Allαh'ım ! ßαhαrı Çiçeksiz , Yuvαyı Çocuksuz , Çocuğu Sαhipsiz , Kαlplerimizi Sensiz ve Sevgisiz Bırαkmα ! " (Amin)
cevap yazdığın için sağol yasmin.ben şahin zeteroğlu na gidicem galiba.herkes çok olumlu yazmış.benim tüplerim tıkalı.Allah isteyenleri güldürsün,herkese nasip etsin inlaallah...
arkadaşlar embriyoları yavaş gelişip hamile kalan var mı? acil yardım lütfen.......
bende hamileyim :)
Allahım bana ve isteyen herkesede yaşat bu mutluluğu.ilk tüp bebek denenmemde hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğe sahip olurum inşallah.Rabbim çok aratmasın inşallah.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
Allah tamamına erdirsin inş.. Sağlıcakla kucağına almak nasip etsin
Aminnnn
Günaydınnn
Görümcem bir daha ki hafta doğuma yapacak (sezeryanla) Sevinmem gerekiyor ama neden içim buruk
canımsın yaa bu görümcene sevinmediğinden değillll o buruk bebeişin gelmeden geçmez kendimden biliyorum geçmez geçmeyecekkkk
allahım hada fazla bakletmedennnnn göndersin kuzularımız inşş
Aminnn Yeteeerim amin Allahım aratmasın evlat çok zor valla çok zor kaç gündür ruh gibiyim garip garip rüyalar görüyorum..
Eşim bebek için kuma getiriyor hep rüyalarımda sabah kalınca bir karış suratla kalkıyorum yatana kadar milyon tane soru işaretleri ile dolanıyorum...
En kısa zamanda tedaviye başlamalıyım artık karar verdim ist. bahçeciye gidip stenti taktırıcam sonrada orada tüp bebek yaptırıcam maliyeti ne olursa olsun...
Eşime rüyamı anlattım yaa olmazsa dedim napalım bekleriz olmazsa çocuk esirgemeden bir tane bebek alırız bakarız onu büyütürüz dedi
CANIMM hepimiz benzer durumdayız:26::26: ama böyle şeyler düşünmeyeceğiz(başarilidğimiz kadar) rabbimize sığınıyoruz bize bü yükü veren rabbim altından kalkmayıda nasip eder inşşşşşşş işte bu sıkıntıların hepsi yükümüzün aırlığından kaynaklanıyor:18::18: ama önce allahın izni ile aşacağız
tedavi kararına çok sevindiminŞŞŞ BEBİŞLİ OLSUNN SONU
yuvadan bebek almaya gelince:26::26: inşşş hepimize kendi doğurduğumuz bebeklere bakıp büyütmek nasip olur :44::44:ama olmasada yuvadan çocuk almakta bir çözümmmm:26::26:
Allah'ım kaldıramayacağımız yük vermesin ne denir ki bizler elimizden geldiğince sabredip bekleyeceğiz.Rabbim her sıkıntının sonunda feraha çıkarmak nasip etsin...
Evet evlatlık almak çok büyük sorumluluk ve cesaret işi bazen evlat edinenlerin forumuna bakıyorum çok mutlular kendileri doğurmuş gibi hiç ayırt etmiyorlar onların adına çok seviniyorum...
Zaman herşeyin ilacı inş. çok geç olmadan kavuşuruz inşallah bebeklerimize,
Ocak ayı başlayacağım tedaviye çok kararlıyım hormonlarımı tavan yaptırmak için can atıyorum
Çok teşekkür ederim Yeteeerim burada seninle yazışmak bile içimi o kadar çok rahatlattıki çoooooook teşekkür ederim
unutuldum unutuldum kurutulmuş güller gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:84::84::84::84:
unutuldum unutuldum kurutulmuş güller gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:84::84::84::84:
bende hamileyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?