şimdilik düşünmüyorum cnm çok yıprandım psikolojim bozuldu sonra tedavi olma gücünü kendimde bulabilirsem belki
Gel beraber Nisanda başlayalım Ankara da
Evet çok yıpratıyor sende haklısın inşallah doğru zaman geldiğinde gerçekten hazır olduğun gündür
cok sagolun arkadaslarim yorumlariniz icin 2 ciye daha cok iyi arastirmak istiyorum cunki son embryo kaldi yada toplam 2 taneydi zaten
siz transferin kacinci gun kan tesi yapmistiniz basindan gecen arkadaslar yazarsaniz sevinirim
Gel beraber Nisanda başlayalım Ankara da
Evet çok yıpratıyor sende haklısın inşallah doğru zaman geldiğinde gerçekten hazır olduğun gündür
cnm ben yumurta toplama işleminden sonra 6 tane ilaç kullanmaya başladım 2 tanesi 5 günlüktü estrofem 14 günlüktü progestan o günde 1 taneydi gece tatarken atıyordum bir tane cnone jel sabak kalktıgımda atıyordum birtanede göbekten igne claxone bunlardan sadece igne ve jel devam etttim takı bebegimin kesesini gördükten 2 hafta sonraya kadar şimdi hepsi bitti bende malatya dogu fertilde yaptırdım ama sanırım ankara anatolıada buraya baglı die duydum..taransferin12.günü test yaptım kan testim 58.8 çıkmıştıı ikinci 234 çıkmıştı böyle işte hayırlısı cnm senın içinde rabbim ol derse olur bunu unutma bizimkisi sadece tedbir
ya arkadaşlar benim yarın beli oluyor çok korkuyorum hiç belirtim yok beni korkutup düşündüren diğerindede 3. gün emriyosuydu hiç bir belirti olmamıştı sonuç negaifti acaba budamı öyle olacak diye kafamda atamıyorum beni busefer umutlandıran tek şey 5.gün emriyosu olup 2tane trasfer edilmesi biraz umutladırıyor hiç aramızda böyle olup aynı şeyleri yaşayıpta pozitif sonuç alan varmı
canim mesajini aldim ve ozel cevap yazamiyorum 100 e az kaldim yazicam sana ben
arkadaslar 3 cayin sonuna tekrar deniyecek arkadaslar var mi.. benimki 3 caya dusuyor galiba
hani 1 ay ara verdiyorlar suan zaten adet goruyorum
buna sevindim evet erken ise normaldir bence kacinci tup bebek denemesinde kaldin sen ilk deneme mi ve nerde yaptirdin tup bebegi cnim
Bence 3 ay iyi bir ara hem kendin toplanmış olursun hemde vücudun dinlenmiş olur hemde kış bebeği olur daha iyi olur yaza kadarda apılar ohh rahat edersin
canım benim ilk tüp bebeğim... antalya tüp bebek merkezinde yaptırdım..
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/358039-dondurulmuslarla-sansini-deneyecekler-969.htmlbiraz gos gezdirdim ve cok basari yok sanki degilmi yasmin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?