Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Allah kabul etsin dualarını...
Bir şeylerle uğraşman çok iyi olmuş hele ki kuranla,insanın içi huzur doluyor kuranı açınca.

Ben daha iğneli kelimeler falan duymadım en azından yüzüme karşı denmiyor belki 3-4 sene sonra banada demeye başlarlar ama Allah büyük...

En güzeli boşvermek ama oda olmuyor işte.

CANLARIM NASILSINIZ burada eskileri gördümmmmm melish hilka (eskilede siz oluyorsunuz)nasılsınız canlar
hilacığımuzun zamandır bende bebişle ilğili pek bir şey yapmıyorum (1 haftadır dhea ya başladım dr önermişti eşimin ameliyatından önce)bıraktım artık her şeyiiiiiiii GELİRSE BAŞIMA TAÇ EDERİM GELMESEDE KENDİ BİLİR SIPANIN
YASM,N canımmmm sen nasılsın topiğin demir başı herkese yetmeye (cevap vermeye )çalışıyorsun çok yorma kendini kuzummmm

Allah'a şükür iyiyim...

Elimden geldiği kadar bildiğim şeylerde yardım etmeye çalışıyorum

Allahım inş. göbüşünü ve kucağını en kısa zamanda doldurur

yine ben.benim ilk tüp bebek denemem.yaşım 27.acaba 2 embriyo transfer ederlermi.istesek ısrar etsek mesela.bide sizce 2 tane transfer istesekmi.yani iyii olurmu?

yine ben.benim ilk tüp bebek denemem.yaşım 27.acaba 2 embriyo transfer ederlermi.istesek ısrar etsek mesela.bide sizce 2 tane transfer istesekmi.yani iyii olurmu?

Genelde doktorlar iki tane koyuyor ben iki deneme yaptırdım hep iki tane koydular...

Doktora gittiğinde tedavin başladığında sorarsın doktora iki tane koymanız mümkün mü diye

Hayırlı Cumalar...

"Ey Hayy ve Kayyum olan Allahım! Rahmetinle senden yardımını isterim.
Benim bütün işlerimi, hal ve hareketlerimi düzelt. Beni bir göz
kırpması kadar bile olsun nefsime bırakma."

Ya Rabbi.. Ya Rabbiiiiiii !
Sana açılan elleri, Sana yönelen gönülleri, Sana bükülen boyunları, Sana yalvaran bu dilleri boş çevirme, tüm hastalarımıza şifalar, dertlilere devalar, borçlulara edalar, daralan gönüllere ferahlık nasip et Allahımmmmmm...

Amiinnnnnnnnnnnnnnnnnn

Allah'a şükür iyiyim...

Elimden geldiği kadar bildiğim şeylerde yardım etmeye çalışıyorum

Allahım inş. göbüşünü ve kucağını en kısa zamanda doldurur

amin aminnnn sağol canım allah razı olsunnn güzel yüreğine sağlıkk

canım hayırlı olsun tedvainnnn yasaya göre 35 yaş üstü ve 3. denmeye 2 embiryo transferiyapılıyor ama BAZI MERKEZLER BU DURUMU PEK TAKMIYOR DR GÖRÜŞ İNŞŞ 2 TANE TRANSFER YAPARLAR

herkese hayırlı cumalar.Allah herkesin gönlünün hayırlı muradını versin.bi köşedede bizim muradımızı versin.Yarabbi sen bu kullarının açtığı elleri geri çevirme.evlatsız bırakma Yarabbi.annelik duygusunu en kısa zamanda hyırlısıyla yaşat.

Amiiiinn.............

iyi seneler kızlarrrr 2012 bizim yılımız olsunnn inşşşş sağlık huzur ehhh birazcık para veeee bol bol bebişli olsunnnn
yarın belki gelemem

herkese mutlu huzurlu sağlıklı yıllar allah hepimizin gönlünden geçenleri nasip etsin inşallah......:124::124::124::124::124::124::124:

mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2 yıldır çocuğum olmuyor ve bu tüp bebek işine nasıl karar verdiniz ve kaç yıldan sonra hala kabullenemedim çocuğumun olmadığına 1 kere aşılama oldum ama olmadı şimdi ne yapacağımı bilmiyorum cevap lütfen

Kendi adıma yazıyorum karar vermedim ben merkezde buldum kendimi ve 9 aylık evliydim
Korkma alışıyorsun bazen öyle anlar geliyorki ben hiç anne olamıyacakmışım geliyor..
sen başla tedavine ve hiç bir zaman içindeki ümidini kaybetme ne olursa olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…