Aminnn yeteeeer âmin.bazen umudumu kaybediyorum .diyorum benim kaderimde cocuk yokmuş demekki diyorum inaninn yediğimiz iğneleri onceden yaşadıklarımı umursamiyorum canımın acisindanda geçtim yeterki sağlıklı bir bebeğimiz olsun.nekadar zormus bu isler Allah acısın bize artık Rabbim kucaklarımızı doldursun hayırlı sağlıklı bebeklerle..
canım vıcutta bulunana hormonların atımı 3 ila 6 ay sürer bu yüzdende yumurta sayın normal aylara göre (tedavin önceki aylara göre )daha fazal olur işte bu ağrılar bu yüzden olurtüp bebek tedavisinden sonra yumurtalıklarım ara ara ağrı yapıyor herhalde tedaviden neyse yetercim tedavide ne aşamadasın..
kızlar merabalar bende test günümü bekliyorum 6 aralığı 2 embiryo transfer edildi 4. günümdeyim bi belirti aramalımıyımm sizce
merhaba arkadaşlar
bu ay beklemedeyim gelecek ay adetimde tüp bebek tedavisine başlayacağım ters birşey gitmesinden korkuyorum niye böyle düşünüyon diyeceksiniz ama daha öncede tüp bebek yaptırdım bi kere olmadı sonra tekrar yapmak istedim bi türlü ilaçlara cevap vermedi vücudum yumurta rezervimde azaldı gibime geliyor ilkinde 10 topladılar 3 koydular şimdi biri zor gelişen 4 5 yumurtam oluyo doktorda beni erteleyip duruyor iğneleri falan yaptırıyom yetersiz olmaz deyip bırakıyor maddi manevi yıkım şimdi yine ertelemişti aralıkta tekrar başlıycam dua edin lütfen bu sefer olsun ve bu sefer tutsun yaşımda 34 oldu korkuyorum başarısızlıktan rabbim bana da sizede yardım etsin inşallah inşallah inşallah 5 senedir uğraşıyorum çatlatma aşılama tüp bebek artık olsun sonunda yaşım geçmeden iş işten geçmeden bu kez sevineyim artık diyorum kaygılarla da dolu bi bekleyiş anlayacağınız
Merhaba kızlar..
ben c.tesi günü kanda negatif sonucu aldım.10,günü idrarda da çıkmamıştı.
bende kendimi hazır hissedene kadar ara vermeyi düşünüyorum 36 yaşındayım
hayatım boyunca son bir ayda kullandığım kadar ilaç kullanmamışımdır..
Tedavimden artan ilaçlarım var elimde isteyen varsa gönderebilirim..
Slm yeterim slm kızlar nasılsın ablam uzun zaman giremiyordum şimdi girdim eşin nasıl oldu sağlığına tamamen kavuştu mu burda olmadığım zanam da dualarım hep sizinle
merhaba arkadaşlar....
benim de 2. tüp bebek denemem ve bugün transferimin 6. günü...
1.si ankara anatolia daydı ve sonuç negatif((
bu da istanbul acıbadem ve umarım sonuç pozitif olur...
test günüm 7 aralık ve ne olacak nasıl olacak bilemiyorum...moralim bi yüksek bi düşük berbaT...
Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin işallah...bizi bebişlerden mahrum etmesin...
2 tane transfer edildi bebişler keşke ikisi de benle kalsa:)
yazışalım olur mu????
tüp bebek raporu çıkarsa umut tüp bebek merkezinde tedaviye başlayacağım umut tüp bebekte tedavi gören arkadaş var mı?
merhaba arkadaşlar....
benim de 2. tüp bebek denemem ve bugün transferimin 6. günü...
1.si ankara anatolia daydı ve sonuç negatif((
bu da istanbul acıbadem ve umarım sonuç pozitif olur...
test günüm 7 aralık ve ne olacak nasıl olacak bilemiyorum...moralim bi yüksek bi düşük berbaT...
Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin işallah...bizi bebişlerden mahrum etmesin...
2 tane transfer edildi bebişler keşke ikisi de benle kalsa:)
yazışalım olur mu????
neldelin rapor çıkması için ne yapmak gerekiyor nereye başvuruyorsun hangi evrakları istiyorlar tedavi olduğun yerlerden mi topluyon evrakları
merhaba arkadaşlar
bu ay beklemedeyim gelecek ay adetimde tüp bebek tedavisine başlayacağım ters birşey gitmesinden korkuyorum niye böyle düşünüyon diyeceksiniz ama daha öncede tüp bebek yaptırdım bi kere olmadı sonra tekrar yapmak istedim bi türlü ilaçlara cevap vermedi vücudum yumurta rezervimde azaldı gibime geliyor ilkinde 10 topladılar 3 koydular şimdi biri zor gelişen 4 5 yumurtam oluyo doktorda beni erteleyip duruyor iğneleri falan yaptırıyom yetersiz olmaz deyip bırakıyor maddi manevi yıkım şimdi yine ertelemişti aralıkta tekrar başlıycam dua edin lütfen bu sefer olsun ve bu sefer tutsun yaşımda 34 oldu korkuyorum başarısızlıktan rabbim bana da sizede yardım etsin inşallah inşallah inşallah 5 senedir uğraşıyorum çatlatma aşılama tüp bebek artık olsun sonunda yaşım geçmeden iş işten geçmeden bu kez sevineyim artık diyorum kaygılarla da dolu bi bekleyiş anlayacağınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?