Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Yeni Yılınız Kutlu Olsun Hanımlar.....

İnş. yeni sene bizlere hep sağlık,huzur,mutluluk vee bebek versin hepimiz seneye 2013 e bebeklermizle gireriz 30:ups daha 2012 gelmedi ama )

Teşekkür ederim yasmin ben istiyorum ama eşimden dolayı ertelemek zorunda kalıyorum ben şimdi olsa giderim ama o hala doğal yolla olur diye düşünüyor ne zor bi sınavmış bu durum allah isteyen bütün kullarına hayırlı evlat versin yeni yılınızı kutluyorum

Rica ederim...

Bence sadece test yaptırmak için gidin doktora iyi bir merkez yada hastane bulursanız,konuşmaktan ve fikir almaktan zarar gelmez...

Bende 2 senelik evliyim ve doktorlar doğal yolla olmaz ama şans dediler bize Allah büyüktür ben 2 tüp bebek denmesi yaptırdım ben beklemedim ve beklemekte istemiyor tek yumurtam var ve ne olacağını bilmiyorum zamana bırakamıyorum işte elimden geldiğince çabalıyorum...

İnş. kendiliğinden hamile kalırısın bu sıkıntılara gerek kalmaz

Bi kaç doktora gitmiştim birisi prolaktin hormonu yüksek dedi diğeride hayır çok az yüksek dedi bukdarcıktan bişey olmaz dedi iyi bi doktor bulmak okad ar zor ki okadar bunaldım ki sebebsiz görüyolar ama olmuyor ben çok içime atıyorum bu durumu çok doluyum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ve kimsıkmakeylede konuşamıyorum bu durumu neyse senide fazla sıkmak istemiyorum

Ne sıkılması bizler kader arkadaşıyız bizleri bizden başka kimse anlamazki yeri geliyor annem bile anlamıyor...

Ben eskişehirde yaşıyorum ve ank da yaptırdım tüp bebeği

Sen nerdesin

slm kızlar. bugün transferimin 8. günü. son 3 gündür karnımda bir ağrı var. önce adet belirtisi gibiydi ama şu anda farklı. karnımın altında kasıklarıma doğru şiddetli bir sancı var. nefes alırken bile daralıyorum nefes alamayacakmışım gibi geliyor. bunları yaşayanlar oldumu aranızda?

Belkide bebeğin rahminde yerleşmeye çalışıyordur ondan olabilir ağrı,tedavi olduğun doktorunu ara sor normal mi diye.

ya çok garip bi durum bu.bu ay tüp bebek tedavisine başlayacam.2 sinde yani bugün adet olmam gerekti bekliyorum.ama şöyleki adet olsamda mutlu olacam tedaviye başlayabilecem hemen diye, bir yandanda olmak istemiyorum umarım hamileyimdir diye.Allahım umarım hamileyimdirde adet olmam.

İnş. gebelik vardır ondan adet olmuyorsundur..

Belkide stresten gecikmiştir.

ne haber kızlarrr nasılsınız

slm kızlar..
bende tüp bebek için iğnelere başladım.. bakalım hayırlısı.. iğneden çok korkuyordum ama neyseki hiç bişey hissetmiyorum.. doktorum 10-11 ocak gibi işlem biter dedi.. allahım inşallah tutar da hamile kalırım... ilk denem olacak çok umutluyum nedense .. cahil cesareti sanırsam :)

ne haber kızlarrr nasılsınız

Yeterrr ank bi doktor varmış hiç duydunmu murat sömezer diye ank. tıp fakültesindeymiş...

bu karasızlık beni delirtecek

Her şeyi bilmek hiç iyi değil sen böyle devam et

öncelikle tedavin hayırlı olsunn bebişli olsunnnn inşşş ama yasmine katılıyorum her şeyi bilmek hiç iyi birşey değil

Yeterrr ank bi doktor varmış hiç duydunmu murat sömezer diye ank. tıp fakültesindeymiş...

bu karasızlık beni delirtecek

Her şeyi bilmek hiç iyi değil sen böyle devam et

canım yok bilmiyorum ama (önce yadım sanırım)erkek infertilitesinde bilgemmmm nikli arkadaş var o ank gittiği merkezden çok menundu birde ank genart diye bir merkezden söz etti arkadaşlar çok iyi olduğundan

canım yok bilmiyorum ama (önce yadım sanırım)erkek infertilitesinde bilgemmmm nikli arkadaş var o ank gittiği merkezden çok menundu birde ank genart diye bir merkezden söz etti arkadaşlar çok iyi olduğundan

Ank. bir dernek vardı diğer merkeze gittiğimizde aramıştık onlarda geri dönmüşlerdi geçen gün genarta bir doktoru söylediler ama burdan baktım araştırdım hiç iyi şeyler duymadım genart hakkında :44::44:

Bilgemmmm le msjlaştık doktoru hakkında iyi şeyler söyledi.Yaşadım yerde iki kişi var ikiside bu doktora gitmişler tavsiye ettiler hatta birinin akrabasıymış o alacak randevu.

Bilmedimki ince eleyip sık dokuyorum buda sinirimi iyice laçklaştırdı...

Murat Sönmezer 1971 doğumluymuş baya genç görünüyor netten araştırdım çok iyi ve anlayışlı bir doktor diyorlar zaten özel merkeze de gitsem gene para vericem buraya gitsem gene para vericem sadece tahlillerde kolaylık olacak (umarım) 3. deneme daha bir stresliymiş yavv valla birde ikide hiç bir şey bilmiyormuşum ikisinde de gözüm kapalıymış

Rabbim bu yollada herkese önce sabır versin gerisi bir şekilde geliyor.

Merhaba kızlar bende 1 dışgebelik 2 düşükle sonuçlanan tüpbebek tedavisi geçirdim. 3. denememi yapmak istiyorum Allah nasip ederse tabi raporlu hakkım kalmadı hastane parasını ancak denkleştirebildim sıra ilaçlarda. Eğer tedavilerinizden kalan ilaçlar varsa ben alabilirim. Bana da dua edin bende sizlere edeceğim Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…