hepinize çok tşk ederim arkadaşlar... desteklerinizle hep içimi aydınlattınız... ikiz konusu biraz kafamı karıştırdı... olabilir mi????
allah hepimize versin... umarım en kısa sürede hepimizin kucağı ve gönlü dolar... ewet babamı kaybettim.. inşallah bir oğlum olur.. babamın adını koyarım... hem babam gibi halim selim olur....
ya transferden sonra verdikleri şu iğne öldürdü beni.iğnenin yeri o kadar ağrıyoki yerimden kalkamaz oldum.5 gün uyutmadı ağrı.şu kadarını söyleyeyim ağrıdan ağladım kaç kez.böyle olan varmı?????????????????????****
ya transferden sonra verdikleri şu iğne öldürdü beni.iğnenin yeri o kadar ağrıyoki yerimden kalkamaz oldum.5 gün uyutmadı ağrı.şu kadarını söyleyeyim ağrıdan ağladım kaç kez.böyle olan varmı?????????????????????****
canım benimde bugün transferimin 9.günü sabah akşam iğne yiyorum artı apse yaptı iğne yapacak yer kalmadı oturamıyorum yatamıyorum pazarteside kantesti yaptırıcam rabbim hepimize hayrlı bebişlerimizin olmasını nasip etsin inşaallah
Günaydııııııııııııınn :122::122:
Sonuçlarım çıktı ve temiz hiç ağrım kalmadı nedense:118::118::118::118:
Kızlar transferden sonra kaç gün iğne vuruyorsunuz ben henüz başlamadım da coooook mü acıyor??????
arkadaşlar..... 2. kan sonucumda çıktııııııı.... 421 .... doktorum tamam dedi... 10 gün sonra ultrasona giricem... ayyyy ... çok mutlu oldum...
gerçi kalp atışlarını duymadan emin olamayız... değil mi???.. .
Merhaba arkadaşlar öncelikle tedaviye başlayan arkadaşlara başarılar dilerim.
2012 de böyle olun inşallah
Ben de şubatta başlıyorum kısmetse tüp bebeğe reglimle beraber.
Ön görüşmemi yaptık.
Folikasite başladım.
Çok heyecanlıyım.
Kadıköy acıbadem de başlıyoruz.
Orada tedavi gören arkadaşlar var mı?
kuzum hayılı olsunnnn bebişli olsun inşşşşşşşş
Sağol canım aminnn inşallah
Nasılsın bayadır karşılaşamıyoruz..
canım benimde bugün transferimin 9.günü sabah akşam iğne yiyorum artı apse yaptı iğne yapacak yer kalmadı oturamıyorum yatamıyorum pazarteside kantesti yaptırıcam rabbim hepimize hayrlı bebişlerimizin olmasını nasip etsin inşaallah
çok geçmiş olsunn hade sıra bebişte inşallahhhhhh
Tedavin hayırlı olsun Allahım yüzünü güldürür inş. kazasız belasız bitirirsin tedavini.
Merhaba arkadaşlar öncelikle tedaviye başlayan arkadaşlara başarılar dilerim.
2012 de böyle olun inşallah
Ben de şubatta başlıyorum kısmetse tüp bebeğe reglimle beraber.
Ön görüşmemi yaptık.
Folikasite başladım.
Çok heyecanlıyım.
Kadıköy acıbadem de başlıyoruz.
Orada tedavi gören arkadaşlar var mı?
Bebek için hiç bir acı ağır gelmiyor demi Allah yardımcın olsun niş. bu iğnelerin yerleri pozitif sonuçlar birlikte acısı
Çok teşekkür ederim İnş. bebiş en kısa zamanda verir.
Tedavin hayırlı olsun Allahım yüzünü güldürür inş. kazasız belasız bitirirsin tedavini.
günaydınnn... iyiyiz çok şükür... şu beklemek olmasa herşey daha ii olacak.....
biz kimseye söylemedik hamileliği.. çünkü kalp atışlarını duymadan emin olamıyoruz..... elimden geldiği kadar sakin olmaya çalışıyorum.... ama eşim daha heyecanlı.. dün arkadaşlarına bizde bişeyler var gibi falan dedi... ayyyyy çok utandım.... kalp atışlarını duymadan emin olamayacam... allah hepimize bunu duymayı nasip etsin...,
bide ben transferden sonra hiç iğne olmadım...doktorum sadece crinone jel ve estrofem hap verdi... ultrasona girene kadar da bunları aksatma kullan dedi...
doktor ne dese yapıyoruz.. bi de bu ara kivi, kuru üzüm ve ananas..
herşey sağlıklı bebek için...
günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?