canım kaç yumoş oldu kaç tane işlem gördü kiiii bendede benzeri bir sorun varrr ayrıca sorununuz tam olarak ne eşinde sorun varmııı yoksa tamamaen yumoşlarla ilğilimi
arkadaşlar merhaba, perşembe yumurta toplanacak. dualarınızı bekliyorum.
18 tane yumurtam toplandı ertesı gun benı arayıp dedılerkı bı tane yumurtan kaldı yarın gel ertesı gun gıttım oda dollenmemıs transfer olmadı yanı ben polıkıstık overım zaten sımdı yumurtalarım arastırılıyorgenetık bı bozukluk varmı dıye esımde bı sorun cıkmadı ıns rabbım hepımıze versın.
canım bendede benzeri sorunlar oluyor 20 22 yumoş oluyor içinden 3.5 tanesi işlem görüyor kalanı boş çıkıyor ve 1.2 embiryom oluşuyor bunlarda 2. gün bölünmeyi durduruyor 5 tüp bebek denemesinde 2 defa tarnsfer yapıldı bana 3 defa tedavim yarım kaldıı biz aslında erkek infertilitesiyizz ama benim yumurta kalitemin kötü olduğunu düşünüyor dr lar bunu anlama k içim amh testi yaptırdım (amh testini sanada öneririm)benim sonucum2.90 çıktı dr çok çok iyi dediii ama yinde oratda bir sorun var
cnm amh testı ucretlımı unıversıte hastanesınde yapılıyormu bıde amh testı nekı ben bılmıyorum benı bıraz bılgılendırırmısın.
canım ünvers has yapılıyor (hepsinde olmasada bir çoğunda )kandan bakılıyor yumurta rezervi ve kalitesi hakında bilgi veren bir tetkik ben özel labratuvarda yaptırdım 110 tl ödedimm bizim burada (adanada )devlet ünverstesi yapmıyordu
benı bılgılendırdıgın ıcın tsk ederım cnm allah hepımıze bırer tane bebıs versın ıns
kizlar ben tup bebek yaptirmaya dusunuyorumm yasim 20 ama cok mu erken bilmiyorum doktor dan randevu aldim hic bir bilgim yok ne nasil oluyorr bende sorun yok esimde spermler olu oluormus dedi doktor hucre var ama sperm olu geliyor ancak tup bebek yolu olur demis ,yani tup bebek ucretti nekadar .,nekadar surer...bana bi yardimci ve bilgi verseniz sevinirim..aeo kib
inşşşşşşşşşşşşşş
hosbulduk sagol canimmm bilgi verdigin icin... ben kadin dogma gitmisstim hormon testi filan yapildi temiz cikti dedi esin uroloi gitsin sperm testi yapsin bide ona bakalim dedi uroloji dediki sende tikaniklik var dedi baska hastaneye yonlendirildi yani benim hic bi bilgim yok nasil oldugun dan.... haftaya pazartesi gidecegiz elimdeki tahlileri gostercegiz esimin ve benim jinekoloji gostercegiz de tup bebek 20yasinda yaparlar mi onu bilmiyorum esim cok istiyor bebegimizn olmasini( elimden bisey de gelmiyor[/QU bak cnm bende 20 yasındaydım ılk tup yaptırdıgımda ıns olur
hosbulduk sagol canimmm bilgi verdigin icin... ben kadin dogma gitmisstim hormon testi filan yapildi temiz cikti dedi esin uroloi gitsin sperm testi yapsin bide ona bakalim dedi uroloji dediki sende tikaniklik var dedi baska hastaneye yonlendirildi yani benim hic bi bilgim yok nasil oldugun dan.... haftaya pazartesi gidecegiz elimdeki tahlileri gostercegiz esimin ve benim jinekoloji gostercegiz de tup bebek 20yasinda yaparlar mi onu bilmiyorum esim cok istiyor bebegimizn olmasini( elimden bisey de gelmiyor
Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!
Sana itaat edilir, Sen karşılığını verirsin; Sana isyan edilir, Sen bağışlar ve af edersin, darda kalanlara icabet eder, zararı, sıkıntıyı ortadan kaldırıp, hastalara şifa, dertlilere deva verir, borçlulara edalar verir, günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin. Sen bizlerin dualarını kabul buyur... AMİNNNNNNNNNNNNN
Aminnn.
Rabbim herkesin dualarını kabul etsin bu yolda kimseyi eli boş bırakmasın inş.
Hayırlı cumalar olsun
canım özelden yaptırısan yaş önemli değil ama devlet desteği ile yaptıracksan 23 yaşını bitimiş 24 yaşından gün almış olman lazım 5 yılık sgk 3 yılık evlilik süresinin olması lazım 2 defa aşılama yapılmış olması gerek (aşılama bazı durumlarda gerekmeye bilir)canım eşinde eğer tıkanlık varsa iyi bir üroloğda ameliyat ve tedaviolamlı bence sana gelincede sadece hormon testleri bir şey göstermez en başta hsg (rahim fimi çektirmelisin )zaten seni gidececğn merkez yönlendirir hangi şehirde olduğunu yazarsan sana has ve dr konusunda yardımcı olacak kişiler çıkar
benimde son carem tup bebek oldu. Testlerimizi tamamladik sayilir. Cok biktim, cok yiprandim..
Artik cocuk sahibi olmak benim icin istedigim birseyden cok hirs halini aldi.. Butun bu tedaviler ve psikolojik bosluktan dolayi kilo almaya basladim. Ama umrumda degil.
Hic birsey umrumda degil artik sanirim cocuk sahibi olmakta umrumda degil hatta hamile kalsamda mutlu olacagimi zannetmiyorum ama yine de mucadeleden vazgecmeyecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?