Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Allαh'ım ! ßαhαrı Çiçeksiz , Yuvαyı Çocuksuz , Çocuğu Sαhipsiz , Kαlplerimizi Sensiz ve Sevgisiz Bırαkmα ! " (Amin)

cevap yazdığın için sağol yasmin.ben şahin zeteroğlu na gidicem galiba.herkes çok olumlu yazmış.benim tüplerim tıkalı.Allah isteyenleri güldürsün,herkese nasip etsin inlaallah...

Aminn inş. kolay ve sorunsuz bir tedavin olur Allaha emanet ol...

arkadaşlar embriyoları yavaş gelişip hamile kalan var mı? acil yardım lütfen.......

canım benim bana bizim çöp deyip tarnsfer etmek istemediğimiz ama has ısrarıyla transferi yapılannn ve nur topu gibi bebeği olan kaç has tanırım demişiti

Allahım bana ve isteyen herkesede yaşat bu mutluluğu.ilk tüp bebek denenmemde hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğe sahip olurum inşallah.Rabbim çok aratmasın inşallah.

bende hamileyim :)

Allah tamamına erdirsin inş.. Sağlıcakla kucağına almak nasip etsin

Allahım bana ve isteyen herkesede yaşat bu mutluluğu.ilk tüp bebek denenmemde hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğe sahip olurum inşallah.Rabbim çok aratmasın inşallah.

Aminnnn

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr

Günaydınnn

Görümcem bir daha ki hafta doğuma yapacak (sezeryanla) Sevinmem gerekiyor ama neden içim buruk

Allah tamamına erdirsin inş.. Sağlıcakla kucağına almak nasip etsin

Aminnnn

Günaydınnn

Görümcem bir daha ki hafta doğuma yapacak (sezeryanla) Sevinmem gerekiyor ama neden içim buruk

canımsın yaa bu görümcene sevinmediğinden değillll o buruk bebeişin gelmeden geçmez kendimden biliyorum geçmez geçmeyecekkkk
allahım hada fazla bakletmedennnnn göndersin kuzularımız inşş

canımsın yaa bu görümcene sevinmediğinden değillll o buruk bebeişin gelmeden geçmez kendimden biliyorum geçmez geçmeyecekkkk
allahım hada fazla bakletmedennnnn göndersin kuzularımız inşş

Aminnn Yeteeerim amin Allahım aratmasın evlat çok zor valla çok zor kaç gündür ruh gibiyim garip garip rüyalar görüyorum..

Eşim bebek için kuma getiriyor hep rüyalarımda sabah kalınca bir karış suratla kalkıyorum yatana kadar milyon tane soru işaretleri ile dolanıyorum...

En kısa zamanda tedaviye başlamalıyım artık karar verdim ist. bahçeciye gidip stenti taktırıcam sonrada orada tüp bebek yaptırıcam maliyeti ne olursa olsun...

Eşime rüyamı anlattım yaa olmazsa dedim napalım bekleriz olmazsa çocuk esirgemeden bir tane bebek alırız bakarız onu büyütürüz dedi

CANIMM hepimiz benzer durumdayız:26::26: ama böyle şeyler düşünmeyeceğiz (başarilidğimiz kadar) rabbimize sığınıyoruz bize bü yükü veren rabbim altından kalkmayıda nasip eder inşşşşşşş işte bu sıkıntıların hepsi yükümüzün aırlığından kaynaklanıyor:18::18: ama önce allahın izni ile aşacağız
tedavi kararına çok sevindim inŞŞŞ BEBİŞLİ OLSUNN SONU
yuvadan bebek almaya gelince:26::26: inşşş hepimize kendi doğurduğumuz bebeklere bakıp büyütmek nasip olur :44::44:ama olmasada yuvadan çocuk almakta bir çözümmmm:26::26:

Allah'ım kaldıramayacağımız yük vermesin ne denir ki bizler elimizden geldiğince sabredip bekleyeceğiz.Rabbim her sıkıntının sonunda feraha çıkarmak nasip etsin...

Evet evlatlık almak çok büyük sorumluluk ve cesaret işi bazen evlat edinenlerin forumuna bakıyorum çok mutlular kendileri doğurmuş gibi hiç ayırt etmiyorlar onların adına çok seviniyorum...

Zaman herşeyin ilacı inş. çok geç olmadan kavuşuruz inşallah bebeklerimize,

Ocak ayı başlayacağım tedaviye çok kararlıyım hormonlarımı tavan yaptırmak için can atıyorum

Çok teşekkür ederim Yeteeerim burada seninle yazışmak bile içimi o kadar çok rahatlattıki çoooooook teşekkür ederim

canım ne demek her zaman konuşuruz sohbet ederizzz inşşşşşş tedavinde bebişinle buluşursun

unutuldum unutuldum kurutulmuş güller gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:84::84::84::84:

unutuldum unutuldum kurutulmuş güller gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:84::84::84::84:

Sen unuttun :100::100: geçen başka bir forumda gördüm yazmışın sen uğramıyorsun buraya bi kerem

Nerelerdesin sen bakiyim iyimisin

bende hamileyim :)

arkadaşlar merhaba.9 yıllık evliyim ekim ayında acıbademde ilk tüpbebek denememi yaptırdım şuan 12 haftalık hamileyim çok şükür ALLAHım tamamına erdirsin inşaallah nolur umudunuzu kaybetmeyin ALLAH bütün çocuk isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah.

slm.canım bende acıbademde yaptırmak istiyorum ama benimki kayseri acıbadem.ilk tüp bebek olacak.sen izlenimlerini yazarmısın ve hangi şehirdeki acıbademde yaptırdın.çok ihtiyacım var cevap yazarsan çok mutlu olurum.

iyiyim deyim iyi olayım kızlar dimiii??valla bebek konusuyla ilgili hiç bişeyler yapmıyorum şimdilik. artık gücüm kalmadı gibi. çevrenin iğneli sözleriyle sorularıyla uğraşıp duruyorum.tecvidli kuran kursuna gidiyorum kaç senedir ertelediğim bi kurstu açığım diye dışlanırım sanmıştım hep ertelemiştim hiçde öyle bi ayrım yokmuş.kısmet bu seneyeymiş belkide allahım rahatlamam için bu sene kısmet etti diye düşünüyorum çok zevkliymiş inşallah güzelce okuyabilirimde sizlerede bol bol dua ederim.ben sizi unutmadım ve hep takip:82::82::82:ediyorum tedavi işleriniz ne oldu diye.allah hepimize sabır dayanma gücü versin kader arkadaşlarım.:79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…