Selam herkese...
Yok hilka nerde benim ist. işi ocak ayına kaldı gibi bakalım o ayda görümce doğum yapacak ne olacak hiç bilmiyorum yaa nasip
selam dostlarıımm
ben negatif tüp bebekten sonraki 4. Ayda hamile kal0ış biri olarak umudunuzu yitirmeyin demeye uğradım..Rabbim öyle zor sınadıki beni anlatsam sayfalar yetmez..yeterimm az çok hatırlar belki.ama hep dua ettim.Rabbim bana bi evlat ver vermeyeceksende onun hasretine özlemine dayanacak sabrı ver diye..dua edin hep dua edin.
Yeteriiim sen nasılsın.dualarımdasın canım benim hep aklımdasn
hayırlısı olsun cnm uzun süredir göremedimde seni.
canımmmm ben başkentte yaptırmadımm çünki pahalıydı 800 tl gibi bir şey dediler (sgk varken )ben balcalıda yatırdımm bana randevu verdiler biraz geç 3.5 ay gibi ama acelem yok diye bekledim ve bir kuruş ödememdimmm beklerim dersen balcalıda yaptır derim ben yazık o kadar paraya aynı test için
sağol cnm çok yardımcı oldun gerçekten sen nasılsın napıyon ben genetiği sebebsiz deyip duruyorlar onun için sordum ama dondurulmuşları denicem olmazsa genetik test falan yaptırcam bir o kaldı yaptırmadığım.benim üniversiteden arkadaşım eylül ayında evlenmişyi şimdi hamileymiş allah aratmadan vermiş ne güzel ya zaten biz az bir gruba giriyoruz herhalde kime sorsam hamile ben doktora söyledim ya ne olur bir neden bulun deyinki şundan olmuyor onun çaresini arayayım benim kaynımında olmuyor işte onlarada sebebsiz demişler birşey bulamamışlar başkente sordum onlarda bize çok geliyor böyle aynı aileye denk düşen kısırlıklar kardeşlerden birinin oluyor birinin olmuyor diyor ya çok mutsuzum yaaaa. onarmal olan beniyim aşılamada gebe kaldım ama tüp bebekte kalamadım.bu düşünceler beynimi kemiriyor amacım kocam tarafında sorun bulmakta değil ya neden olmadığını bulup ona göre tedavi olmak
Giriyorum ama yazmıyorum sadece sessizce okuyup çıkıyorum çünkü yazacak bir şeyi yok sadece bekliyorum
** iTiRaF**
hüsranı suya yazabilirmisin?
sadece sordum işte!
öylesine...!
oysa... her şey / yine
yerli yerinde
gece
üstüme
o simsiyah
kanatlarını gerdiğinde
yani..................
bilirsin işte...!
hep aynı saatlerde
özlemin
bir sızı olup
içime
ince ince
yerleşiyor diye
sana kızamam ki..........!
kızgınlığım
...........
...........
kendime.
Mine Özdemirtaş
canım bence sen balcalından randevu al (adetin 1. günü aradınmı 3. gününe veriyorlar ) orada muayene ol tüm epkizlerini al yanına onlar sana bu testleri yaparlar (ben sorun çıkacağını sanmıyorum 1000 kişide 1 kişide genetik sorun çıkıyormuş )ama yaptır için rahat etsinnn :26::26::26:başkentte bu testleri çok önemsemiyorbana gerek yok dediler ben balcalıda yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı bende:18::18::18::18::18:
canım benim bir kardeşim var:26::26::26: 8 yılık evlisebepsiz infertilite :18:2 defa gebeliği oldu ama:44: 2. ayda kalp atışları durdu malesef kardeşim sonrasında tedviye başladı 3 defa aşılama yapıldı :18::18:ama malesef olmadııı aşılamalar balcalıda yapıldı :26::26:kardeşim bu yıl seyhan başkentte tüp bebek yaptırdı :26::26:çok umutluyduk :26 tabi ekipte umutluydu)ama malesef olamdı yani bebeğin olmaması için bir sebebe gerek yok:18::18::18: bu iş kısmet allahın ol dememsi gerekiyorrrr eğerki rabbim ol derse her şey boş ama eğerki rabim vermeyecekse hiç bir sorun olmasın olmuyor
bizler bu yolda çok savaşamış kadınlarız çiftleriz :18::18::18:rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşşşhepimize anne aile olamayı nasip etsinnnnn evlatlarımızla beraber yaşlanmayı nasip etsinnn DUA ETMEKETEN BAŞAK BİR ŞEY GELMİYOR ELİMİZDENNNN
aynen cnm benimde yazacak bişey olmadığı için pek yazmıyorum.yeterle seni merak ettiğim için girip bakıyorum arada
çok teşekkür ederim yetercim tüm yardımların için inşallah hepimiz anne oluruz en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?