Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

bu ay başlayacam tedaviye eğer bir fikri olan varsa lütfeeeeeeeeeeeeeeeeen cevap yazsın

Canım inş. her şey yolunda gider..
Sadece sakin ol ilk tedavide çok korkuyorsun hiç bir şey bilmediğin için ama emin ol çok kolay sadece iğneler ve hormonlar biraz sinir bozuyor ama bebeklerimiz için sıkıyoruz dişimizi...

Sen her şeyi oluruna bırak strese girme yeter

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-merkezleri/180897-kayseride-tup-bebek-yaptiran-varmi.html

Burada Kayseri de tüp bebek yaptıran kişiler var bir bak istersen buradaki arkadaşlar daha detaylı bilgi verebilir kayseri için

Allah yardımcın olsun inş sonuçun pozitif çıkar bizlerde seninle birlikte seviniriz..

Son düzenleme:
mrb arkadaslar ben 11 cı ayda tup yaptım 25 tane yumurtam vardı ama hepsı öldu 2 denememde aynı sonuc cıktı ortaya sımdı genetık arastırmaya aldılar yarın bellı olacak lutfen bana yardım edın bu konuda bılgısı olan paylassın benımle umarım kotu bı sonucla karsılasmam dualarınızı esırgemeyın

çok teşekkür ederim canım.yazdığım birşeye cevap alınca çok mutlu oldum.bu bebek mevzusunda etrafımda kimse anlamıyo enim olacak gibibeni.özelliklede eşim.konuyu açınca;sen çok konuşuyorsun bu konuyu,bıktım,böyle yaparsın olmaz diyor.bende o öyle yaptıkça çok üzülüyorum.sanki bebek sadece b

Rica ederim....
Üzülme eşler bizlerin ne yaşadığını tahmin edemediği için böyle davranıyorlar.Keşke bir bilseler neler yaşadığımızı bence gitme eşinin üstüne bekli oda en az senin kadar kafasına takıyordu ama içinde yaşıyordur...

Sen sakin ol içini rahat tut yeter her şey yoluna girer önemli olan bu tedavide sensin

bence varya en kısa zamanda senin bi bebeğin olacak.bu kadar iyi niyetli olduğun için Allah yüzüne bakacak

bence varya en kısa zamanda senin bi bebeğin olacak.bu kadar iyi niyetli olduğun için Allah yüzüne bakacak

Amin Allahım isteyen herkese versin bebeğini kucağını boş bırakmasın...

İçine girmeyince dışarıdan bakmak daha kolaymış bu tüp bebek olayına,ama içine girince bu yoldaki insanları daha iyi anlıyorsun...

İnş. tedaviniz başlar ve bebeğiniz sizi bekletmeden gelir...

Hem artık çok kolay sperm azlığı olan erkeklere genelde ilaç tedavisi ile yükseltiyorlar spermleri inş. tüp bebeğe gerek kalmadan ilaç tedavisi sonrası hamile kalırsın

ilaçla olmuyormuş.hormon testleri normal çıktı çünkü.eğer hormon testleri az çıksa yükseltilebiliyormuşta.doktor bize keçi boynuzu kürünü verdi.inanamadım ama bunu uygulayın.ancak detoks olur diyor.bende karasız kaldım acaba bu kür bitine kadar beklesemmi diye.ben öğretmenim eğer önümüzdeki adetimde başlarsak benim dinlenme sürecim yarıyıl tatiline gelecek.günde 2 saatlik yol gidiyorum ilçede çalıştığım için.kimseye söylemek istemediğimden raporda almak istemiyorum.

Hmmm anladım şimdi neden acele ettiğini...Aslında mantıklı zaten 20 gün falan sürüyor tedavi ilaçlar falan,Keçi boynuzu kürünü de kullanın bir zararı yok.

İnş. ilk denemede bebeğin sana tutunur.

ben şu an doğum kontrol hapı folik asit ve aspirin içiyorum. tüp bebek ilaçlarını aldık eczaneden. bize sadece 2 kutusunu rapor karşılıyor dediler. gerisini cepten ödeyecez. ayrıca raporu eczacı çıkartacakmış.. buda kafamızı karıştırdı. bi yamukluk olabilirmi acaba. söylenendende fazla tuttu ilaçlar. inşallah gelecek hafta gonal f e başlayacaz. olumlu olmaya çalışıyorum ama yinede gerilmemek elde değil.. ilk tüp bebek denememiz olacak. inşallah son olur. bizde keçi boynuzu kürü yapıyoruz. her ne kadar doktorumuz etkisi yok dese de . biz ümitliyiz. antalyada ali fuat beyde başladık tedaviye.. bakalım hayırlısı.. bir şey sormak istiyorum. gonal f 5 kutu yazıldı ama forumda 2-3 kutu kullandık diyorlar. neye göre değişiyor bilgisi olan varmı

Hayırlı olsun tedavin inş. sorunsuz geçer sonunda iyi olur...

Ben şimdi reçeteye baktım bende 5 kutu almışım ama ben geri vermiştim kalanları eczaneye,bide eczane tanıdık mı raporu o çıkartıyor ilk tüp bebekte merkez çıkarmıştı ikincisin de biz kendimiz hastaneye gidip çıkarmıştık...

İlaç kullanımını kandaki E2 ve ultrasona göre veriyorlar yumurta gelişimin tedavinin süresine göre gitmiyorsa ilacı azaltıyorlar eğer yavaşsa ganol-f nin dozunu arttırıyorlar.

tedavin ahyılı olsun bebeişli olsun inşşş canım ilaçlar kişinin yumurta gelişimine göre ayarlanır dr bunu düşünerek azla yazmıştır
bazı kişilere 2 kutu yeterken bazılarına 5 kutu yetmetmeye biliyor

bende kayseride yaptırmayı düşünüyorum.bende öğretmenim ve ilçeye gidiş dönüş yapıyorum.günde 2 saat yol gidiyorum.o nedenle bu ay yaptırırsam yarıyıl tatilinde tam dinlenme safhasına geliyor.nolur bana yardım et.nerde yaptırayım.acıbademmi kayseri tüp bebekmi?neler yapmalı,nelere dikkat etmeliyim?kayseri tüp bebek nasıl?

Ne Acıbadem nede Kayseri tüp bebekle ilgi hiç bir bilgim yok yardım etmeyi çok isterdim.Ben İstanbul Bahçeci Fulyaya gittim sanırım orada devam edecek gibiyim Ankarayıda düşünüyorum ama daha emin değilim neresi olacağına....

Sen nerede yaşıyorsun

Son düzenleme:
kayseride yaşıyorum canım.biraz geç oldu ama.bi arkadaşın babası vefat etmiş oraya gittik.sapasağlam adam kalp krizinden birdenbire öldü.bu ömür cidden kısa üzülerek geçirecek kadar uzun değil.ben artık hiç bir şeye sıkmayacam canımı

Arkadaşının başı sağ olsun Allah onlara uzun ömür versin...Ölümün ne zaman nerede kaç yaşında geleceği hiç belli olmuyor Allah'ım herkese hayırlı ölüm versin.

İnş. kararın doğru bir karardır ve memnun kalırsın gittiğin yerde bizler elimizden geldiği kadar çabalıyoruz gerisi Rabbime kalıyor artık

Nasibimizde varsa anne olmak hayırlısı olsun yoksa anne olmak yine hayırlısı olsun...

kayserideki arkadaşlar yardım edin.kayseri için olan sayfayada yazdım ama cevap alamadım.kayserideki tüp bebek merkezleri için cevap yazın lütfen

canım çok sıkılıyo.içimden hiç bişey yapmak gelmiyo.ne uyumak ne uyanmak ne gezmek ne oturmak.dondurulsam dursam öyle.eşim sadece köstek oluyo.onun hırsları var sadece o kadar.tek amacı beni emri altına almak.bebekmiş benim psikolojimmiş onlar solda sıfır.yeterki ben ona kul köle olayım o ne yaparsa yapsın ben alttan alayım gerisi boş.

canlarım mrhb nasılsınız keyifler nasıllll kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…