Bugün senin test günün demi
İnşallah bekleyişinin sonu güzel biter ve miniğini kucuğına alma heyecanı başlar
Ben bugün rüyamda kendimi hamile gördüm karnım kocamandı ayım bitmiş gün sayıyormuşum hiç kilo yoktu vücudumda sadece göbeğim vardı kardeşimle ayna karşındayım karnımı açmışım göbeğime bakıyorum kardeşim kızıyor aman bee ne bakıp duruyorsun diye,sarı gece lambam var yan duruyorum onun önünde karnımdaki bebeği görüyorum doğum pozisyonundaydı sonra uyandım ama hala etkisindeyim...
Allahım inşallah rüyasını gördüm gerçeğine de sahip olurum.
Ben bugün rüyamda kendimi hamile gördüm karnım kocamandı ayım bitmiş gün sayıyormuşum hiç kilo yoktu vücudumda sadece göbeğim vardı kardeşimle ayna karşındayım karnımı açmışım göbeğime bakıyorum kardeşim kızıyor aman bee ne bakıp duruyorsun diye,sarı gece lambam var yan duruyorum onun önünde karnımdaki bebeği görüyorum doğum pozisyonundaydı sonra uyandım ama hala etkisindeyim...
Allahım inşallah rüyasını gördüm gerçeğine de sahip olurum.
evet canim bugun benim test gunum oglen 3 u bekliyorum sonuclari ogrenicem insallah.. hayirlisi allahtan cok korkuyorum
güzel haberler bekliyoruzzzz senden..allah yardımcın olsun...
evet canim bugun benim test gunum oglen 3 u bekliyorum sonuclari ogrenicem insallah.. hayirlisi allahtan cok korkuyorum
ay ruyan kotu degil lamba iyi derler bebek erkekse guzel haber kizza kizgin haber derler ya hayirlar vesile etsin allahim
Aminnn Herkese hayırlısı neyse onu versin Rabbim inşallah.ayyyy inşallah rüyan gerçek olur..canımm bence de güzel bir rüya görmüşsün..allah hayırlısını versin....
Merhaba hanımlar, tüp bebek tedavisine başlayacağız...
Ancak içim ürpermiyor da değil hani... İşlemler, anestezi vb...
Sizden ricam acaba tedaviye başladığınız andan itibaren hangi evrelerden geçiliyor, yapılan işlemler neler, ilaçlar, kontrol ne şekilde oluyor bana bilgi verebilir misiniz acaba??
Rabbim bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Merhaba hanımlar, tüp bebek tedavisine başlayacağız...
Ancak içim ürpermiyor da değil hani... İşlemler, anestezi vb...
Sizden ricam acaba tedaviye başladığınız andan itibaren hangi evrelerden geçiliyor, yapılan işlemler neler, ilaçlar, kontrol ne şekilde oluyor bana bilgi verebilir misiniz acaba??
Rabbim bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Bildiğim ve yaşadığım kadar anlatayım...
İlk tedaviye başlamadan önce bazı kan tahliller isteniyor hormonlar,kan pıhtılaşması ve rahim filmi bunlar varsa daha önceden yapılmış gerek kalmıyor tekrarına (ama doktora bağlı istemesi)
İlaç tedavisi uzun protokol ile başlanıyor,genelde doğum kontrol hapı ile başlanıyor daha sonra lucrin iğnesi bu yumurtanı baskılıyor,daha sonra ganol-f buda yumurtanın çoğalmasını sağlıyor fölüküller oluşuyor bir sürü yumurtanın etrafında...
Ben ganol-f kullanırken (bazen iki ilaçta kullanabiliyorsun ben menopur diye bir ilaç daha kullanmıştım 2. tüp bebekte) kanda E2 ve usg bakılıyor yumurtanın gelişimine eğer istenilen seviyeye ve olgunluğa geldiğinde folüküller (yumurta) çatlama iğnesi vurunuyorsun en son ve 36 saat sonra genel anestezi ile toplanıyor yumurtaların,sağlık ve iyi olan yumurtalar daha sonra spermle döllenme aşaması var burası senin yumurtanın sağlıklı bölünmesine bakılıyor.Sonrada transfer oluyorsun idrara sışık oluyorsun rahmin daha iyi görülmesi için...
1.gün ilk bölünme
2. gün 4 hücreli aşama
3. gün 8 hücreli aşama
5. gün "blastokist" formasyonu
Eki Görüntüle 343199
canim senin tek yumurta ikizin olma imkaninda varmi dedilermi oyle birsey yoksa knedilerimi asiladilar /?
Tek yumurta ikizi olması için iki spermin bir yumurtanın içinde döllenmesi gerekiyor.tüp bebekte varmıdır tek yumurta ikizi bilmiyorum duymadım...Bana hep iki emriyo transfer edildi şimdide iki transfer edilecek 3. denemem olduğu için...
benim bildigim oluyor galiba ama bende tam bilmiyorum insallah ikizlerin allah kucagina vermeyi nasip eder bana tek transfer edildi.
Amin isteyen herkese versin evlatlarını inşallah...
Hmm bak bilmiyordum tek emriyodan tek yumurta ikizi...
Bazı merkezler yapıyor iki transfer bazılarıda kanunlara uyup yapmıyorlar :)
Saat 3 oldu yokmu ses seda test sonucunda :44:
burda saat daha 2 gi 1 saat dayanamadim kendim aradim da yemektelermis isteyim duramuyorum valla yerimde catlicam ne zor ya boyle olumsuz cevap alirsam diye korkuyorum ya
Ayy ben unuttum senin yurtdışında olduğunu
Hem bu saatte ne yemeğimiş yavv
Serin tut içini dua et sakinleştirir seni inşallah sonuç pozitifti bende en az senin kadar heyecanla bekliyorum sonucu :18::18:
Sonuç negatif olursa unutma Rabbimin takdiri bu (inşallah olmaz)
birazdan yazarim sen olursan iki cevabada hazirim canim ne gelirse allahtan neylerse guzel eyler bakalim,, az kaldi
Bekliyorum senin haberini ama içimdeki ses bebeğin senin içinde gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?