iyiyim deyim iyi olayım kızlar dimiii??valla bebek konusuyla ilgili hiç bişeyler yapmıyorum şimdilik. artık gücüm kalmadı gibi. çevrenin iğneli sözleriyle sorularıyla uğraşıp duruyorum.tecvidli kuran kursuna gidiyorum kaç senedir ertelediğim bi kurstu açığım diye dışlanırım sanmıştım hep ertelemiştim hiçde öyle bi ayrım yokmuş.kısmet bu seneyeymiş belkide allahım rahatlamam için bu sene kısmet etti diye düşünüyorum çok zevkliymiş inşallah güzelce okuyabilirimde sizlerede bol bol dua ederim.ben sizi unutmadım ve hep takip:82::82::82:ediyorum tedavi işleriniz ne oldu diye.allah hepimize sabır dayanma gücü versin kader arkadaşlarım.:79::79::79:
Sağol yetercim iyi diyelim iyi olsun, sen nasılsın..
CANLARIM NASILSINIZ burada eskileri gördümmmmm melish hilka (eskilede siz oluyorsunuz)nasılsınız canlar
hilacığımuzun zamandır bende bebişle ilğili pek bir şey yapmıyorum (1 haftadır dhea ya başladım dr önermişti eşimin ameliyatından önce)bıraktım artık her şeyiiiiiiii GELİRSE BAŞIMA TAÇ EDERİM GELMESEDE KENDİ BİLİR SIPANIN
YASM,N canımmmm sen nasılsın topiğin demir başı herkese yetmeye (cevap vermeye )çalışıyorsun çok yorma kendini kuzummmm
yine ben.benim ilk tüp bebek denemem.yaşım 27.acaba 2 embriyo transfer ederlermi.istesek ısrar etsek mesela.bide sizce 2 tane transfer istesekmi.yani iyii olurmu?
Allah'a şükür iyiyim...
Elimden geldiği kadar bildiğim şeylerde yardım etmeye çalışıyorum
Allahım inş. göbüşünüve kucağını en kısa zamanda doldurur
kızlar bhcg değerim 0.5 çıktı,bu ne demek oluyor?negatif dedilerde olumlu bişiler arıyorum:))
yine ben.benim ilk tüp bebek denemem.yaşım 27.acaba 2 embriyo transfer ederlermi.istesek ısrar etsek mesela.bide sizce 2 tane transfer istesekmi.yani iyii olurmu?
herkese hayırlı cumalar.Allah herkesin gönlünün hayırlı muradını versin.bi köşedede bizim muradımızı versin.Yarabbi sen bu kullarının açtığı elleri geri çevirme.evlatsız bırakma Yarabbi.annelik duygusunu en kısa zamanda hyırlısıyla yaşat.
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2 yıldır çocuğum olmuyor ve bu tüp bebek işine nasıl karar verdiniz ve kaç yıldan sonra hala kabullenemedim çocuğumun olmadığına 1 kere aşılama oldum ama olmadı şimdi ne yapacağımı bilmiyorum cevap lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?