Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım konyada nereler var ben bilmiyorum ama mutlaka yazan arkadaşlar olur orada eğer ünvers has varsa bütün bu ön tetkikleri oarada yaptır eğerki tüp bebk yaptırmaya karra verirsen de istersen özelde yaptırısın ama eşin için ankr ünvrs kaan aydos var giden arkadaşlar çok memnunlar netten bir araştır istersen

sagol canim ben bi araştırıyım netteee yeterrr ben bebek bılmıyorum daa sımdıı tup bebek fiyattı bıraz pahalı geldı ama aşilma ile arasında fark nedirr? fiyatt nedır nasıl oluyor bır bılgın var mı acaba? simdn tşklrr

canım aşılamada (bildiğim kadarıyla bir değişiklik olmadıysa eğeğ)her hangi bir şart aranmadan rapor veriliyor rapor alıncada sadece ilaçalrın %20 ödeersiniz ama erkekğin sperm sayısının 20 milyon civarında olması lazım kadınında tüplerinin açık olması gerek aşılamayı özelden yaptırısan 500 tl has 500 tl de ilaçlara verirsinn
aşılamada iğnelere başlarsınnn yumoşlar istenilen seviyeye gelince çatlatma iğnesi yapılır 36 saat sonra eşinden alınan spermler yıkanır ve dr bu spermleri sana enjekte ederlerr ve 15 gün sonra kanda gebeliğe bakılır aşılama doğala en yakın gebelik türü olduğu için dr tarafından tecih edilmektedir
tüp bebekte ise adetin 2.3 günü dr vereceği iğnleri kulanırsın yumoşlar gereken büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi yapılır 36 saat sonra genel anestezi ile yumurtalar toplanır aynı anda eşinde spermleri veriri ve yumoşlara seçilen spermler dölenmeye bırakılırlarr bölünmeye devam eden embiryolar kadına 3ve ya 5 . gün trnsfer edlir 12 gün sonra kanda beta hcg ye bakılır

sagol canimmm anladim simdii ya benim turkcem pek iyi olmadigi icin bazen anlasamiyorummm doktorlar yurtdisinda dogdum buyudumm evlenince burda kaldimm ama konusabiliyorum ama anlamam cok zorluk cekiyorummm bana anlattigin icin cok tesekkur ederim::)))

NE DEMEK CANIMM aklına takılan br şey olduğunda sorablirisn buradaki tüm arkadaşlar cevap veriler

Selam....
Ankara da iyi bildiğiniz bir merkez var mı ?
Tüp bebek derneği diye bir yerden aradılar geçen sene konuşmuştum onlarla centrum tüp bebek mekezine yönlendirelim sizi dediler araştırdım burada ama hiç iyi bir yer değilmiş
Eşimle düşündük de ist . bahalı geldi ve şu sten olayı kafamızı kurcalıyor,daha doğrusu ben korkuyorum internetten araştırıdım ama hiç bir bilgi yok bu stentle ilgili Ank. tekrar deneyelim diyor eşim.
Ben Eskişehir de oturuyorum Ank. daha yakın...

özel,ine bir bakarımısn canımm

Sekiz senelik evliyim.tüp bebek tedavisine başlıyacağım ocak ayında bahçeçi tüp bebek merkezinde çok stresliyim arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz benim gibi tedavi görenler görecek olanlar bana yazarsanız sevinirim.

Hiç girme strese her şeyi oluruna bırak tedavin başladığında bir bakmışın transfer olmuşun bu tedavide en büyük düşman stres emin ol.

İnş. tedavin sorunsuz geçer miniğine kavuşursun.Allah yardımcın olsun

canım arkadaşında dediği gibi rahay ol dr güven ve hiç bir şey kafanı takma
inşşş bebğine kavuşursun

slm ben de konyadayım. 5 yıllık evliyim. bir kere aşılama yaptırdım. olmadı.. ama bir sorun yoksa benim doktorum önce 3 ay iğne tedavisi uyguladı. sonra aşılama yaptı. ve şimdi tüp yaptırdım. 2 gün sonra belli olacak. eğer maddi durumunuz varsa prof. dr. Ali ACAR a git derim. istersen bir araştır.

uzun bir aradan sonra hepinize merhaba kızlarrrrr

Sizlere güzel bir haberim varrr ben hamileyimmmmmmmmm
hem de minik mucizem bütün umutlarımı yitirdiğim anda kendiliğinden geldi.Lütfen sizlerde umudunuzu sakın yitirmeyin.Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin.Annelik şerefinden kimseyi mahrum etmesin.
İlk gebeliğim (1,5 yıl önce) kalp atışı olmadığından kürtajla alınmıştı.
Son adet tarihim 8 kasım, 9 aralıkta adet olmayınca kan tahlili yaptırdım ve beta hcg sonucum 3472 çıktı.aynı gün ultrasonda kese görünmedi.Dr henüz çok erken olduğunu söyledi.iki hafta sonra tekrar ultrasona gireceğim.inşallah kalp atışını duyabilirim.:18: Lütfen benim için dua edin.. hepiniz Allaha emanet olun.

Gözün aydın inş. herşey yolunda gider kucağına almak nasip etsin uzun ömürlü sağlıklı olur inş.

gözün aydın sağlıcakla kucakla inşşşşşşşşşşşş

sagol canim onerin icinn walla ben dun meram tip gittik kazim gezginc ilk defa girdim daha belli degl neolacagi esime tahlil verdiler bide banada rahim film dediler baaklm neolacakkk..herkes ali acar dedi cok iyimisss te denk gelmedii...insallahh senki tutar herseyn hayirlisi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…