canım evet bu kağıtları herkese imzalatıyorlarr
kuzum inşşşş her şey yolunda gidececekkk ve sen ilk tedvainde hamiş kalacaksınnn
Amin inş. her şey yolunda gider canım sağol Allah razı olsun...
İmzalarım büyük ihtimalle.
Selam hanımlar hiç iyi haberlerle gelmedim doktora gittim ve yumurtalığımda 5,5 cm kist çıktı doktor ameliyat diyor başka bir şey demiyor ve salı günü açık ameliyat olucam tüpümdeki sıvıyıda alacakmış 2 ay yada 3 ay sonra tüp bebek yapalım dedi.beni korkutan ameliyat değil yaa yumurtayıda alırsa diğerini de bu şekilde kaybettim...
çok kokuyorum
selam hangi ildensiniz??????????????
cnmmmmmmmmmmmm geçmiş olsun inşallah ameliyatın kolay geçer ne yaptın nereye karar verdin?????????? allah yardımcın olsunnn salı günü sana dualarım seninle inşallah
benimle yazışmak istemediniz sanırım..................................
şimdi gördüm malatyadanmışsınız tedavi aşamasındamısınız????
benimle yazışmak istemediniz sanırım..................................
merhaba evliliğimizin 5nci ayında ben 34 eşim 37 yaşımızdayız bebek sahibi olmak istediğimiz için dr gittik ve eşimin sperm sayımı yeterli değilmiş bunu öğrendik ve variküsel ameliyatı da gerekiyomuş ve hemen tüp bebek tedavisine başlanılsın denildi bu tedavi için ankara da bi yer olması gerekiyor bu konuda hiç bilgi sahibi değiliz maddi olarak bize külfeti nedir eşim emekli sandığına bağlı devlet memuru hangi hastaneye gitmeliyiz bu süreç nasıl işler bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum teşekkürler
Caaaanııımmm sağol Allah razı olsun
Ank. tıp fakültesi cebeciye karar verdik yaşadığım yerde bir iki kişi orada yaptırmışlar doktor Murat Sönmezer diye biri iyi bir doktora benziyor bakalım.Ank. daha yakın İst. hem pahalı geldi hemde kalacak yer sorun gidişi sorun.
Burada yaptırıcam tüp bebeği de Allah yardımcım olsun inş. kazasız belasız atlatırım duaların için şimdiden Allah gönlüne göre versin seninde inş.
siz sanırım amaliyat olacaksınıs daha sonra bebek tedavisine başlicaksınıs yalnış takip etmediysemmm rabbim inşallah hayırlısı ile atlatmak güsel sonuçlar almayı nasip ederrr
Özellerde yapıyor ank. tıp fakülteleride tüp bebek yapıyor.
Tüp bebek 5000 tl. ilaçlar 2000tl 800tl sini devlet veriyor.
Ben şuanda Ank. tıp fakültesi cebeci hastanesine gidiyorum henüz tüp bebeğe başlamadık ameliyat olduktan sonra başlıcaz..
Ama ne olur çok iyi araştır hem özeli hemde hastaneleri
Evet bu salı ameliyat olucam alla razı olsun sağol..
Bebeğini de sana bağışlasın inş. sağlıcakla kucağına almak nasip eder
bende malatya dogufertilde özelde yaptırdım 4300 e bunun 900 ü ilaçç gerisi tüp bebek masrafııı devlet hiç karşılamadııı sadece son 6 ilacım vardı onu karşıladııı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?