Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

selamlarrrrrrrrr herkese hayırlı cumalar nasılsınız????????????????? yasminnnnnnnnnnnnnnnnn nerelerdesin yoksa istanbulamı gittinnnnnnnnnn

Selam herkese...

Yok hilka nerde benim ist. işi ocak ayına kaldı gibi bakalım o ayda görümce doğum yapacak ne olacak hiç bilmiyorum yaa nasip

selam
Ben de şimdi kızlara umut vermek için bişeyler yazacaktımki yazını gördüm.Ben de aynı senin gibi nelerden geçtim ama rabbim sabrımın mükafatını verdi binlerce kez hamdolsun.Ben de negatif bir tüp bebekten 2 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım.Düşüncelerin nasıl da benimle aynı hayret.Ben de hep rabbim hayırlıysa olsun hayırsız olacaksa kalbime de huzur ver derdim.Evet dua en büyük anahtar ve umudu kaybetmemek sonuna kadar inanmak rabbimin mucizelerine..Mevlananın çok hoşuma giden bir sözü var:Üzülme istediğin şey olmuyorsa ya daha iyi birşey olacağı için olmuyodur ya da gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur.
Rabbim hiçbirinizin çabasını hayırlısıyla boşa çıkarmasın.

hayırlısı olsun cnm uzun süredir göremedimde seni.

Giriyorum ama yazmıyorum sadece sessizce okuyup çıkıyorum çünkü yazacak bir şeyi yok sadece bekliyorum

** iTiRaF**

hüsranı suya yazabilirmisin?
sadece sordum işte!
öylesine...!

oysa... her şey / yine
yerli yerinde

gece
üstüme
o simsiyah
kanatlarını gerdiğinde
yani..................
bilirsin işte...!
hep aynı saatlerde
özlemin
bir sızı olup
içime
ince ince
yerleşiyor diye

sana kızamam ki..........!

kızgınlığım
...........
...........
kendime.

Mine Özdemirtaş​

Son düzenleme:
slmmmmmmmm kızlar nasıslınızzzzzzzzzzz

skiden nilüferden beğenerek dinlerdim ama şimdi hayranı olduğum MUSTAFA CECELİDEN dinlerken beni başaka bir yere götürdü bu şarkı

Aklım başımda değil ki
Sebebini bilmiyorum
Bize nazar değdi inan
Adım gibi biliyorum
Yine bana haram geceler
Senin için ağlıyorum
Yar yine bana haram geceler
Senin için ağlıyorum
Yanıyorum yanıyorum
Ah yanıyorum yanıyorum
Yar yine bana haram geceler
Senin için ağlıyorum

Hatıralar gözlerimde
Dalıp dalıp gidiyorum
Acımasız dertlerimle
Yapayalnız yaşıyorum
Yar yine başım belalarda
Senin için ağlıyorum

sağol cnm çok yardımcı oldun gerçekten sen nasılsın napıyon ben genetiği sebebsiz deyip duruyorlar onun için sordum ama dondurulmuşları denicem olmazsa genetik test falan yaptırcam bir o kaldı yaptırmadığım.benim üniversiteden arkadaşım eylül ayında evlenmişyi şimdi hamileymiş allah aratmadan vermiş ne güzel ya zaten biz az bir gruba giriyoruz herhalde kime sorsam hamile ben doktora söyledim ya ne olur bir neden bulun deyinki şundan olmuyor onun çaresini arayayım benim kaynımında olmuyor işte onlarada sebebsiz demişler birşey bulamamışlar başkente sordum onlarda bize çok geliyor böyle aynı aileye denk düşen kısırlıklar kardeşlerden birinin oluyor birinin olmuyor diyor ya çok mutsuzum yaaaa. onarmal olan beniyim aşılamada gebe kaldım ama tüp bebekte kalamadım.bu düşünceler beynimi kemiriyor amacım kocam tarafında sorun bulmakta değil ya neden olmadığını bulup ona göre tedavi olmak

canım bence sen balcalından randevu al (adetin 1. günü aradınmı 3. gününe veriyorlar ) orada muayene ol tüm epkizlerini al yanına onlar sana bu testleri yaparlar (ben sorun çıkacağını sanmıyorum 1000 kişide 1 kişide genetik sorun çıkıyormuş )ama yaptır için rahat etsinnn :26::26::26:başkentte bu testleri çok önemsemiyor bana gerek yok dediler ben balcalıda yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı bende:18::18::18::18::18:
canım benim bir kardeşim var:26::26::26: 8 yılık evli sebepsiz infertilite :18:2 defa gebeliği oldu ama:44: 2. ayda kalp atışları durdu malesef kardeşim sonrasında tedviye başladı 3 defa aşılama yapıldı :18::18:ama malesef olmadııı aşılamalar balcalıda yapıldı :26::26:kardeşim bu yıl seyhan başkentte tüp bebek yaptırdı :26::26:çok umutluyduk :26tabi ekipte umutluydu)ama malesef olamdı yani bebeğin olmaması için bir sebebe gerek yok:18::18::18: bu iş kısmet allahın ol dememsi gerekiyorrrr eğerki rabbim ol derse her şey boş ama eğerki rabim vermeyecekse hiç bir sorun olmasın olmuyor
bizler bu yolda çok savaşamış kadınlarız çiftleriz :18::18::18:rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşşş hepimize anne aile olamayı nasip etsinnnnn evlatlarımızla beraber yaşlanmayı nasip etsinnn DUA ETMEKETEN BAŞAK BİR ŞEY GELMİYOR ELİMİZDENNNN

aynen cnm benimde yazacak bişey olmadığı için pek yazmıyorum.yeterle seni merak ettiğim için girip bakıyorum arada

çok teşekkür ederim yetercim tüm yardımların için inşallah hepimiz anne oluruz en kısa zamanda

bende hep yorumları okuyup kapatıyordum formu ama MİNA isimli arkadaşın sonucunu merak ettim yazmamış 15 gün kadar geçmiş anladığım kadarıyla transferden ama bi sonuç yazmamış tutmuş mu tutmamış mı merak ettim.

Benide soracak olursanız arkadaşlar eşim varikosel ameliyatı oldu 10 ay oldu her ay bir ümit bekledim hamileleği ama olmadı eşim sperm tahlili yaptırdı ve sonuç kötü değişen bir şey olmamış ne sayı artmış ne hareketli sayısı artmış yine tüp bebek yolu görünüyor bize
hayırlısı her şeyde bir hayır var vermiyorsa Yaradan vardır bir bildiği ...

merhabalar bende 18 kasımda transferim oldu çok heyacanlıyım içim titriyor derler ya öyleyim işte 3 aralıkta sonuç alıcam ilk denemem olduğu için nasıl bir belirti oluyor herkeste değişiyormuş bilmiyorum ama dayanamayıp 9 günde test yaptırıcağım benim için dua edin neolursunuz

Dün transferim oldu benimde 9ay 10 gün karnımızda kalicak sağlıklı güzel hamilelik ve bebek nasip etsin allah hepimize inşallah .roosee allah yardımcımız olsun senin

Son düzenleme:
canlarım rabbim yüzlerinizi gülüdürsün inşşşş göbüşünüz dolu gelin bundan sonra burayaa

Aminnn yeteeeer âmin.bazen umudumu kaybediyorum .diyorum benim kaderimde cocuk yokmuş demekki diyorum inaninn yediğimiz iğneleri onceden yaşadıklarımı umursamiyorum canımın acisindanda geçtim yeterki sağlıklı bir bebeğimiz olsun.nekadar zormus bu isler Allah acısın bize artık Rabbim kucaklarımızı doldursun hayırlı sağlıklı bebeklerle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…