amiiiiiiin inşallah....
Bugün çok kötü bir haber aldım eşimin babaannesi kalın bağırsak kanseriymiş ve karaciğerine atmış kemoterapi alacakmışAllahım vakit geldiyse alsın yanına gelmediyse şifasını versin,her yerini sarmış demiş doktorlar...
Teyzemi göğüs kanserinden kaybettik ve komşumuzu da pankreas kanserinden içim cız diye yandı duyduğumda
ilk gördüğümde ben baya bir baktım acaba gerçekten gerimi geldi diye ama sevindiğim geldiğine
Amiiiin
yüce allah bu mübarek günde yürekten ettiğiniz tüm dualarınızı kabul eder inşallah... Hayırlı bereketli cumalar... [sıze=3][/sıze]
Amiiinrabbim aklınızda olanı kucağınızDa görmeyi nasip etsinn Eki Görüntüle 368848
canım geçmiş olsun rabbim beterinden kokurusn [sıze=3][/sıze]
Amiiiiiiin inşallah....
Bugün çok kötü bir haber aldım eşimin babaannesi kalın bağırsak kanseriymiş ve karaciğerine atmış kemoterapi alacakmışAllahım vakit geldiyse alsın yanına gelmediyse şifasını versin,her yerini sarmış demiş doktorlar...
Teyzemi göğüs kanserinden kaybettik ve komşumuzu da pankreas kanserinden içim cız diye yandı duyunca:
Amiiiiiiin inşallah....
Teyzemi göğüs kanserinden kaybettik ve komşumuzu da pankreas kanserinden içim cız diye yandı duyduğumda
Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum cnm
cnm geçmiş olsun bende babamı akciğer kanserinden kaybettim çok zor allah yardımcısı olsun teyzenin
Allah razı olsun .cnm geçmiş olsun bende babamı akciğer kanserinden kaybettim çok zor allah yardımcısı olsun teyzenin
Allah razı olsun Rabbim kimseye yaşatmasın sessiz sedasız gitmek nasip etsin herkese.Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum cnm
Başın sağolsun
Allah bir daha hiç kimsenin acısını yaşatmaz inş..
bu gidişle benimde yolum tüp bebek yolu sanırım... birde prof.dr. İsmail Çepni'nin hastası varmı aranızda veya duyan bilen..yardımlarınızı bekliyorum..
slm kizlar bena 9.mart ta tup bebek icin 4 enbriyo transfer etiler fakat bugun test yaptim negatif cikti doktor 2.hafta sonra beli olur dedi ama benim simdiye kadar yaptigim 2 nci idar testi daha erken mi yoksa nefatif mi kafayi yemek uzereyim ikinci kez tup bebek yaptiriyorum ilk seferde 4 enbriyo koydular 2.kez yine 4.enbriyo simdiden cevabiniz icin cokkk tesekurler...
slm kizlar bena 9.mart ta tup bebek icin 4 enbriyo transfer etiler fakat bugun test yaptim negatif cikti doktor 2.hafta sonra beli olur dedi ama benim simdiye kadar yaptigim 2 nci idar testi daha erken mi yoksa nefatif mi kafayi yemek uzereyim ikinci kez tup bebek yaptiriyorum ilk seferde 4 enbriyo koydular 2.kez yine 4.enbriyo simdiden cevabiniz icin cokkk tesekurler...
Amiiiiiiin inşallah....
İlk gördüğümde ben baya bir baktım acaba gerçekten gerimi geldi diye ama sevindiğim geldiğine
geçmiş olsunnn kybettiklerinis içinde başın saolsun rabbim hakkında 2 iyilikten birini versinn aminn
kızlar ben sonucumu aldım. malesef NEGATIF. kendımı toparlamaya calısıyorum suan. hakkımızda hayırlısı boyleymıs demekten baska caremız yok.
kızlar ben sonucumu aldım. malesef NEGATIF. kendımı toparlamaya calısıyorum suan. hakkımızda hayırlısı boyleymıs demekten baska caremız yok.
canim sana hersey icin cok tsk ederim guzel sozlerinlen benim icimi rahatlatin bu gune kadar 2 idrar testi yaptim cok sabirsizim 4 gunu ve 9 gunu yaptim ama hic bir sey hisetmiyorum bilmiyorum hisetmem gerek mi daha bugun 10 gunum sadece goguslerim sitsi agriyor 3 yil oldu evliyim cok tedavi gordum allah hepimize nasil etsin insallah bor bebeyimin olmasini cccccoooookkkkk istiyorum gercekten sok sagol canim allah sanada ikiz versin bunu butun cani gonulden istiyorumya neden erken test yapıyorsununuz belkide boş yere üzüyorsun kendini bence gününü bekle hem diğer arkadaşlarda söylüyor idrar testleri pek güvenilir olmuyor önemli olan kandan bakılması.biraz sabret ve gününde test yaptır.hem allah o bebeği sana verecekse verir vermeyeceksede sen ne yaparsan yap vermez biraz oluruna bırak .biliyorum zor ama rahat olmaya çalış.bak benimde 3 tedavim negatif oldu 15 yıllık evliyim ama elden birşey gelmiyor arkadaşım allaha güvenmekten başka.allah yardımcın olsun lütfen test günün gelmedende test filan yapma artıkallah yardımcın olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?