inşallah herşey yolunda gider canım.bu arada ben bi konuşmadan alıntı yapmayı bilmiyorum nasıl olacak
Yazan kişinin altta sağda alıntı ile cevapla var ona bastığında alıntı yapıyorsun...
Sende durum ne nasıl gidiyor iğnelerle aran nasıl.
gayet iyiyim.dün kontrole gittim doktor yumurtaların gayet iyi durumda dedi.17 -18 tane olurmuş.benim ilaç dozu düşük günde 100 progesteron yapıyorum.belki ondan pek bişey hissetmiyorum.doktor sordu kasıklarda ağrı varmı diye yok dedim.herzamanki gibiyim bi değişiklik yok.moralimda gayet iyi.beni strese sokacak herşeyden uzak duruyorum,güleceğim şeyleri tercih ediyorum.
slmmmm kızlarrrrr
zlm güzel haberle gel inşşş
ikeban canım rabbim yüzüünü gülüdürsün inşşşş
yasmin canım inşşşş sende güzel haberle dönersinn
Sen bende yüksek kullanmışın benim ki ganol-f di 75 doz kullanıyordum 17-18 yumurta çok iyi bide güzel gelişirlerse süper olur,zaten bu tedavi kısa sürüyor tedavi güç olmasında geç olsun iyi olsun.
Allah yardımcın olsun inş. haftaya transfere gün sayarsın
canım biraz geç oldu ama kusura bakma
bende hiçbir belirti yok, midem falan bulanmıyo, bazı arkadaşlar sancılarının olduğunu da yazmış ama bende o da yok, yani hiçbişey yok, dün bhcg testi yaptırdım, 13,49 çıktı, biraz düşük ama, olsun en azından pozitif, yarın bi daha yaptırıcam bakalım artık kısmet.
Sen test yaptırdın mı?
canım t3 ve t4 hormon tedavisini eşimde görüyorr eşimdede çok düşük bu hormonlar malesef düşük olmasıda çok fazla sıkıntı ya yol açıyor geçen gün boğazında bir şişlik olduğunu söylediii elimle kontrol ettiğimde elime gelen bir şey vardıı çok endişelendimmm dr gittik (dahiliye endokrin servisine ) boğazının ultasonu yapıldı çok şükür bir şey yok dedi dr
canımmm tiroid zaten infertilite sebebidirr ancak düşüğe yol açtığını zanetmiyorum (benim çevremde tiroidli hamile kalıp doğum yapan kaç kişi var) sakın kafana takma olurmu rabbim yardımcın olsun inşşş
transferden birkaçgün önceden ananas yemee başlaaa sonrada dvm et agrı günde 2 tane elma 2 lt suuu ve şekerden uzak dur kilo almaman için bnm doktorumun bana taavsiyeleri buyduu transfer esnasında hiç agrı hissetmiyosun anlamıyorsun bileee sonrası 4 gün çok önemlı tutması için bence yat sonrası dolaş süreklı ama agır iş yapma agrıların olursa ilk 5 gün korkmaaa normal ilaçlardan oluyorrr bnm dikkat ettigi sadece bunlardı haaa birde kesinlikle yanında bir bakanın olsun çok faydası oluyor ve sonuç 3 haftalık hamileyim nasipse rabbiiim kucagımıza almayıda nasip eder inşallahhhh
arkadaşlar merhaba..bende bir sürü zorluklardan geçerek anne adayı oldum..tüp bebek yaptırdım ve allaha şükürler olsun iki haftalık hamileyim.kesesini gördük bebeğin allahın izniyle 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyucaz.yalnız arkadaşlar size sormak istediğim bir şey var bende 2 gündür karın ağrısı var.ilk günlerde olmuştu şimdide var.sizce neden olabilir?
bence de üzülme benim 11. günü 8.25 çıkmıştı ertesi gün 49 küsürdü sonra çok güzel arttı ama düştüİnşallah hayırlı haberler verirsin canım..
canım malesef iyi haber veremeyeceğim, bugünkü test sonucu 10,91 çıktı, doktoruma sordum, bazen böyle oluyo, 4 gün sonra tekrar tahlil yapalım, o zaman kesinleşir dedi. ama ben galiba umudumu yitirdim...
Ne yapalım, hayırlısı böyleymiş, Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşALLAH..
tesekurler canim insallah allah kucagina almani nasip eder sevindim senin adina. ben haftaya gidiyorum ama heyecan ve korku var hadi tutmassa diye artik bu beyinsel olarak hastalik haline geldi. yani ne bilim ama dediklerini uygulucam sen asprin atiyormuydun birde nerde yaptirdin tup bebegi benimki dokuz on yeri ankarada
canım biraz geç oldu ama kusura bakma
bende hiçbir belirti yok, midem falan bulanmıyo, bazı arkadaşlar sancılarının olduğunu da yazmış ama bende o da yok, yani hiçbişey yok, dün bhcg testi yaptırdım, 13,49 çıktı, biraz düşük ama, olsun en azından pozitif, yarın bi daha yaptırıcam bakalım artık kısmet.
Sen test yaptırdın mı?
canımmm ne güzell inşallah değerlerin artar ben test yaptırdım negatif 1.27 çıktı çok üzgünüm çokkkolmadı bebişim bıraktı beni zaten transferin 10. günü adet oldum bütün ümitllerim yerle bir oldu doktorumu aradım olumsuz ama yinede test yatırdım kocaman bir negatifff kısmet değilmiş allah en kısa zamanda ben dahil isteyen herkese versin....
canım malesef iyi haber veremeyeceğim, bugünkü test sonucu 10,91 çıktı, doktoruma sordum, bazen böyle oluyo, 4 gün sonra tekrar tahlil yapalım, o zaman kesinleşir dedi. ama ben galiba umudumu yitirdim...
Ne yapalım, hayırlısı böyleymiş, Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşALLAH..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?