Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım bilgemmm hamile şu anda inşşşş sanada (eğer karar verirsen)hamiş haberleriyle dönmek nasip eder

canım bilgemmm hamile şu anda inşşşş sanada (eğer karar verirsen)hamiş haberleriyle dönmek nasip eder

evet forumda okumuştum Allahım niş. kucağına alkma nasip eder sağlıklı uzun ömürlü olur...

Veeeeeeeeee görümce bugün doğum yaptı bende salya sümük....

Rabbim büyük inş. bir gün hepimiz sevinçten ağlarız kimseler susturamaz

♥ ♥ ♥ Hayırlı Cumalar ♥ ♥ ♥

Rabbimmmmm bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun. Bizlere sağlık, esenlik versin. Ahir zaman fitnelerinden , kazalardan , belalardan , sıkıntılardan , şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun. Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.
Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağış...la. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin

Sıkıntı çekenlerin sıkıntıları yok olsun, Borçlu olanların borçları hep eda olsun, Hasta olanlar hayırlı acil şifalar bulsun bu mübarek günde inşallahhhhhhhh
AminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnDevamını Gör

Aminn

Hayırlı cumalar olsun inş.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aminnnnnnn rabbimmm ben aranısda yenıyım ve bir tü bebek adayıyım tüp bebek yaptıralı tam 3 hafta oldu ve nasipse hamileyimm ayın 16 sında ultrason günüm var keselere bakılacak rabbim ondanda hayırlı sonuç almayı nasip eder inşallah..rabbim şu mübarek gün suyu hürmetine cemi cümleye nasip etsinn bu duygu ile yaşamak çok güsel hepimis birlikte yaşarıss umarım bu konuda bilgilenmek istiyorum nelere dikkat etmem gerekiyor yardım edersenıs sevinirimmm

evt normal bence bende çok çektim o agrıları özellikle ayakta çok durunca oluyor ve şuan nasipse hamileimm rabbim yüzümüze bakar inşallahhh...

amin diyen tüm arkadaşlarım YÜREKLERİNİZE SAĞLIKKKKKKKK
CANIM HAYIRLI OLSUN 9 AY GÖBÜŞÜN HAYAT BOYU YANINDA OLSUN İNŞŞŞ inşşşşş keseyi görür kalp atışlarınıda duyarsınnn
çok yorma kendini ağır işler yapma hepsi

saol cnm tşkkür ederim rabbim isteyen herkese nasip kısmet etsin bnm kucagıma almayıda nasip eder inşallahh

Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıklı uzun ömürlü olur inş.

111---blackmamba---------------------eurofertil konya.....şükür hamile......

10 aralık 2011 günü transferim oldu, konya eurofertil tüp bebek merkezinde çok şükür rabbime herşey yolunda, allah olmayanlarada versin inşallah...doktor dilek hanıma ve ekibine çok teşekkür ediyorum, o gülen yüzüyle bana hep moral verdi...tavsiye ederim!

hayırlısıyla bugün ilaçlara başladım.Rabbim muradımı verir inşallah.dua edin bana.cümlemiz tez zamanda anneliği tadalım

hayırlısıyla bugün ilaçlara başladım.Rabbim muradımı verir inşallah.dua edin bana.cümlemiz tez zamanda anneliği tadalım

hayırlı uğurlu olsun BEBİŞLİ OLSUN İNŞŞŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…