YETERCİM ADANA BAŞKENTTE DONDURULMUŞLARLA GEBE KALAN OLDUMU HİÇ DUYDUNMU
doktorların ağzından birşey öğrenmek zor adamlar konuşmayı vakit kaybımı görüyor acaba hiç konuşkan kadın doğumcuya rastlamadım.
valla canım bilmiyorum ama çok can sıkıcı.doktorum aslında çok iyi bir insan ama bu konuda nedense bişey söylemedi.bir hafta var daha insan merakta kalıyo ve çok huzursuz oluyuyor.zaman geçiremiyorum valla acaba kötü birşey mi var diye((((
slm kızlar bugün trasfer oldum ve içimde kocaman bır boşluk var 2 yumurtam dollenmişti ve kalıte olarak B KALITEYMIŞ en iyisi A KALİTEYMİŞ o yuzden dr 2 sinide transfer etti tabiki bana sorarak onayımı aldı ama bilemıyorum test günü hersey belli olucak allah emeklerımı emeklerımızı boşa çıkartmasın inşşallah allah dualarımızı kabul olsun amın
emrina yazdıkalrını okudum bu gün içinde tam olarak dr ne yamak istediğini anlamadımhistereskopi olabilir diye düşündümmm ama bilemeyeceğim:26::26::26::26:ve ya
pembesu sende başkente gittiğinden dolayı bilirisn sulu ultrasyon diye bir işlem yapılıyor:26::26::26: adanada bir merkez aynı yönteme sanal transfer diye yapıyormuş :26::26::26:ve tutunma hakında fikir sahibi oluyoruz diyormuşş bu merkeze giden bir kadın anlattı konuştuğumuzda işlemin sulu ultrasyon olduğunu anladımmm belkide bu işlemdir
slm kızlar bugün trasfer oldum ve içimde kocaman bır boşluk var 2 yumurtam dollenmişti ve kalıte olarak B KALITEYMIŞ en iyisi A KALİTEYMİŞ o yuzden dr 2 sinide transfer etti tabiki bana sorarak onayımı aldı ama bilemıyorum test günü hersey belli olucak allah emeklerımı emeklerımızı boşa çıkartmasın inşşallah allah dualarımızı kabul olsun amın
yetercim bana yapılmadı sulu ulturason gerek yok dendi ben hsg çektirdim diyemi acaba bilmiyorum sana yaptılarmı başkentte sulu ulturason
evet kuzum bana yaptılar hatta benim kız kardeşlerim gittiler onlarada yapıldı küçük kardeşime(aynı gün sabah ve öğleden sonra olmak üzre) önce sulu ulturon sonrada hsg çekildi sana neden yapmamaışlar anlamadımm
ben hsg çektirmiştim ondanmı yapmadılar acaba bilmiyorum sence de ondan olabilirmi hem hsg ile sulu ulturason arasında fark varmı
canım sulu ultrason rahim içinde perde pıhtı vs şeyleri görmek için yapılıyor anlamadımm neden yapmamışlar sana normalde her has mutlaka yapılıyor
bilmiyorum neden yapmadıklarını ama soracam gerekirse yapsınlar hsgde çıkmayan şeyler ondamı belli oluyor acaba benim aşılamadaa geçirdiğim kimyasal gebelik ve tüp bebeğin tutmaması ondan olabilrmi yapışıklık falan varmı acep nasıl kime sorsamki elif yada fatoş hemşireyemi sorsam ya ben birde iskenderunda oturuyom zor oluyor gidip gelmek yetercim benim yerime sorarmısın gittiğinde her hastaya şartmı yaptırmak diye sor lütfen...
canım elbette sorarım ancak başka has hakında bilgi vermezler bana sen tele arasan ve hemşirelerden birine sorarasan daha iyi cevap alırsınn
ben gittiğimde sulu ultorason yapmasanız ben hsg çektirdim histereskopi oldum dedim hemde hemen tedvaiye başlaamk isityorum dedim olmaz dediler mutlaka çekmemliz her has koşulsuz çekiyoruz dediler
anladım cnm ben sorayım o zaman teşekkür eder,m söylediğin için peki sulu ulturason acı veren birşeymi
yetercim birde ayrıyeten ücret ödüyormusun sulu ulturason için
yetercim başkentte genetik test yaptırdınmı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?