Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

arkadaşlar dün doktora sormayı unuttum ben acaba kaç haftalık hamileyim... 14 ocakta transferim yapılmıştı...

cnm bnm hesaplamam göre 5 hafta 5günlüksün sana daha öncde demiştim normalde 14 ocaktan buyana 26 günlük hamileligin var 2 hafta üzerine koyunca 5 hafta 5 gün yapıor bana doktorum öle dedi ben 4 hafta iken keseyi görmeye gittim ve bana 2 haftalık transferi sayıyorus dedi 6 haftalık hamiledin demişti hatta 8 eylülde dogumummuş sana bunları sölemesi lazımdı sen sormasandaa 19 aralık transferim oldu bnm ve 8 eyluşde bebek dünyay gelecekmiş

canım benim bana da ekimin ilk haftası doğum dedi..ayyy o heyecanla kaç haftalığım demeyi unuttum... doktorda demedi.. bu ara grip olmak üzereyim greyfurt suyu içiyorum ..daha doğrusu portakal limon greyfurt suyu karıştırıyorum bi zararı olur mu dedim..nar ve greyfurtun kanıtlanmış bir zararı yok dedi..ama yinede abartmamak lazım mış..bu konuda bilgisi olan varmı...

canımmmm arkadaşalrım geçmiş olsun dilekleriniz için teşekür ederim sağolunnn geçmişe bakamdımmmmm

bir şey sorucam kızlar ;

tek embriyo olunca, tek bebek mi demek oluyo, yani tek embriyodan ikiz üçüz olmuyor mu ?

(ya bu arada kullanıcı adımı değiştirip, DAISY yerine "birşey bilmeyen" yapıcam )

canım tek yumurta ikizi diye bir şey var tek embiryo ile ikiz gebelik biraz düşük bir ihtimal ama olabiliyormuş (dr öyle söylemişti)

ay cnm ya öyle sevindimki öyle mutlu oldumki ağlayabilirim okadar yani :) ne güsel bir son. epey uğraşmışsın ama bak bebişin var şimdi, inşallah allah kucağına almayı da nasip eder. aminnnnnnnnnnnn.

inşallah bizlere de nasip olur böyle güzel sonlar :) aminnnnnnnnnnn

amin diyin kızlarrrr

arkadaşım allah hepimize dayanma gücü versin.benimde 15 yıl oldu evleneli 3.negatif tüp bebek denemesinden sora bende çok yoruldum.bu arada şiir çok güzelöiş duygulandırdı beni....

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

içimi rahatatın bacım işallah bende o günleri görürüm cümlemize göstersin pazartesi beli olacak hayırlasıyla işallah

benımde bugun transeferın5. gunu sabırsızlıkla beklıyorum. karnımda sureklı fırtınalar kopuyor sankı bır goguslerde sısme ve asırı mıde yanması bunlar belırtı olabılırmı acaba
3 tane transfer edıldı bu arada

tedaviniz hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız tedavinin en zor dönemi beklemek bence 12 gün geçmek bilmiyor sanki ..belirtiler herkese göre değişebilir bazı belirtilerde kullanılan hormon ilaçlarından olabiliyor..

hadi hayırlısı cnm, inşallah sonuçların pozitif çıkar.

sizin problem neydi cnm ( ay bende herkese soruyorumi napim merak ediyorum kimin ne problemi vardı diye ) kızmıyosunuz dimi kızlar

aa ben tek yumurta ikiziymişim, demek benim annem de tek bir embriyoyla hamile kalmış bize, gerçi annem normal yollarla hamile kalmış..

aa ben tek yumurta ikiziymişim, demek benim annem de tek bir embriyoyla hamile kalmış bize, gerçi annem normal yollarla hamile kalmış..

İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ sende ikiz doğurursunnnnn

boyle guzel haberler insana moral oluyor gercekten insallah herkes guzel haberlerle doner foruma.. biri yok olmadi dedigi zaman gercekten bende de cok uzuluyorum ama bak iki gundur ne guzel herkes guzel seyler yazabiliyor.. hadi kizlar insallahhh cuma gunu benden de guzel bir haber alirsiniz. ama hic birsey hissetmiyorum sanki yok birsey olmamis gibi, bir yandan kendime yok olmamis diyorum biryandan olmustur diyorum. birde okadar hap kullaniyorum ki yani artik ondan da gina geldi insallah sifasini veririr allahim,

güzel temennilerin için teşekkürler amin cnm,
inşallah bizlerde yakında en az üç kişilik bir aile oluruz :)

bu cuma mı belli oluyo cnm. inşallah sen de hamişsindir :)
iyi haberler vermen dileğiyle cnm..

bu cuma mı belli oluyo cnm. inşallah sen de hamişsindir :)
iyi haberler vermen dileğiyle cnm..

yarin kan testi yapicaklarda turkiyede olsam hemen alirdim burda 1 gun geciyor telefonla aricaklarmis bakalim cumaya kadar ben 9 dogurmazsam iyi valla saka bir yana cok stress verici.. yasayan bilmiyor gercekten

daisy2011 canim seninki transfer oldu degilmi benden once galiba ilk denemenmi ?

yarin kan testi yapicaklarda turkiyede olsam hemen alirdim burda 1 gun geciyor telefonla aricaklarmis bakalim cumaya kadar ben 9 dogurmazsam iyi valla saka bir yana cok stress verici.. yasayan bilmiyor gercekten

bence sen stres yapıp dokuz doğurma, yarın sonucun pozitif çıkar inşallah, sağlıklı ve en az bir bebek doğurursun olmaz mı :)

daisy2011 canim seninki transfer oldu degilmi benden once galiba ilk denemenmi ?

ya bişey söyliyim mi, ben daha okadar başındayım ki herşeyin, burdaki yazıları okuyunca acaip moral depoluyorum ama yazılan terimleri hiç anlamıyorum, ilk defa duydum çoğunu çünkü, hep soruyorum kızlar bu nedir diye :)

ben 6 yıllık evliğim.
hiç çocuk düşünmüyoduk eşimle, yani en az 6-7 sene sonra demiştik evlendiğimizde,gerçekten de aklımızda yoktu, ama benim rahatsızlığım ortaya çıkınca çocuk olucak mı olmayacak mı diye ogünden beridir istiyoruz.
bu arada benim rahatsızlığım; çikolata kisti vardı her iki yumurtalığımda da ve baya büyüklerdi, şiddetli bir sancıyla acile kaldırılana kadar fark etmedik böyle birşeyi. sonra iki yıl bunun tedavisiyle uğraştık. en son 4 ay önce açık ameliyat oldum (hee birde rahimde polip diye birşey varmış onu da aldılar).
neyse ben ameliyat oldum, patolojiden sonuç almaya gittiğimde doktor, ilk 3-4 ay çocuk yapmayı deneyin eğer olmazsa tüp bebek dedi, %90 da tüp bebeğe gidersiniz dedi zaman kaybetmeyin çünkü kistlerin tekrarlama riski var dedi.

böyle işte daha yeni gittim doktora, doktorda reglin 2. ya da 3. günü gel hormon testi yapıcaz ve rahim filmi çekilecek dedi,sonrasında devam edicez, yani bende sonrasında neler olacak bilmiyorum hangi aşamalardan geçicem ne kullanıcam neler yaşıcam vs vs bilmiyorum, burdan sürekli öğrenmeye çalışıyorum işte,
bir de forumda bir arkadaş var o çok güzel bilgiler paylaşıyor ondan çok şey öğrendim (camenta).
tabi burdaki diğer bütün arkadaşlarımdan da çok şey öğrendim, herkese çok çok teşekkür ediyorum bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…