Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

benimde transferimin bugün 10. günü korku heyecan hepsi var tabiki birde duysallaştımki anlatamam sanki dokunsalar ağlıyacam bebişlerim için tutuyorum üzülmesinlerde tutunsunlar diye ama artık nefesim felan daralıyor ben transferden beri progynx iğne kullanıyorum 1sabah 1akşam vurlacak yerkalmadı ama doktorum kan testine kadar devam et dedi vede yumoşlarım için ediyorum çok acısada

benim yazdıklarım kimseye gelmiyormu neden bana hiç kimse cevap yazmıyor

günaydın arkadaşlar allahım mutluluk versin huzur versin hayırlı haberler almamızı nasip etsin bol bol sabır versin hepimize

Aminnnn

Acaba bant yada jel vermezmi ki doktorunuz...
Bende 3 ay sonra başlıcam üç buçuk atıyorum doktor iğne verirse diye ki buradaki yazıları okudukça yusuf yusuf oluyorum :18::18:

Cevap verilir ama kimse yokmuş sen yazdığında kızma kız

günaydın kızlar nasılsınızzzzzzz
günaydıınnnnnnnnnnnnnnnnn iyilik ama uykusuzummmmm:84::103:
günaydın arkadaşlar allahım mutluluk versin huzur versin hayırlı haberler almamızı nasip etsin bol bol sabır versin hepimize
aminnnnnnnnnnnnnn
evet tedavinin en zor kısmı bence beklemek inşallah güzel sonuç alırsın ben hiç iğne kullanmamıştım transferden sonra fitil ve ilaç kullanmıştım allah bekleme gücü sabır versin az kalmış..............
daha yeni okudum yazdıklarını.....anca.....yazdım .ayrıca sende hep yasmine yazmışsın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Aminnnn

Acaba bant yada jel vermezmi ki doktorunuz...
Bende 3 ay sonra başlıcam üç buçuk atıyorum doktor iğne verirse diye ki buradaki yazıları okudukça yusuf yusuf oluyorum :

bana iğne vermemişlerdi fitil ve ilaç kullanmıştım belki sanada vermezler dur şimdiden korma kız daha 3 ay var...

allah allah igneler bnm hiç cnmı yakmadı nednse bnm ignemde claxone di dr keseyi görünce kesti şimdi ise proluton die bir igne verdi buda haftada bir defa kalçadan ama bu çok cnmı yaltı ya igne agırdı yada hemşirenın elii bu igneyide 3 tane verdi birini yaptırdım 2 tane kaldı bunlar bitince tekrar ultrason varr hayırlısııı sen yusuf yusuf çekme yasmin tedavi aşaması öle heycanlı geçiyorkı acı aklına bile gelmess gerçi sen ameliyat oldun en büyügünü rabbimin izni ile gönderdin inşallah sıra bebiştesen böle hamiş ol emi yeterde olsun hilkada olsun ikebanda olsunnn julıettada olsun ve adı aklıma gelmeyen herkes olsun antalya81 zaten o yoldaa nasipseeee

cnm 2011 haziran temmuz tüp bebek yaptıranlar topiğinde iladakorucu06 diye bir arkadaş var oda senin tedavi olacağın yerde tedavi oldu hamileymişşşşşşşşşşşşşşşş

slm... arkadaşım linke baktım... ama ben çalışıyorum ... ancak bu dediğini cumartesi yapabilirim... sabah idrarı 3 saat evde bekleyemem :)))) ... c.tesi yaptıktan sonra buraya yazarım..bide vajinadan jel kullanıyorum sabah akşam... acaba onun bi etkisi olurmu???? görüntü için... ne dersin??

cnm bnm nasipse keseyi bir gör sen zaten ozaman bebeklerin 6 haftalık olacak doktorlar transferi 2 haftalık sayıyor ben 4 haftalık die gittim bana 6 haftalık dedi sizin gibi bizde söylemeyelım dedik ama dayanamadık senın degerlerin çok güsel bence ümitlem küçücük kalbini göreceksin idrar yaptınmı sen keseyi görünce nette hafta hafta hamilelik var orada her hafta ne yiceksin bebegin neresi oluşuyor o hafta hangi vitamine ihtiyacı var hepsi yazıyor ben ona göre uyguluyorum mesala şuan 8 haftadayım ve bol bol meyve yemem geregiyormuş buna göre beslenıomm sende öle yap bak ozaman daha düzenlı oluyorr....kızlarr sizin için çok dua ediyorummm rabbim nasibinisdekini vakti gelınce verir ona tevekkülümüzü eksik etmeyelım yeterkııı

sanmam jel sıvı bir şekilde akmıyor ki sen jeli kullanmadan önce al idrarını sonra jeli kullan zaten önemli olan üsteki duman bakalım gerçeklik payı varmı testin

canım benim nolur stressss yapma... bu tedavi de seni en çok etkileyen stressss.... ben transferden 2 gün önce babamı kaybettim... çok hırpaladım kendimi doğal olarak... hiç düşünmedim bebek konusunu.... düşünmeye bile firsat olmadı... transferden sonra 4-5 gün eşimle bile aynı yatakta yatamadık... ben annemde kaldım... eşim evimizde kaldı...ama yinede kan testim ii geldi... herşeye rağmen.. bence kendine başka meşgaleler bul... gerçi babam yaşasaydı da tek bebeği düşünseydim... ama napalım... herşey kader kısmet... allah bundan sonra yüzümüze baksın... kucağımız boş kalmasın....

sanmam jel sıvı bir şekilde akmıyor ki sen jeli kullanmadan önce al idrarını sonra jeli kullan zaten önemli olan üsteki duman bakalım gerçeklik payı varmı testin

tmm yasmincimmmm... cumartesii yapıcam... sözzzz... ama sen yinede bana yarın bunu hatırlatttt.... bu ara herşeyi unutuyorum...

tmm canım dediklerini uygulicam... transferi 2 haftalık mı sayıyorlar... vayyy beee... bunu bilmiyordum...

İki tüp bebek denemesinde de iğne olmadım kalçadan fobi işte yavv göbekten vururken bile ilk 3 gün gözlerim kapalı vurdum yerini belirliyordum batırıyordum ah ah kalçayı ne yaparım bilem

cnm 2011 haziran temmuz tüp bebek yaptıranlar topiğinde iladakorucu06 diye bir arkadaş var oda senin tedavi olacağın yerde tedavi oldu hamileymişşşşşşşşşşşşşşşş

Tamam Hilkam bir bakayım tavsiyelerde alayım
tmm yasmincimmmm... cumartesii yapıcam... sözzzz... ama sen yinede bana yarın bunu hatırlatttt.... bu ara herşeyi unutuyorum...

tamam hatırlatırım sen merak etme
Bebek heyecanındadır annesi şimdi aklında bebek var normal unutman bebek büyüsün hiç bir şeyi unutmazsın

tmm canım dediklerini uygulicam... transferi 2 haftalık mı sayıyorlar... vayyy beee... bunu bilmiyordum...

bende bilmiyordum keseyi görmeye gidince ögrendimm sen şimdi aslında 1 aylık felansınnn zaten bunu sana dr sölicek bu arada bende jel kullanıyorum halen idrara bir etkisi olmuyor yapabilirsinnn...

bende bilmiyordum keseyi görmeye gidince ögrendimm sen şimdi aslında 1 aylık felansınnn zaten bunu sana dr sölicek bu arada bende jel kullanıyorum halen idrara bir etkisi olmuyor yapabilirsinnn...

Kız sende yap idrar testini müsait olduğunda bir bardaya idrarını yap 3 saat bekle bardağın üstüne duman bulutu çıkacak mı?
Duman yukarıdaysa gebelik var değilse yokmuş ama sizin hamileliğiniz kesin.

Son düzenleme:

tmm canım... aydınlattığın için tşk ederim... benim ultrasonum 7 şubatta.. o zaman doktorla görüşücem... bizde tüp bebek yapılan yer ile yumurtaların oluşturulması ve tüp bebek sonra sı takipler farklı yerlerde...

evet ilayda hamiş oda çok çabalayanlardan

Son düzenleme:

Rabbim iyiliğini daim eylesin...
Şekercim..........

Aminnn teşekkür ederim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah...

sendende güzel haberler gelsin çok dahah iyi olacağz inşş

Oncelikle testi pozitif çıkanları tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin inşallah. Ben de beklemedeyim. Birşeyi sormak istiyorum test pozitif çıktıktan sonra doktorlar normal yaşamınızla ilgili bir kısıtlama getirdiler mı onu merak ediyorum. Calışma hayatı ile ilgili falan... Cogul gebelik yaşayanlara özellikle bir kısıtlama getiriyorlar mı cok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…