uzun zaman oldu yazmayalı ama hergün forumu takip ediyorum.. allah hepimizin yardımcısı olsun.. isteyen herkesin kucağı dolsun inşallah.. benim dün yumurtalarım alındı..
alındıktan sonra çok acı çektim.. rahim duvarımda kalınlaşma varmış... hormonlardan dolayı..ama engel teşkil etmiyormuş..15 kullanılabilir yumurta var dedi doktorum.. sanırım dondurma da yapabilirmişiz. dondurma işlemi yaptıranınız varmı.. tavsiye edermisiniz????
birkaç gün sonra transferim olacak... sabırla bekliyorum... antalya tüp bebek merkezinde olacak transferim.. karnımda ve göğüslerimde şişlik ve acı var..
tek hamile kalalımda herşeye razıyım...
sizlerin hamile haberlerini okudukça çok ümitleniyorum.. allah hepimizin yardımcısı olsun..
inş.. dondurma ücreti ne kadar biliyormusunuz.. şu ana kadar 4300 tl harcadık..gerçi tek olsun da parayı harcayalım..allah hepimize nasip etsin..az önce doktorum aradı 16 tane döllenmiş yumurtam varmış.. bi kaç güne kadar transferini yaparız diyor.. ayyyyy çok heyecanlandım
:2:bende 3. tupbebek tedavisi icin doktora gitmistim... hormon talillerim yapildi ve t3 t4 yuksek cikti. dahiliyeye yonlendirdi. bugun dahiliye dr.u tekrar kan tahlili ve ultrason istedi. bu sekilde tedaviye baslarsan tutsa bile duser tiroid iltihabi ya da nodul olabilir dedi. cok moralim bozuldu 2 dusukle sonuclanan tupbebek tedavimden sonra histereskopi yapildi ve perde ameliyati oldum. bu deneme icin cok umitliydik artik sorun yok dusme ihtimali de yok diye dusunmustuk. simdi de bu sorun cikti allah beterinden korusun..Allah hepimizin yardimcisi olsun..
Geçmiş olsun inş. ilaç tedavisi ile troidin geçer herşeyde vardır bir hayır bozma morelini
sagol yasmincim insallah bir an once duzelir. daha yeni ise girdim insallah cok uzun surmez
İnş. her şey yolunda gider takma kafana olur Rabbim istedikten sonra,Allah dermansız dert vermisin
:2:bende 3. tupbebek tedavisi icin doktora gitmistim... hormon talillerim yapildi ve t3 t4 yuksek cikti. dahiliyeye yonlendirdi. bugun dahiliye dr.u tekrar kan tahlili ve ultrason istedi. bu sekilde tedaviye baslarsan tutsa bile duser tiroid iltihabi ya da nodul olabilir dedi. cok moralim bozuldu 2 dusukle sonuclanan tupbebek tedavimden sonra histereskopi yapildi ve perde ameliyati oldum. bu deneme icin cok umitliydik artik sorun yok dusme ihtimali de yok diye dusunmustuk. simdi de bu sorun cikti allah beterinden korusun..Allah hepimizin yardimcisi olsun..
İnş. her şey yolunda gider takma kafana olur Rabbim istedikten sonra,Allah dermansız dert vermisin
canım hayırlı olsun PRO LU olmuşsunnn
Teşekkür ederim
evet kırmızı oldum bende bir engelli adayı olarak
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html
mink bir yardım
EMEĞİNE SAĞLIK CANIMMMM inşşş bir engeliye yardımın dokunurrrr bu küçücük dokunuş laaa hayatları kolaylaşırrrr
zlm_98 selam öncelikle dilerim sonucun pozitif çıkar bende transferin 10. günündeyim bugün idrar testi yapmamamk için zor tutuyorum kendimi sende belirtiler varmı
İnş. çarşamba ikiye katlar bak negatif değil en azından hala kocaman bir umut var
evet çok şükür, KOCAMAN Bİ UMUT VAR...
ayrıca moral verdiğin için çoook teşekkürler....
canım bencede önemli olan değelriyin katlaması inşşş çrşb gün güzel haberle geliirsin
Sen umudunu kaybetme ki bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun İnş. yarın daha güzel sonuçlarla gelirsinminiğin sana sıkı sıkı tutunur annesini üzmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?