Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar merabalar bende test günümü bekliyorum 6 aralığı 2 embiryo transfer edildi 4. günümdeyim bi belirti aramalımıyımm sizce

canım ne hisetiğin anlıyorum bazan bende kaderimde çocuk yok galiba ben hiç anne olmayacağım diyorummm ama arkasındanda bu kadar çabadan (8 yıldır çok şey yaşadım )sonra eğer bebğim olmuyorsa hayırlısı budur diyorummm ben artık kaderime bıraktımmmm hakımda hayırlısı neyse o olsun deyipppp önüme bakacağım
UMARIM ANNE OLMAK İSTEYEN HERKES BU İSTEĞİNE KAVUŞUR

tüp bebek tedavisinden sonra yumurtalıklarım ara ara ağrı yapıyor herhalde tedaviden neyse yetercim tedavide ne aşamadasın..
canım vıcutta bulunana hormonların atımı 3 ila 6 ay sürer bu yüzdende yumurta sayın normal aylara göre (tedavin önceki aylara göre )daha fazal olur işte bu ağrılar bu yüzden olur
canım ben şimdilik tedvi falan düşnmüyorummm

kızlar merabalar bende test günümü bekliyorum 6 aralığı 2 embiryo transfer edildi 4. günümdeyim bi belirti aramalımıyımm sizce

rabbim yüzünü gülüdürsün inşşş

merhaba arkadaşlar
bu ay beklemedeyim gelecek ay adetimde tüp bebek tedavisine başlayacağım ters birşey gitmesinden korkuyorum niye böyle düşünüyon diyeceksiniz ama daha öncede tüp bebek yaptırdım bi kere olmadı sonra tekrar yapmak istedim bi türlü ilaçlara cevap vermedi vücudum yumurta rezervimde azaldı gibime geliyor ilkinde 10 topladılar 3 koydular şimdi biri zor gelişen 4 5 yumurtam oluyo doktorda beni erteleyip duruyor iğneleri falan yaptırıyom yetersiz olmaz deyip bırakıyor maddi manevi yıkım şimdi yine ertelemişti aralıkta tekrar başlıycam dua edin lütfen bu sefer olsun ve bu sefer tutsun yaşımda 34 oldu korkuyorum başarısızlıktan rabbim bana da sizede yardım etsin inşallah inşallah inşallah 5 senedir uğraşıyorum çatlatma aşılama tüp bebek artık olsun sonunda yaşım geçmeden iş işten geçmeden bu kez sevineyim artık diyorum kaygılarla da dolu bi bekleyiş anlayacağınız

canım sana yakın şeyler yaşadımmm o yüzden neler hisettiğini tahmin ederim ama san şunu söyleyeyimm bu ilaçlara cevap vermiyorsan eğer (anladığım kadarıyla sık sık denenmişisn ) biraz ara ver:26::26::26: yani mesela 3 ay 5 ay ara ver:44::44::44::44: vucudun bir boşalsın (almış olduğun hormonları atsın )bu arada spor yap (ilaçların etkisini en çabuk ter yoluyla atarsın pskolojik olarakta rahatlarsın )eğer çok zayıf değilsen:26: 3.5 kilo ver bunlar çok ömemli(benim kendimi iyi hisettemede çok yardımcı olmuştu) kendini hazır hisettiğinde başla mutlaka ........ 36 yaşında 5 tüp bebek denemiş ve tedavileri yarım kalmış birisi olara söylüyorum bunları rabbim yar ve yardımcın olsun inşşş en kısa zamanda bebğinle yolun kesişsinnn

evet arkadaşlar herkese merhaba transfer olalı 10 gün oldu ve ben dayanamayıp test yaptırdım ve negatifmiş doktoru aradım biraz kızdı açıkcası neden 10 günde yaptırdın dedi eğer 10. günde herşey doğru çıksaydı ben sana 10. gün yaptır derdim 15. gün tekrar yaptır dedi ama ben çok umutsuzum 10. gün negatif çıkıpta 15. gün pozitif çıkanı duydunuzmu?

Merhaba kızlar..

ben c.tesi günü kanda negatif sonucu aldım.10,günü idrarda da çıkmamıştı.
bende kendimi hazır hissedene kadar ara vermeyi düşünüyorum 36 yaşındayım
hayatım boyunca son bir ayda kullandığım kadar ilaç kullanmamışımdır..
Tedavimden artan ilaçlarım var elimde isteyen varsa gönderebilirim..

merhaba arkadaşlar....
benim de 2. tüp bebek denemem ve bugün transferimin 6. günü...
1.si ankara anatolia daydı ve sonuç negatif ((
bu da istanbul acıbadem ve umarım sonuç pozitif olur...
test günüm 7 aralık ve ne olacak nasıl olacak bilemiyorum...moralim bi yüksek bi düşük berbaT...
Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin işallah...bizi bebişlerden mahrum etmesin...
2 tane transfer edildi bebişler keşke ikisi de benle kalsa:)
yazışalım olur mu????

Slm yeterim slm kızlar nasılsın ablam uzun zaman giremiyordum şimdi girdim eşin nasıl oldu sağlığına tamamen kavuştu mu burda olmadığım zanam da dualarım hep sizinle

rabbim yardımcımız olsunnn hepimiiznnn
BU ARADA BİR ŞEY PAYLAŞAMK İSİTİYORUM ARKADAŞLARRR TEDAVİLERDEN ELİMİZDE KALAN İLAÇLARI İHTİYACI OLANLARA (MÜMKÜNSE ÜCRETSİZ )VE YA VEREBİLECEĞİMİZ EN CÜZİ FİYATLARA VERELİM(TABİKİ İHTİYACAIMIZ YOKSA YENİDEN DENEYECEĞİMİZ TARİH BELLİ DEĞİLSE SON KULANMA TARİHİ GEÇMEDEN ) BİR ÇOK KİŞİ BU İLAÇLARI KOYUYOR BİR YERE VE SON KULANMA TARİHİ GEÇİYORRRR rabbim hepimizin yardımcımız olsun ve bebeklerimizi göndersin inşşş bu hasretimizi bitiirsin inşşş

Slm yeterim slm kızlar nasılsın ablam uzun zaman giremiyordum şimdi girdim eşin nasıl oldu sağlığına tamamen kavuştu mu burda olmadığım zanam da dualarım hep sizinle

sağol canım sen nasılsın kuzum
malesef bebeğim eşimin kitlesi yeniden yeniledi ve dr tekrar ameliyat diyor prşb gün dr görüşmeye gideceğimm

rabbim yüzünü gülüdürsün inşşşşşşş

allahım inşallah nasip eder ve bebişlerinin ikisi de senle kalır hiç değilse birini taşırsın ve sonunda mutlulukla sağlıkla kucağına alırsın

neldelin rapor çıkması için ne yapmak gerekiyor nereye başvuruyorsun hangi evrakları istiyorlar tedavi olduğun yerlerden mi topluyon evrakları

Rapor Çıkarabilmek İçin Gerekli Ön Koşullar
Aşağıdaki koşullara uygunsanız, bünyesinde tüp bebek kliniği olan üniversite hastaneleri, ve eğitim araştırma hastanelerinden birisine başvurabilir ve devlet desteğinden faydalanabilmek için rapor çıkarmak için gereken işlemleri başlatabilirsiniz.

T.C. Vatandaşı olmalısınız
En az 3 yıllık evli olmalısınız
Daha önce doğmuş bir çocuğunuz olmamalı
Sosyal güvence sahibi olarak en az 5 yıl (900 gün) Sosyal Güvenceniz sürdürülmüş olmalı
Bayansanız ve 35 yaş ve sonrasında evlenmiş iseniz; evlilik süreniz 3 yıl yerine 1 (bir) yıl olması yeterli bulunmaktadır
Bayanın yaşı 23 yaşından küçük, 39 yaşından büyük olmamalı
canım netten kopyalaldımmmmmm

çok teşekkür ederim iyi dilek ve o güzelim dualarınız için...
Allah'ım hepimize anne olanların ve hamile olanların tarif edemedikleri kadar güzel olan duyguyu yaşatır işallaahhh...
benim gibi sonuç bekleyen var mı?7 günüm kaldı teste...artık o gün ya bir bayram havası yada ... düşünmesi bile çok kötü ama rabbim herşeye kolaylık veriyor işte 1.de negatifi duyduğumda günlerce ağlamıştım şimdi yeniden umutla beklemek...
Allah'ım bizi olumsuzluklardan ve umutsuzluklardan korusun...

canım bikere herşeyden önemlisi MORAL... LÜTFEN MORALİNİ YÜKSEK TUT ve Allah'a bırak...herşeyde mutlaka bizim göremediğimiz,anlayamadımız hayırlar vardır...biliyorum gerçekten zor yeniden yeniden yine yeniden ama yapabileceğimiz başka bişey de yok,elimizden fazlası gelmiyor umut ve duadan başka...bu yüzden daima pozitif bakmayı öğrenmek zorundayız (bu nasıl olacak tam bilmiyorum ama---yani tencere dibin kara ... )
Vücudunu da beynini de sen yönlendireceksin,BİLİYORSUNDUR 1 TEK YUMURTAYLA HAMİLE KALANLAR VAR olacak dicez , inanıcaz ve er yada geç (hayırlı zamanda ) OLACAK ...İŞALLAH...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…