cnm ben ilk denemem olumsuz cikti ama 5.ay sonra tekrar ikinci denemem oldu cok sevindim transferin 10.gunu iki gun hafif penbemsi kanamam oldu cok korktum almeyi istedim ama doktora gitim hamilesiniz dedi doktor cok mutlu oldum insallah seninde olur allah hepimize nasip kismet etsin kucagimiza almayi bebegimizi...
kızlar bugün transferim olacak. dualarınızı eksik etmeyin
kızlar bugün transferim olacak. dualarınızı eksik etmeyin
inşallah başarılı geçer.allah ım kalbinize göre versin.nerde yaptırıyorsunuz.
canım sağol daha iyi çok şükür annem
kız YASMİİİİİİİİİİİİ inşşşşşşş inşşşşşş her şey güzel olacak bebeğimmm bu sefer bebiş göbüşüne konacakkk Eki Görüntüle 382101 Eki Görüntüle 382101 Eki Görüntüle 382101 Eki Görüntüle 382101 Eki Görüntüle 382101 Eki Görüntüle 382101 Eki Görüntüle 382101 Eki Görüntüle 382101 Eki Görüntüle 382101 Eki Görüntüle 382101
allah yardımcın olsun bol şanslar
canım öncelikle hayırlı olsun.korkma sen zor olanı atlatmışsın 12.haftadan sonra tamamen rahat ol.ben 7.haftamdayım önüme gelen herkes aman kalkma yat iş yapma filan bissürü şeyler.işimiyaptım yavaş da olsa.işime de gittim gidiyorum hala.otobüse binip gidiyorum.yani diyeceğim şu Allahım bebeğim sana emanet sen koru.bunu hergün söyle inşaallah rahmine tutunduran Allah onu koruyacaktır.
bizim için tehlike hep var güselim rabbime havele bebişlerimiss dr dedigi 14. haftaya kadar senın gibi bende 3 4 gün kanamam oldu dp sadece 3 4gün yatak istirahati verdi ve geçti bende tam o haftalarda geçirmiştim kanama ama atlattım doktorum bana sadece temizligi yasaklıyor
slm kizlar birsey sorucam sizlere yardimci olursaniz sevinirim 8gündür kalcadan igne vuruluyorum yumurtalarimin büyümesi icin dün doktora gittim doktorum tüp bebek icin bir yumurtam bayag büyüdügünü söyledi ama arkasindanda 6 yumurta varmis ilk büyük olani iptal ediyorz onu saymiyoruz cünkü 1 tane dedi digerlerini büyütücez 2 gün daha igne vurul dediaksam 8 de hergün kalcadan vuruluyorum 2 saat sonrada göbeyimden igne vuruyorum simdi sorum su sizcede 6yumurta cok az degilmi yani burda sizlerden okuyorum kimisi 16 yumurta toplatmis kimisi 30 tane benim saadece 6tane olmus olucak cok az degilmi bana doktorum %40 tutar dedi size yüzde kac dedi %40 bana gene cok az geldi cok korkuyorum
canım benimde 6 yumurtam toplandı. 4 tanesi döllendi 1 tanesi transfer edildi.diğerleri donecak kalitede değilmiş.dün sonuç aldık.hamileyim.değer 150. 2. deneme.
Amin Yeteeer ablam Allah razı olsun Rabbim bir tanede sana nasip etsin,yarın hayırlısı ise ank. gidiyorum inşallah hormon testleri de normal çıkar mayısa kadar tedavim başlar :18::18:
6 tane yumurta çok iyi önemli olan içindeki yumurtalar,6 yumurtadan da 16 tane iyi kalite yumurta çıka bilir sen o gördüklerine okadar çok takma içindeki önemli...Şunda benimde 7 tane var ama ben içindekileri merak ediyorum ilk ve ikinci denemelerimde 6 yumurtadan 10 tane sağlıklı yumurta çıktı mesela ve tek yumurtam var...slm kizlar birsey sorucam sizlere yardimci olursaniz sevinirim 8gündür kalcadan igne vuruluyorum yumurtalarimin büyümesi icin dün doktora gittim doktorum tüp bebek icin bir yumurtam bayag büyüdügünü söyledi ama arkasindanda 6 yumurta varmis ilk büyük olani iptal ediyorz onu saymiyoruz cünkü 1 tane dedi digerlerini büyütücez 2 gün daha igne vurul dediaksam 8 de hergün kalcadan vuruluyorum 2 saat sonrada göbeyimden igne vuruyorum simdi sorum su sizcede 6yumurta cok az degilmi yani burda sizlerden okuyorum kimisi 16 yumurta toplatmis kimisi 30 tane benim saadece 6tane olmus olucak cok az degilmi bana doktorum %40 tutar dedi size yüzde kac dedi %40 bana gene cok az geldi cok korkuyorum
canım benimde 6 yumurtam toplandı. 4 tanesi döllendi 1 tanesi transfer edildi.diğerleri donecak kalitede değilmiş.dün sonuç aldık.hamileyim.değer 150. 2. deneme.
Ben bugün doktora gittim veeee tedaviye başladım bugün itibari ile ilk iğnemi vurundum Allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu gönlümüze göre versin inşallah....
Günaydın... Hayırlı Cumalar
Eki Görüntüle 384153
Ey Allahım! Kabir azâbından, kalbin vesvesesinden, işlerin dağınıklığından sana sığınırım!
Ey Allahım! Rüzgârların getirdiği âfetin şerrinden sana sığınırım! Ey Allahım, gözümde bir nûr,
kulağımda bir nûr, kalbimde bir nûr yarat! Ey Allahım, göğsüme genişlik ver, işimi kolaylaştır!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?