benımde bugun transeferın5. gunu sabırsızlıkla beklıyorum. karnımda sureklı fırtınalar kopuyor sankı bır goguslerde sısme ve asırı mıde yanması bunlar belırtı olabılırmı acaba
3 tane transfer edıldı bu arada
ay cnm ya ne güzel şeyler söylüyon, ben seni yerim :)))
bende öyle istiyorum da :) inşallah önce sağlıklı sonra üçüz beşiz neyse artık :)))
canım benim bana da ekimin ilk haftası doğum dedi..ayyy o heyecanla kaç haftalığım demeyi unuttum... doktorda demedi.. bu ara grip olmak üzereyim greyfurt suyu içiyorum ..daha doğrusu portakal limon greyfurt suyu karıştırıyorum bi zararı olur mu dedim..nar ve greyfurtun kanıtlanmış bir zararı yok dedi..ama yinede abartmamak lazım mış..bu konuda bilgisi olan varmı...
inşşşşşşşşşşşşşşşşş böyle olursun daaa evii b... k götürür çocuklardan vakit bulamassın eve bakmaya Eki Görüntüle 342697 Eki Görüntüle 342697 Eki Görüntüle 342697 Eki Görüntüle 342697 Eki Görüntüle 342697 Eki Görüntüle 342697 Eki Görüntüle 342697 Eki Görüntüle 342697 Eki Görüntüle 342697 Eki Görüntüle 342697 Eki Görüntüle 342697 Eki Görüntüle 342697 Eki Görüntüle 342697 Eki Görüntüle 342697 Eki Görüntüle 342697 Eki Görüntüle 342697 Eki Görüntüle 342697 Eki Görüntüle 342697 Eki Görüntüle 342697 Eki Görüntüle 342697
inşşşşşşşşşşşşşşşşş böyle olursun daaa evii b... k götürür çocuklardan vakit bulamassın eve bakmaya Eki Görüntüle 342697 Eki Görüntüle 342697 Eki Görüntüle 342697 Eki Görüntüle 342697 Eki Görüntüle 342697 Eki Görüntüle 342697 Eki Görüntüle 342697 Eki Görüntüle 342697 Eki Görüntüle 342697 Eki Görüntüle 342697 Eki Görüntüle 342697 Eki Görüntüle 342697 Eki Görüntüle 342697 Eki Görüntüle 342697 Eki Görüntüle 342697 Eki Görüntüle 342697 Eki Görüntüle 342697 Eki Görüntüle 342697 Eki Görüntüle 342697 Eki Görüntüle 342697
kızlar merhaba..
ya ben bugün menogona başladım 4 doz toz ve 1 doz su şeklinde..
kalçama çok ağrı yaptı bu normal mi??hala ağrım var oturamıyorum o derece..:26:
slm kızlar... dün ultrasona girdim..çok şükür keseyi ve bebeğin hafifte olsa kalp atışlarını duydum...allahıma binlerce şükür... 1 tane kese gördü doktor...herşey yolunda dedi..kalp atışları 60 düşük..bu zamanda normal dedi..ayın 17 sine tekrar bakıcak ultrasonla..140 olacakmış kalp atışları...
en kısa zamanda sizlerdende böyle haberler alırım inşallah..çok mutluyum..hayırlısıyla kavuşurum bebeğime...
Beybi ben daha bu islemlere baslamadigim icin yazamiyorum bisey, affet ;(
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. Perşembe günü transferim oldu. Cuma günü test yapıcam hayırlısıyla çıkar umarım. Korkuyorum yinede ilk tüp bebek denemem aşılama olmadım. Eğer olmaz ise; dondurulmuşlarla ne zaman denesem acaba? hiç vakit de kaybetmek istemiyorum... Hamileliğe dair hiç ama hiç bir belirti de yok....
ne becrkl kadın değilmiii o kadar bebeiş birde köperrrkısss çocuklar yetmiomuş gibi birde köpek varr allahım alemsin yeterrr
Ay ne guzel ya, hepsini ayni anda doguracaksam olurrr,isterim valla, ama ayri ayri hamilelik istemiyorum, bu stresi birdaha yasamak zor gibi geliyor bana ;(
benımde bugun transeferın5. gunu sabırsızlıkla beklıyorum. karnımda sureklı fırtınalar kopuyor sankı bır goguslerde sısme ve asırı mıde yanması bunlar belırtı olabılırmı acaba
3 tane transfer edıldı bu arada
slm canım.doktor sonucu öğrendikten sonra bana 12 gün sonra gel ultrasonla bakalım dedi.14 şubatta ultrasona gidicem.14 şubat transferin 25. günü oluyor acaba kalp atışınıda görürmüyüz.sen kaçıncı gün gördün??????????
yine ben cvp vereyim sana önce cnm nasıl maydanozda fazla maddeleri vücuttan atma özelligi varsa nar ve grayfurttada varmış ben bu yüsden kndimi hiç riske atmıyorum yemiyorum yanı ama sen karışık sıkıyormuşsun ozaman bi etkısı olmaz die düşünüyorum ilaçta alamazsın bu yüsden bol sıvı alacaksın özellikle suuu....
arkadaşlar bugün trasferin 6. günü aynı zamandada adet günüm adetim çok düzenlidir olursam tutmamıştır olmasam eyer tutmuş demektr lütfen cevap :44:
ya bişey söyliyim mi, ben daha okadar başındayım ki herşeyin, burdaki yazıları okuyunca acaip moral depoluyorum ama yazılan terimleri hiç anlamıyorum, ilk defa duydum çoğunu çünkü, hep soruyorum kızlar bu nedir diye :)
ben 6 yıllık evliğim.
hiç çocuk düşünmüyoduk eşimle, yani en az 6-7 sene sonra demiştik evlendiğimizde,gerçekten de aklımızda yoktu, ama benim rahatsızlığım ortaya çıkınca çocuk olucak mı olmayacak mı diye ogünden beridir istiyoruz.
bu arada benim rahatsızlığım; çikolata kisti vardı her iki yumurtalığımda da ve baya büyüklerdi, şiddetli bir sancıyla acile kaldırılana kadar fark etmedik böyle birşeyi. sonra iki yıl bunun tedavisiyle uğraştık. en son 4 ay önce açık ameliyat oldum (hee birde rahimde polip diye birşey varmış onu da aldılar).
neyse ben ameliyat oldum, patolojiden sonuç almaya gittiğimde doktor, ilk 3-4 ay çocuk yapmayı deneyin eğer olmazsa tüp bebek dedi, %90 da tüp bebeğe gidersiniz dedi zaman kaybetmeyin çünkü kistlerin tekrarlama riski var dedi.
böyle işte daha yeni gittim doktora, doktorda reglin 2. ya da 3. günü gel hormon testi yapıcaz ve rahim filmi çekilecek dedi,sonrasında devam edicez, yani bende sonrasında neler olacak bilmiyorum hangi aşamalardan geçicem ne kullanıcam neler yaşıcam vs vs bilmiyorum, burdan sürekli öğrenmeye çalışıyorum işte,
bir de forumda bir arkadaş var o çok güzel bilgiler paylaşıyor ondan çok şey öğrendim (camenta).
tabi burdaki diğer bütün arkadaşlarımdan da çok şey öğrendim, herkese çok çok teşekkür ediyorum bu arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?