Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

arkadaşlar bugün meme muayenesine gidicem ultrasonla bakarlar büyük ihtimalle mamografi derlerse yaptırsam mı radyasyondan da korkuyorum bu ay tüp bebek tedavim var belki bugün başlayacak adetim yarın tüp bebek tedavisine başlıycam ne dersiniz gideyim mi meme muayenesine yoksa ertelesem mi karar veremiyorum yardımcı olun lütfen

Merheba bayanlar bu akşam saat 9 da cumhurbaşkanına twitırda sağlık bakanlığının çıkardığı tek embriyo uygulamasının ve tüp bebek raporunun şartlarınının bize yaşattığı zorluklardan bahsedicez.alacağınız ikinci bir hesapla bol bol twit atarak dikkatini çekebiliriz..hepimizin mağdur olduğu bu konuda lütfen sizde yardım edin.zira cumhurbaşkanımız güncel konularla çok ilgili yeterki dikkatini çekebilelim.HEPİNİZİ VE DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUUUUUUUUUUUUUUUUUUZ

Son düzenleme:
slm arkadaşlar.. ben yeni üye oldum... ne yazıkki doktorum tüp bebekten başka şansımızın olmadığını söyledi. eşimin sperm sayısı 2 milyon. hemen tedaviye başladık. doğum kontrol hapı, folik asit ve aspirin verdi. adetinin ilk günü gel dedi.. çok üzgünüm.. yardımınızı bekliyorum.. ilaçlar konusunda da kafam çok karışık. rapor çıkartıyoruz ama 1100 tl tutuyor ilaçlar..sizler ne kadar ödediniz

Üzülme her şey Alla dan doktorlar sadece aracı kaderde böyle olması gerekiyor demek ki bizler kaderimizi yaşıyoruz.
Sen hiç korkma dua et bol bol ilk denemen de inş. hayırlı haberler alırsın.

Ben rapor çıkarttığımda 800 tl ödemiştik ekstradan sen raporsuz baya fark ödeyecekmişin...buradaki arkadaşlar ne kadar ödediler bilmiyorum...

Benim bildiğim bir yaştan sonra mamografiye giriyorsun diye biliyorum.Sanmıyorum çok fazla radyasyon olacağını doktoruna sorsaydın keşke yada tedaviye başladığın merkezi ara sor bir şey kaybetmezsin.

İnş. sesinizi duyurursunuz...Bende twitırı çözebilirsem katılırım...Bol şans.

doktorumuz bize 5 kutu gonal f 450 verdi. rapor sadece 2 kutusunu karşılıyormuş diğer 3 kutuyu biz ücretli alacakmışız. eczacıda kutusunu indirimli 210 tl den veririm diyor. daha uygun alan varmı acaba. bu iş çok pahalıymış. allah hepimizin yardımcısı olsun.. bide doktor 15-16 yumurtan var dedi. sizce nasıl bir rakam. bu konuda yeniyim. hiç aklımızda yokken direk tüp bebek tedavisi olmaya başladım. şoktayız hala eşimle..

5 kutu abovv ben 3 kutu kullandım...3 kutu ganol f bir şişe lucrin 2 kutu menopu diye bir ilaç verdi biz 800 tl ödedik demek ki zam gelmiş yada normali bu...

Benim bir yumurtam var diğeri alındı bekarken 12-13 taneydi 10 tane toplandi ilk tedavide ikincide 7 tane toplandı....

Önemli olan çok olması değil yumurtanın içindeki sağlıklı ve kaliteli olması sen takma azına çoğuna yumurtanı morelini iyi tut yeter...

Bende senin gibi pat diye başladım tüp bebeğe 9 aylık evliydim ben ilk tedavim de ben hep diyordum merkeze gittiğimde benim burada ne işim var diye ama alışıyorsun bir süre sonra Allah veriyor gücünü

Merhaba kızlar,ben uzun zaman önce bu sitenin daimi girenlerindendim yaklaşık 4 ay önce falan..bende sizler gibi uzun ve meşaketli bi yolculuktan geçtim,2 aşılam iki tüp bebek tedavisi sonucu hamiş kalabildim.bu sürecin nasıl zor olduğunu bilirim size tavsiye edebileceğim en iyi şey işlemler yapılırken rutin kontroller gibi düşünün kafanıza takmamaya çalışın.ben şimdi 22 haftalık hamileyim artık biraz ağırlaştım artık....sizler için bol bol dua ediyorum hamişlerin duası kabul olur diyee..en kısa zamanda sizinde güzel paylaşımlarınızı okurum bu siteden inşalllllllllllllah..
YETERİM,YASMİNİM nasılsınızzzzzzzzzz?yeter eşin nasıl oldu inşallah sağlığına kvuşmuştur?sizleri öpüyorum kendinize iyi bakın............

Sen daha dur daha çok ağırlaşacaksın ama keyfini çıkar hamileliğin Allah'ım inş. sağlıcakla kucağına almak nasip etsin sağlıklı uzun ömürlü olsun rabbim tüm isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmaz evlat acısı göstermesin inş.

canım geçen yılarada biz bu konuda çok çalıştık
keşke önceden haberimiz olsaydııı destekçi sayısı çok daha fazla olurdu

canım seni burda gömek çok güzel
sağol canım inşş daha güzel günlerimiz olacakk

arkadaslar ben burada yeniyim aynı sorunları paylastığımız için birşeyler yazıyım istemistim bilmiyorum nasıl yorumlarsınız yalnız veren Allaha sükürler olsun ki bende işe yaradı en azından ben öyle inanıyorum eşimin sperm sayısı 3.2milyon hareketlilik %6 civarıydı bizde bir cok deneme sonucu doğal olarak hamile kalamadım bir ablamızın tavsiyesiyle enbiya suresinin 87ve 88 inci ayetlerini ilişki öncesi abdest alarak ilişkiye girmeden önce avret yerleri kapalıyken hem eşinizin hem sizin 3defa okumanızla bu özleminize son vereceğinize inanmaktayım yanan bir yürekle edilen dua kabul olurmus heleki böylesi bir güzellik için suan 8 aylık evladım var Rabbimden dilerim yüreği evlad sevgisi ile yananların derdine derman olur bu dua birde bu sekilde deneyin isterim dua türkçe ve arapça okunusu şu şekildedir

87. Ayet

وَذَا النُّونِ إِذ ذَّهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَن لَّن نَّقْدِرَ عَلَيْهِ فَنَادَى فِي الظُّلُمَاتِ أَن لَّا إِلَهَ إِلَّا أَنتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنتُ مِنَ الظَّالِمِينَ

Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).

Zünnûn’u da hatırla. Hani öfkelenerek (halkından ayrılıp) gitmişti de kendisini asla sıkıştırmayacağımızı sanmıştı. Derken karanlıklar içinde, “Senden başka hiçbir ilâh yoktur. Seni eksikliklerden uzak tutarım. Ben gerçekten (nefsine) zulmedenlerden oldum” diye dua etti.

88. Ayet

فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنجِي الْمُؤْمِنِينَ

Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).

Biz de duasını kabul ettik ve kendisini kederden kurtardık. İşte biz mü’minleri böyle kurtarırız.

Hayırlı Cumalar Rabbim bu mübarek günde gönlünüzden ne geçiyorsa vesin.

AMİN...

hayırlı akşamlar herkese arkadaşlar bu konuda rahatsızlık veriyorsam baştan özür dilerim ama benim şöyle bir maruzatım var eylülayında raporla devlet hastanesinde tüp bebek denedim boş folikülden dolayı iptal edildi tedavim ama rapor hakkım duruyordu ilaçlarını kendi imkanınla alırsan tekrar tedaviye başlarız demişlerdi ... uzun lafın kısası ben ilaçlarımın bir kısmını burda bazı arkadaşların desteğiyle tamamladım ve bugün tedaviye başladık ama gonal f ve cetrodite yetmiyeceğini söyledi yani şöyleki arkadaşlar biliyorsunuz gonal f açılınca sulandırıldıktan sonra yani 28 gün içinde tüketilmesi gerekiyor bana bu süre içinde açılmış ve daha kullanılmayacak olan yarım kalan yani ilaçlarınızdan varsa gönderebilirmisiniz yani bana 150-200 doz daha gerekebilecek bu yüzden yeni bir ilaç almam gerekebilir fiyatlarıda biliyorsunuz yüksek yani yine uzattım kısacası elinizde yarım kalan ilaçlarınızı atmak yerine kullanmak üzere bana gönderebilirmisiniz ayrıca 2 adet te cetrodite e ihtiyacım var 1 haftaya kadar zamanım var şimdiden herkese çok teşekkürederim anlayışınız içinde ayrıca teşekkür ederim rabbim herkese tedavisinden olumlu sonuç almayı nasip eder inşallah

canım ben geçen aralıkta raporla yaptım devlet 5 kutuyda ödüyo tabi farklarıyla ben 4 kutu gonalf 7 cetrodiet 2 menegon bide ovitrelle 650 ödedim benden 1 hafta sonra ablam fazlasına 550 ödedi ..bence iyi araştır..doktor raporun olduğu için çok yazmış olabilir ben 2 kutu gonal 5 cetrodiet menegondada 1 kutuyu bile bitirmemiştim.

çok güzel yumurtan inşallah sağlıklı döllenir tutunurlar.

Son düzenleme:
ben uzun süredir bu sayfayı takip ediyorum.ama kısmet bugüneymiş.nisan 2010 da evlendik ilk günden itibaren çocuk istedik ama olmadı
her ay geç kaldığım için her ay test yapıp negatifi gördükçe içim eridi.beni en iyi siz anlarsınız biliyorum.eşimde sperm azlığı var.

ben kayseride yaptıracam tüp bebeği nolur yardım edin nerede yaptırmalıyım.kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…