Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

inşallah herşey yolunda gider canım.bu arada ben bi konuşmadan alıntı yapmayı bilmiyorum nasıl olacak

inşallah herşey yolunda gider canım.bu arada ben bi konuşmadan alıntı yapmayı bilmiyorum nasıl olacak

Yazan kişinin altta sağda alıntı ile cevapla var ona bastığında alıntı yapıyorsun...

Sende durum ne nasıl gidiyor iğnelerle aran nasıl.

Yazan kişinin altta sağda alıntı ile cevapla var ona bastığında alıntı yapıyorsun...

Sende durum ne nasıl gidiyor iğnelerle aran nasıl.

gayet iyiyim.dün kontrole gittim doktor yumurtaların gayet iyi durumda dedi.17 -18 tane olurmuş.benim ilaç dozu düşük günde 100 progesteron yapıyorum.belki ondan pek bişey hissetmiyorum.doktor sordu kasıklarda ağrı varmı diye yok dedim.herzamanki gibiyim bi değişiklik yok.moralimda gayet iyi.beni strese sokacak herşeyden uzak duruyorum,güleceğim şeyleri tercih ediyorum.

slmmmm kızlarrrrr
zlm güzel haberle gel inşşş
ikeban canım rabbim yüzüünü gülüdürsün inşşşş
yasmin canım inşşşş sende güzel haberle dönersinn

Sen bende yüksek kullanmışın benim ki ganol-f di 75 doz kullanıyordum 17-18 yumurta çok iyi bide güzel gelişirlerse süper olur,zaten bu tedavi kısa sürüyor tedavi güç olmasında geç olsun iyi olsun.
Allah yardımcın olsun inş. haftaya transfere gün sayarsın

evet.Allah yardımcımız olsun.sende bi sıkıntı oldumu iğneleden sonra?yarın orgalutran diye bir iğne var onada başlayacam.bu iğne etkilermi acaba.

Sen farklı iğneler kullanıyorsun sanırım,ben lucrin ve ganol-f kullanmıştım,
Bende iğneler ateş basması sürekli terleme ve uyku yaptı hatta bir gün demiştim doktoruma menopoza giren bayanları daha iyi anlıyorum diye,çok sıkıntılı bir süreç her yönden bedenen çok yoruluyorsun ama bebeğimiz için katlanıyoruz olsun da ben her gün terlemeye ataş basmasına razıyım diyordum

bence de üzülme benim 11. günü 8.25 çıkmıştı ertesi gün 49 küsürdü sonra çok güzel arttı ama düştü İnşallah hayırlı haberler verirsin canım..

Sağol canım benim arkadaşımın da troid sorunu vardı 3 aylıkken ikizlerden biri düştü diğeride susuz 6 aya kadar gitti ve o da öldü Bilemiyorum kısmet belki de bunlar sadece bahane ama dr. öyle dedi. Şu anda tedaviye başlasan bile düşer dedi. Bugün gidip tekrar tahlil verdim. 19 ocakta gidicem ultrason çektiricem kan sonucumda 1 hafta da çıkacak. Hayırlısı olsun ne diyeyim..

tesekurler canim insallah allah kucagina almani nasip eder sevindim senin adina. ben haftaya gidiyorum ama heyecan ve korku var hadi tutmassa diye artik bu beyinsel olarak hastalik haline geldi. yani ne bilim ama dediklerini uygulucam sen asprin atiyormuydun birde nerde yaptirdin tup bebegi benimki dokuz on yeri ankarada

arkadaşlar merhaba..bende bir sürü zorluklardan geçerek anne adayı oldum..tüp bebek yaptırdım ve allaha şükürler olsun iki haftalık hamileyim.kesesini gördük bebeğin allahın izniyle 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyucaz.yalnız arkadaşlar size sormak istediğim bir şey var bende 2 gündür karın ağrısı var.ilk günlerde olmuştu şimdide var.sizce neden olabilir?

İnş. kucağına almak nasip eder.

Genelde oluyormuş o ağrı ama doktora gittiğinde sor belkide bebeğin iyice yerleştiği içindir.

bence de üzülme benim 11. günü 8.25 çıkmıştı ertesi gün 49 küsürdü sonra çok güzel arttı ama düştü İnşallah hayırlı haberler verirsin canım..

canım malesef iyi haber veremeyeceğim, bugünkü test sonucu 10,91 çıktı, doktoruma sordum, bazen böyle oluyo, 4 gün sonra tekrar tahlil yapalım, o zaman kesinleşir dedi. ama ben galiba umudumu yitirdim...
Ne yapalım, hayırlısı böyleymiş, Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşALLAH..

Sanırım kimyasal gebelik oluşmuş tutmuş ama tutunamamış Allahın takdiri elimiz kolumuz bağlı.

İnan içim cız etti hakkında hayırlısı neyse o olsun camın..

ben aspirpn hiç atmadım igne kullanıyorumm kan pıhtılaşmasını engellemek için malatya dogu fertilde yaptırdımmmm aslen ankaralıyımmm mecburiyis burda rabbimde nasibimizi burda verdi inşallah sana ve isteyen herkese nasip ederr

canımmm ne güzell inşallah değerlerin artar ben test yaptırdım negatif 1.27 çıktı çok üzgünüm çokkk olmadı bebişim bıraktı beni zaten transferin 10. günü adet oldum bütün ümitllerim yerle bir oldu doktorumu aradım olumsuz ama yinede test yatırdım kocaman bir negatifff kısmet değilmiş allah en kısa zamanda ben dahil isteyen herkese versin....

Çok üzüldüm inan biliyorum o duyguyu dualar ederdim ben ne olur adet olmayım diye çok yakardım ama elimden bir şey gelmedi...

Sabır Rabbim inş. bir yol gösterir çok bekletmez seni ve isteyenleri...

:2: üzülme demek istiyorum ama neler hissettiğini biliyorum..İnşallah bir mucize olur 4 gün sonra herşey bambaşka olur.. Allah hepimiz için en hayırlısını versin tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…