin...
selam dostlarıımm
ben negatif tüp bebekten sonraki 4. Ayda hamile kal0ış biri olarak umudunuzu yitirmeyin demeye uğradım..Rabbim öyle zor sınadıki beni anlatsam sayfalar yetmez..yeterimm az çok hatırlar belki.ama hep dua ettim.Rabbim bana bi evlat ver vermeyeceksende onun hasretine özlemine dayanacak sabrı ver diye..dua edin hep dua edin.
Yeteriiim sen nasılsın.dualarımdasın canım benim hep aklımdasn
merhaba arkadaşlar.bende tüp bebek tedavisine daha yeni başladım..insan ister istemez çok heyacanlı oluyor.dün hastaneye gittim adetimin 3.günüydü doktor ultrasonla baktı.ve haftaya gün verdi.rahimime tüp bebeğe başlamadan önce ufak bir işlem yapıcağını söyledi.bu gebelik şansını artıracak dedi.ben ne olduğunu sordum ama bana pek bilgi vermedi.sizce ne olabilir arkadaşlar?ağrısız ve çok kolay bir işlem dedi.
günaydınnnnnnnnn biumut arkadaşım sizde sorun neydi kendiliğinden gebe kalınca merak ettim
tamam canım sizlede paylaşırım muhakkak...ama çok merak ettim..belkide bir sorun var söylemek istemedibende ilk defa duydum dr.dan öğrenirsen bizede söylermisin
canım 3 aşılama yaptık biz öncelikle aşılamaları yaparken doktorlarımız hiç bi sorunumuz olmadığını söylüyordu.fakat rapor almak için araştrma hastanesine gidince bi sürü sorunla karşılaştk ilk önce rahim kalınlaşması durumundan dolayı apar topar rahimimdn parçalar alındı.kanser öncesi bi durum yaşadığımı öğrendik.sonra parça alma işlemi o kadar can yakıcı ve tecrübesz kişilr tarafındn yapıılmştı ki yara yerler iltihap yapmış içerdn onla uğraştık.bu arada eşimde sperm morfollojisi 2.yani %98 spermler bozuk kırık yamuk çıktı.bu arada tüp bebeği yaptık 7 yumurta toplandı 4 tabesi yaşadı 2 tanesi döllendi 1 tanesi transfer edildi ama ben transferin 8. Günü adet oldm.2.yi denemek için kredi çektlk 3 ay sonra ama evimize hırsz girdi.sonraki ay ateş ölçme yöntemini ve ovulasyon testini kullandım ve mucizm meger beni beklyrms.suan 18+0 hamileym.Rabbim izin verirse kızım olack.o kadar çok ağladım yandımki hasretten duydu rabbim 47.ayda sesimi.dua etmeniz isyan etmemeniz Rabbimin verdiği her şerde hayır var demenizdede vardr bi hayır.darısı tüm bekleyenlern başına
tamam canım sizlede paylaşırım muhakkak...ama çok merak ettim..belkide bir sorun var söylemek istemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?