bu ay başlayacam tedaviye eğer bir fikri olan varsa lütfeeeeeeeeeeeeeeeeen cevap yazsın
çok teşekkür ederim canım.yazdığım birşeye cevap alınca çok mutlu oldum.bu bebek mevzusunda etrafımda kimse anlamıyo enim olacak gibibeni.özelliklede eşim.konuyu açınca;sen çok konuşuyorsun bu konuyu,bıktım,böyle yaparsın olmaz diyor.bende o öyle yaptıkça çok üzülüyorum.sanki bebek sadece b
bence varya en kısa zamanda senin bi bebeğin olacak.bu kadar iyi niyetli olduğun için Allah yüzüne bakacak
ilaçla olmuyormuş.hormon testleri normal çıktı çünkü.eğer hormon testleri az çıksa yükseltilebiliyormuşta.doktor bize keçi boynuzu kürünü verdi.inanamadım ama bunu uygulayın.ancak detoks olur diyor.bende karasız kaldım acaba bu kür bitine kadar beklesemmi diye.ben öğretmenim eğer önümüzdeki adetimde başlarsak benim dinlenme sürecim yarıyıl tatiline gelecek.günde 2 saatlik yol gidiyorum ilçede çalıştığım için.kimseye söylemek istemediğimden raporda almak istemiyorum.
ben şu an doğum kontrol hapı folik asit ve aspirin içiyorum. tüp bebek ilaçlarını aldık eczaneden. bize sadece 2 kutusunu rapor karşılıyor dediler. gerisini cepten ödeyecez. ayrıca raporu eczacı çıkartacakmış.. buda kafamızı karıştırdı. bi yamukluk olabilirmi acaba. söylenendende fazla tuttu ilaçlar. inşallah gelecek hafta gonal f e başlayacaz. olumlu olmaya çalışıyorum ama yinede gerilmemek elde değil.. ilk tüp bebek denememiz olacak. inşallah son olur. bizde keçi boynuzu kürü yapıyoruz. her ne kadar doktorumuz etkisi yok dese de . biz ümitliyiz. antalyada ali fuat beyde başladık tedaviye.. bakalım hayırlısı.. bir şey sormak istiyorum. gonal f 5 kutu yazıldı ama forumda 2-3 kutu kullandık diyorlar. neye göre değişiyor bilgisi olan varmı
ben şu an doğum kontrol hapı folik asit ve aspirin içiyorum. tüp bebek ilaçlarını aldık eczaneden. bize sadece 2 kutusunu rapor karşılıyor dediler. gerisini cepten ödeyecez. ayrıca raporu eczacı çıkartacakmış.. buda kafamızı karıştırdı. bi yamukluk olabilirmi acaba. söylenendende fazla tuttu ilaçlar. inşallah gelecek hafta gonal f e başlayacaz. olumlu olmaya çalışıyorum ama yinede gerilmemek elde değil.. ilk tüp bebek denememiz olacak. inşallah son olur. bizde keçi boynuzu kürü yapıyoruz. her ne kadar doktorumuz etkisi yok dese de . biz ümitliyiz. antalyada ali fuat beyde başladık tedaviye.. bakalım hayırlısı.. bir şey sormak istiyorum. gonal f 5 kutu yazıldı ama forumda 2-3 kutu kullandık diyorlar. neye göre değişiyor bilgisi olan varmı
bende kayseride yaptırmayı düşünüyorum.bende öğretmenim ve ilçeye gidiş dönüş yapıyorum.günde 2 saat yol gidiyorum.o nedenle bu ay yaptırırsam yarıyıl tatilinde tam dinlenme safhasına geliyor.nolur bana yardım et.nerde yaptırayım.acıbademmi kayseri tüp bebekmi?neler yapmalı,nelere dikkat etmeliyim?kayseri tüp bebek nasıl?
kayseride yaşıyorum canım.biraz geç oldu ama.bi arkadaşın babası vefat etmiş oraya gittik.sapasağlam adam kalp krizinden birdenbire öldü.bu ömür cidden kısa üzülerek geçirecek kadar uzun değil.ben artık hiç bir şeye sıkmayacam canımı
Hiç girme strese her şeyi oluruna bırak tedavin başladığında bir bakmışın transfer olmuşun bu tedavide en büyük düşman stres emin ol.
İnş. tedavin sorunsuz geçer miniğine kavuşursun.Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?