Öncelikle İnşallah sonucun istediğin gibi olurOncelikle testi pozitif çıkanları tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin inşallah. Ben de beklemedeyim. Birşeyi sormak istiyorum test pozitif çıktıktan sonra doktorlar normal yaşamınızla ilgili bir kısıtlama getirdiler mı onu merak ediyorum. Calışma hayatı ile ilgili falan... Cogul gebelik yaşayanlara özellikle bir kısıtlama getiriyorlar mı cok merak ediyorum
Oncelikle testi pozitif çıkanları tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin inşallah. Ben de beklemedeyim. Birşeyi sormak istiyorum test pozitif çıktıktan sonra doktorlar normal yaşamınızla ilgili bir kısıtlama getirdiler mı onu merak ediyorum. Calışma hayatı ile ilgili falan... Cogul gebelik yaşayanlara özellikle bir kısıtlama getiriyorlar mı cok merak ediyorum
Bende katıldım aranız ve bugün hamile olduğum belli oldu
Bende katıldım aranız ve bugün hamile olduğum belli oldu
Hoışgeldinmrhba akadaşlar ben aranızda yeniyim ankarada oturuyorum ilk defa tüp bebek tedavisine ankara zübeyde hanım doğum hastanesinde tüp bebek mekezinde başladık şimdiye kadar hep özel düşünüyordum ama zübeyde hnma başvurduk fikirlerim çok degişti doktorları olsun hemşireler olsun çok ilgililer tüp bebek bölümü hastaneden çok daha farklı konumda özel bir merkez şekli verilmiş çok temiz ve düzen içinde özeller para tuzagından başka bişey diil
♥ ♥ ♥ HAYIRLI CUMALAR ♥ ♥ ♥
ALLAH'ım !!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
ALLAH'ım !!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
ALLAH'ım !!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
ALLAH'ım !!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver…
... ALLAH'ım !!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
ALLAH'ım !!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle..
İçimizden geçen tüm hayırlı dualarımızı kabul, günahlarımızı af eyle ya RABBİM!!!!
♥ AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Oncelikle testi pozitif çıkanları tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin inşallah. Ben de beklemedeyim. Birşeyi sormak istiyorum test pozitif çıktıktan sonra doktorlar normal yaşamınızla ilgili bir kısıtlama getirdiler mı onu merak ediyorum. Calışma hayatı ile ilgili falan... Cogul gebelik yaşayanlara özellikle bir kısıtlama getiriyorlar mı cok merak ediyorum
♥ ♥ ♥ HAYIRLI CUMALAR ♥ ♥ ♥
ALLAH'ım !!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
ALLAH'ım !!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
ALLAH'ım !!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
ALLAH'ım !!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver
... ALLAH'ım !!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
ALLAH'ım !!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle..
İçimizden geçen tüm hayırlı dualarımızı kabul, günahlarımızı af eyle ya RABBİM!!!!
♥ AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
çok güzel dilekler bunlar....
amin diyorum cümlemize inşallah.....
Annem bile amin dedi Amiiiiiiin
yüreğinize sağlıkkk rabbim kabul etsin hepimizn dualrınııı
yasmiiiii annenin ellerinden öpüyorum bizleri dualrından mahrum etmesinnn
merhaba, bende aranızda yeniyim.. aslında uzaktan takipçinizdim ama artık aranıza katılmaya karar verdim. umarım zor zamanlarımızda birbirmize yardımlarımız dokunur.
kısaca bahsetmem gerekirse, endometriozisten dolayı 1 ameliyat geçirdim. geçtiğimiz yıl mayıs ayında tüp bebek denememiz oldu fakat maalesef düşükle sonuçlandışimdi başka bir doktorla yeni bir tüp bebek denemesi yapmaya karar verdik. bu arada kistim tekrar büyüdü şu anda 4 cm. boyunda. yalnız bu denemeden önce bu yeni doktorum kızamıkçığa karşı açık olduğum için kızamıkçık aşısı olmamı istedi. kızamıkçık aşısı olunca en az 1 ay bebek olmaması gerekiyormuş. gerçi aşıyı yapan yerdeki doktor en az 1 ay, 3 ay olursa daha iyi olur dedi kafam karıştı.. birde aşıyı olalı 11 gün oldu dün boğazımda kulak yanlarında ve ensemde lenf bezleri şişti .. galiba bunlarda aşının yan etkileriymiş. daha önce bunları yaşayan var mı acaba??? önce çok endişelendim fakat biraz araştırdım. bu şişmelere normal diyor. ama ben hiç bilmezdim ense bölgesinde lenf bezi olduğunu :)
inşallah bir aksilik olmazsada önümüzdeki ay 2. tüp bebek denememizi yaşayacağız.
inşallah Allah isteyen herkese bir an önce nasip eder bebeğini.. :)
♥ ♥ ♥ hayırlı cumalar ♥ ♥ ♥
allah'ım !!! şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, sen onu gider..
Allah'ım !!! şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, sen ona çare ol..
Allah'ım !!! şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, sen ona rahmetinle yetiş..
Allah'ım !!! Sevdiklerimi sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver
... Allah'ım !!! Iman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
Allah'ım !!! Sen sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle..
Içimizden geçen tüm hayırlı dualarımızı kabul, günahlarımızı af eyle ya rabbim!!!!
♥ aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn [sıze=3][/sıze]
slm kızlar... Az önce kan verip geldim.. 2 saat sonra sonuç alıcam.... Negatifse ilaçları kesin dediler.. Pozitifse devam.. Tabii bunu hemşire söyledi.. Doktorla 12 de görüşücez.. Oofffffffffffffff.. Bekle.... Bekleeee.... Beklleeeeeeee
canım benim nolur stressss yapma... Bu tedavi de seni en çok etkileyen stressss.... Ben transferden 2 gün önce babamı kaybettim... çok hırpaladım kendimi doğal olarak... Hiç düşünmedim bebek konusunu.... Düşünmeye bile firsat olmadı... Transferden sonra 4-5 gün eşimle bile aynı yatakta yatamadık... Ben annemde kaldım... Eşim evimizde kaldı...ama yinede kan testim ii geldi... Herşeye rağmen.. Bence kendine başka meşgaleler bul... Gerçi babam yaşasaydı da tek bebeği düşünseydim... Ama napalım... Herşey kader kısmet... Allah bundan sonra yüzümüze baksın... Kucağımız boş kalmasın....
merhaba, bende aranızda yeniyim.. aslında uzaktan takipçinizdim ama artık aranıza katılmaya karar verdim. umarım zor zamanlarımızda birbirmize yardımlarımız dokunur.
kısaca bahsetmem gerekirse, endometriozisten dolayı 1 ameliyat geçirdim. geçtiğimiz yıl mayıs ayında tüp bebek denememiz oldu fakat maalesef düşükle sonuçlandışimdi başka bir doktorla yeni bir tüp bebek denemesi yapmaya karar verdik. bu arada kistim tekrar büyüdü şu anda 4 cm. boyunda. yalnız bu denemeden önce bu yeni doktorum kızamıkçığa karşı açık olduğum için kızamıkçık aşısı olmamı istedi. kızamıkçık aşısı olunca en az 1 ay bebek olmaması gerekiyormuş. gerçi aşıyı yapan yerdeki doktor en az 1 ay, 3 ay olursa daha iyi olur dedi kafam karıştı.. birde aşıyı olalı 11 gün oldu dün boğazımda kulak yanlarında ve ensemde lenf bezleri şişti .. galiba bunlarda aşının yan etkileriymiş. daha önce bunları yaşayan var mı acaba??? önce çok endişelendim fakat biraz araştırdım. bu şişmelere normal diyor. ama ben hiç bilmezdim ense bölgesinde lenf bezi olduğunu :)
inşallah bir aksilik olmazsada önümüzdeki ay 2. tüp bebek denememizi yaşayacağız.
inşallah Allah isteyen herkese bir an önce nasip eder bebeğini.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?