canımmm ne güzell inşallah değerlerin artar ben test yaptırdım negatif 1.27 çıktı çok üzgünüm çokkkolmadı bebişim bıraktı beni zaten transferin 10. günü adet oldum bütün ümitllerim yerle bir oldu doktorumu aradım olumsuz ama yinede test yatırdım kocaman bir negatifff kısmet değilmiş allah en kısa zamanda ben dahil isteyen herkese versin....
ben aspirpn hiç atmadım igne kullanıyorumm kan pıhtılaşmasını engellemek için malatya dogu fertilde yaptırdımmmm aslen ankaralıyımmm mecburiyis burda rabbimde nasibimizi burda verdi inşallah sana ve isteyen herkese nasip ederr
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım nasılsınız???
amin canim insallah haftaya gidiyorum birde kacinci gun transfer oluyor bana yazarsaniz sevinirim ben suan adetimin 2 ci gunundeyim 10 gunu tr ye gelicem
Selam hanımlar hiç iyi haberlerle gelmedim doktora gittim ve yumurtalığımda 5,5 cm kist çıktı doktor ameliyat diyor başka bir şey demiyor ve salı günü açık ameliyat olucam tüpümdeki sıvıyıda alacakmış 2 ay yada 3 ay sonra tüp bebek yapalım dedi.beni korkutan ameliyat değil yaa yumurtayıda alırsa diğerini de bu şekilde kaybettim...
çok kokuyorum
geçmiş olsun canım.Allah hayırlısıyla gönlünün muradını versin.Rabbim kimseyi evlatsız bırakma.Amin
Selam hanımlar hiç iyi haberlerle gelmedim doktora gittim ve yumurtalığımda 5,5 cm kist çıktı doktor ameliyat diyor başka bir şey demiyor ve salı günü açık ameliyat olucam tüpümdeki sıvıyıda alacakmış 2 ay yada 3 ay sonra tüp bebek yapalım dedi.beni korkutan ameliyat değil yaa yumurtayıda alırsa diğerini de bu şekilde kaybettim...
çok kokuyorum
aminnnnnnnnnnnnnnnn♥ ♥ ♥ HAYIRLI CUMALARRRR ♥ ♥ ♥
Ya Rabbimmmmmm, bu mübarek Cuma gününde günahlarımızı bağışla, bizleri affet
Nerde varsa tüm hastalara şifalar, dertlilere devalar, borçlulara edalar nasip eyle
Daralan yüreklere ferahlık ver, sana açılan ellerimizi ettiğimiz duaları kabul eyle
Bizlere verdiklerin için çok şükür Allahımmmmmmmm
Aminnnnnnnnnnn
canım geçmiş olsunnn dr iyce konuş çünki kız kardeşimmm laparskopi olurken gerek olursa dr um yumurtalıkları alabilir diye kağıt imzalattı
aklına takılan her şeyi sor
♥ ♥ ♥ HAYIRLI CUMALARRRR ♥ ♥ ♥
Nerde varsa tüm hastalara şifalar, dertlilere devalar, borçlulara edalar nasip eyle
Daralan yüreklere ferahlık ver, sana açılan ellerimizi ettiğimiz duaları kabul eyle
Aminnnnnnnnnnn
yeni başladın ozaman sen tedaviye 9 gün kadar tedavi gördüm ben yumurtalıklar toplandı toplandıkdan hemen 3 gün transferim olduu zaten 2 ile 5 arası yapıolar 3 ve 5 gün transferleri daha saglıklı oluyormuş ve teste kadar dikkat ediyosun işte birde kabızligada dikkat et aman taranferden sonra olma sakın bol bol sıvı al aklıma geldikçe yazarımmm sana da iyi tedaviler...
♥ ♥ ♥ HAYIRLI CUMALARRRR ♥ ♥ ♥
Aminnnnnnnnnnn
Teşekkür ederim yeteerim anestezi doktoru bir şey imzalattı ama o şokla bakmadım ama doktor imzalatmadı çünkü elimden geldiği kadar kurtarmaya çalışıcam dedi 2,3 ay sonra da tüp bebek yaparız dedi.
Zaten tek yumurta almamak için elinden geleni yapar inş. kendisi girecek ameliyata..
Allahdan hayırlısı napalım nasipte varsa boynum kıldan ince.
AMİİİİİN.
canım anestezi dr anestezi kağıdı imzalatır ama benim söylediğimi amliyata girmeden imzalatırlar sana yada yakınınaa
inşşşşşş hr şey yolunda gider dualrım seninleee
Amin Allah yardımcım olsun benim..
Biliyorum o kağıdı sanırım ameliyattan önce imzalatacaklar gibi geliyor..
İkinci ameliyatımda tıp fakültesi imzalatmıştı her hangi bir sorunda yada kist yada tümör görüldüğünde rahmin ve yumurtalıkların alınmasına razı diye bir şeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?