Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım öncelikle hayırlı olsun inşşşş bu tedvain sana bebişini getirsin
canım eğerki donduracak embiryon olursa mutlaka ama mutlaka donrma işlemini yaptırmalısın çünkiii (umarım gerek kalmaz ama )sonra tekrar bebişi düşünürsennn bu dondurlmuşları kulanabilirsin ve şu ana kadar yapılan tedvilerin hiç biri yapılmayacak sadece transferin olcakkk inşşş dondurlmuşları bebeğine kardeş yapma için kulanırsın inşşşşşşşş

inş.. dondurma ücreti ne kadar biliyormusunuz.. şu ana kadar 4300 tl harcadık..gerçi tek olsun da parayı harcayalım..allah hepimize nasip etsin..az önce doktorum aradı 16 tane döllenmiş yumurtam varmış.. bi kaç güne kadar transferini yaparız diyor.. ayyyyy çok heyecanlandım

aaaaaaaaaa çok güzel çok sevindim inşş hepside 1. kalitede olsunn canım bizim buradaki merkezler 500 tl alıyordu ancakkk son yeni bir yasa çıkmışşş bu yasaya göre 130 tl ödüyorsun demişlerdi ama bu ücret merkezden merkeze değişebliyor

dünkü çektiğim acıdan sonra herşeye değer... kesinlikle bizde dondurucaz.. fiyat iyiymiş...2 tane embriyo koyulacakmış..allahım nolur tutsun da kucağımıza versin...

:2:bende 3. tupbebek tedavisi icin doktora gitmistim... hormon talillerim yapildi ve t3 t4 yuksek cikti. dahiliyeye yonlendirdi. bugun dahiliye dr.u tekrar kan tahlili ve ultrason istedi. bu sekilde tedaviye baslarsan tutsa bile duser tiroid iltihabi ya da nodul olabilir dedi. cok moralim bozuldu 2 dusukle sonuclanan tupbebek tedavimden sonra histereskopi yapildi ve perde ameliyati oldum. bu deneme icin cok umitliydik artik sorun yok dusme ihtimali de yok diye dusunmustuk. simdi de bu sorun cikti allah beterinden korusun..Allah hepimizin yardimcisi olsun..

Geçmiş olsun inş. ilaç tedavisi ile troidin geçer herşeyde vardır bir hayır bozma morelini

canım t3 ve t4 hormon tedavisini eşimde görüyorr eşimdede çok düşük bu hormonlar malesef düşük olmasıda çok fazla sıkıntı ya yol açıyor geçen gün boğazında bir şişlik olduğunu söylediii elimle kontrol ettiğimde elime gelen bir şey vardıı çok endişelendimmm dr gittik (dahiliye endokrin servisine ) boğazının ultasonu yapıldı çok şükür bir şey yok dedi dr
canımmm tiroid zaten infertilite sebebidirr ancak düşüğe yol açtığını zanetmiyorum (benim çevremde tiroidli hamile kalıp doğum yapan kaç kişi var) sakın kafana takma olurmu rabbim yardımcın olsun inşşş

zlm_98 selam öncelikle dilerim sonucun pozitif çıkar bende transferin 10. günündeyim bugün idrar testi yapmamamk için zor tutuyorum kendimi sende belirtiler varmı

canım biraz geç oldu ama kusura bakma
bende hiçbir belirti yok, midem falan bulanmıyo, bazı arkadaşlar sancılarının olduğunu da yazmış ama bende o da yok, yani hiçbişey yok, dün bhcg testi yaptırdım, 13,49 çıktı, biraz düşük ama, olsun en azından pozitif, yarın bi daha yaptırıcam bakalım artık kısmet.
Sen test yaptırdın mı?

evet çok şükür, KOCAMAN Bİ UMUT VAR...
ayrıca moral verdiğin için çoook teşekkürler....

Sen umudunu kaybetme ki bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun İnş. yarın daha güzel sonuçlarla gelirsin miniğin sana sıkı sıkı tutunur annesini üzmez.

Sen umudunu kaybetme ki bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun İnş. yarın daha güzel sonuçlarla gelirsin miniğin sana sıkı sıkı tutunur annesini üzmez.

dün biraz üzülmüştüm değerler düşük diye ama, çok şükür bugün moralim yüksek, bir de siz böyle güzel şeyler yazınca daha da umutlanıyorum...

:122::122:Günaydıııın ben yarın ank. daki doktora gidiyorum inş. herşey yolunda gider...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…