Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

İlk tüp bebek yapıldığı dönemlerde anestezisiz ve göbekten ultrason yardımı ile toplanıyormuş yumurtaları ve ilk tüp bebek denemesi 17 kere denemeden sonra olmuş...Düşündüm de 17 kere aynı işlem denenmiş

ne kadar acılar cektıler kım bılır. su ankı halımıze sukretmelıyız. (kendı acımdan konusayım) bız anestezılıden sonra bıle agrım oldu su olsu bu oldu dıyoruzzzz kım bılır onlar neler yasadılarrrr.... ınsallahh bu acılara katlanan ve ısteyen herkesın yuzu gulmustur.. cok zorrr

amin sabır işi birazda Allah'ın takdiri
2 kere yumurta toplandı bende ama hiç ağrım olmadı,çok az kanamam oldu...Benden bir gün önce bir bayandan yumurta toplanmış ağrıdan bayılmış bir gün hastanede kalmış serum ağrı kesici vermişler çok şaşırmıştım demek ki insandan insana değişiyor ağrı olayı.

benimde yumurta toplamam çok ağrılı olmuştu..o gün normal doğum yapamayacağıma karar verdim..allahım yarım saat sürdü ama ölüyorum sandım...narkozunda etkisiyle bayaa bi küfretmişim doktora hemşireye...eşim hala anlatır o halimi....

arkadaşlar merhaba, bende şuan tüp bebek tedavisindeyim. perşembe günü transferim gerçekleşicek kısmet olursa. inşallah pozitif sonuç alabilirim :44:

yazık ya, çok zor ve acılıymış :18: yaşadığımız şu acılara şükür tabi ama bundan 60-70 sene sonra kimbilir ne olacak. Bunca iğne ilaç yerine belkide tek bir hap yeterli olacal yumurta toplamaya yada transfere

Neyse artık pozitif düşünme ve güzel haberler alma zamanı Julietta inş. güzel haberler verir bize..
tubasinop, pozitif düşünüyoruz lütfen

vee keşke gerçekten yeni bir listemiz olsaa

canım benim yaaa,çok sağol güzel dileklerin için.'ne kadar nereye kadar'LEMAN SAM ın şarkısı çok seviyorum bu şarkıyı,o bi sevgiliye yazılmış belki ama sanki benim içimi anlatmış.sizlerle konuşmak beni çok rahatlatıyor.ne olur beni unutmayın.

gelecek diye sonsuz bir sabırla beklediğimiz BEBEKLERİMİZDE BİZİM SEVGİLİLERİMİZZZZ biz onları çok daha büyük bir aşkla sabırla bekliyoruzzz

Julietta bu gün test günü inşallah hayırlı haberler gelirsin

cnm dünkü testimin sonucu 96 çıktı doktor iyi dedi..
salı günü ultrason var inşallah kesemizi görürüz...
bugün sarı ve kahvemsi lekelenmem var ayrıca bugün adet günümdü normal mi acaba??

aynen canım yaaa .... bende narkozdan kufur etmısım hemsırelere sonrada bırını gozume kestırmısım senı kardesıme alcam o yuzden sana kufur etmıyorum demısısmmm... hala dalga gecıyolar evdeeee :)))

cnm dünkü testimin sonucu 96 çıktı doktor iyi dedi..
salı günü ultrason var inşallah kesemizi görürüz...
bugün sarı ve kahvemsi lekelenmem var ayrıca bugün adet günümdü normal mi acaba??

canım tebrık ederımmm ınsallahh hersey yolunda gıder once kesenızı sonra da kalp atıslarınızı duyarsınızzz .... ben regl donemınde lekelenme olabılecegını duymustum sen yıne rahat etmek ıcın doktoruna sor bence .. ama kotu dusunme hersey yolunda gıdecek ınsallah ınan ...

sağol cnm bnm..Allahım herkese nasib etsin inşallahhhh..
doktorumu aradım normal dedi..
progestan kullanıyorum günde 3 tane..
Rabbim yavrumuzu bize bağışlar inşallahhh

sağol cnm bnm..Allahım herkese nasib etsin inşallahhhh..
doktorumu aradım normal dedi..
progestan kullanıyorum günde 3 tane..
Rabbim yavrumuzu bize bağışlar inşallahhh

inşallahh canımmm. hamılelerın duası daha cok kabul olurmussss bızde oyle derler ... sızlerın dularını beklıyoruzzzz :)
yuce rabbım ısteyen herkese o duyguyu yasatsın ınsallahhh ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…