Teşekkür ederim yasmin ben istiyorum ama eşimden dolayı ertelemek zorunda kalıyorum ben şimdi olsa giderim ama o hala doğal yolla olur diye düşünüyor ne zor bi sınavmış bu durum allah isteyen bütün kullarına hayırlı evlat versin yeni yılınızı kutluyorum
Bi kaç doktora gitmiştim birisi prolaktin hormonu yüksek dedi diğeride hayır çok az yüksek dedi bukdarcıktan bişey olmaz dedi iyi bi doktor bulmak okad ar zor ki okadar bunaldım ki sebebsiz görüyolar ama olmuyor ben çok içime atıyorum bu durumu çok doluyum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ve kimsıkmakeylede konuşamıyorum bu durumu neyse senide fazla sıkmak istemiyorum
Konyadayım aynen öğle şu anda hamilemisin
slm kızlar. bugün transferimin 8. günü. son 3 gündür karnımda bir ağrı var. önce adet belirtisi gibiydi ama şu anda farklı. karnımın altında kasıklarıma doğru şiddetli bir sancı var. nefes alırken bile daralıyorum nefes alamayacakmışım gibi geliyor. bunları yaşayanlar oldumu aranızda?
ya çok garip bi durum bu.bu ay tüp bebek tedavisine başlayacam.2 sinde yani bugün adet olmam gerekti bekliyorum.ama şöyleki adet olsamda mutlu olacam tedaviye başlayabilecem hemen diye, bir yandanda olmak istemiyorum umarım hamileyimdir diye.Allahım umarım hamileyimdirde adet olmam.
ne haber kızlarrr nasılsınız
slm kızlar..
bende tüp bebek için iğnelere başladım.. bakalım hayırlısı.. iğneden çok korkuyordum ama neyseki hiç bişey hissetmiyorum.. doktorum 10-11 ocak gibi işlem biter dedi.. allahım inşallah tutar da hamile kalırım... ilk denem olacak çok umutluyum nedense .. cahil cesareti sanırsam :)
slm kızlar..
bende tüp bebek için iğnelere başladım.. bakalım hayırlısı.. iğneden çok korkuyordum ama neyseki hiç bişey hissetmiyorum.. doktorum 10-11 ocak gibi işlem biter dedi.. allahım inşallah tutar da hamile kalırım... ilk denem olacak çok umutluyum nedense .. cahil cesareti sanırsam :)
Yeterrr ank bi doktor varmış hiç duydunmu murat sömezer diye ank. tıp fakültesindeymiş...
bu karasızlık beni delirtecek
Her şeyi bilmek hiç iyi değil sen böyle devam et
Yeterrr ank bi doktor varmış hiç duydunmu murat sömezer diye ank. tıp fakültesindeymiş...
bu karasızlık beni delirtecek
cnm ben ankaradayım ama hiç duymadım dr un ismini ben son tedavimi gürgan clinicte görmüştüm.ankara üniversitesinde tedavi olupda hamile kalanları duydum diğer topiklerde aslında üniversite hastaneleride iyi galiba bende hep özellerde tedavi oldum ama zaten stresli bir dönem olduğu için yok sıra bekle yok evrakla uğraşmayalım diye özellere gidiyoruz.yeter de yazmış banada bi kaç kişi genartı tavsiye etmişti bi araştır istersen.karar vermekde çok zor cnm allah yardımcın olsun.
canım yok bilmiyorum ama (önce yadım sanırım)erkek infertilitesinde bilgemmmm nikli arkadaş var o ank gittiği merkezden çok menundu birde ank genart diye bir merkezden söz etti arkadaşlar çok iyi olduğundan
cnm ben ankaradayım ama hiç duymadım dr un ismini ben son tedavimi gürgan clinicte görmüştüm.ankara üniversitesinde tedavi olupda hamile kalanları duydum diğer topiklerde aslında üniversite hastaneleride iyi galiba bende hep özellerde tedavi oldum ama zaten stresli bir dönem olduğu için yok sıra bekle yok evrakla uğraşmayalım diye özellere gidiyoruz.yeter de yazmış banada bi kaç kişi genartı tavsiye etmişti bi araştır istersen.karar vermekde çok zor cnm allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?