hadi hayırlı olsun cnm tedavin inşallahhhh güzellll güzell haberler verirsin bizlere
İnşallah Hilkaaam1 sene sabrettim tedavi için inşallah zamanı bu aydır,bi tuhafım bomboş içim :44::44:
.Ben bugün doktora gittim veeeeh tedaviye başladım bugün itibari ile ilk iğnemi vurundum Allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu gönlümüze göre versin inşallah....
.
hayirli olsun Allah en kisa surede bebislerimize kavustursun insallah
Ben bugün doktora gittim veeee tedaviye başladım bugün itibari ile ilk iğnemi vurundum Allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu gönlümüze göre versin inşallah....
Amin Teşekkür ederim....hayırlı olsun inşallah tedavin.... umarım herşey çok güzel olur....tedavimin ilk gününden bu yana çok desteğini ve desteklerinizi gördüm..inşallah isteyen herkesin karnı bebişlerle dolar...
arkadaslar bugün doktora gittimbenim birtane yumurtaligim oldugu halde 8tane yumurtam olusmus igneler sayesinde yarin gece 12 de catlatma ignesi vurucam kendime ve insallah pazartesi günüde yumurtalarim toplanacak cok heycanliyim insallah rabbim bunca sevinci bosa cikamaz sevincimizi kursagimizda birakmaz hepimiz icin duva ediyorum ben sirf kendime degil :)
Amin Teşekkür ederim....
Bizler kader arkadaşıyız birbirimize yardımımız olacak elbet çünkü bizi bizden başka hiç kimse anlamaz....İnşallah hepimizin tedavileri çok güzel gider sorunsuz başlar ve sorunsuz biter sonu da güzel biter
Allah kolaylık versin benimde tek yumurtam var bende de 7 tane var şimdilik bakalım ilaçlarla ne kadar büyüyecek...Ama öneli olan çok olması değil içi...Çok çok yumoşun olur ve kaliteli olur...
kızlar tedavileriniz gönlünüzden geçen gibi olsun inşşş önce göbüşünüz sonrada hayatınız şenlensinnn
Ben bugün doktora gittim veeee tedaviye başladım bugün itibari ile ilk iğnemi vurundum Allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu gönlümüze göre versin inşallah....
mrb hayırlı olsun hamileliğin umarım sağlıkla kucana almakda nasip olur. ) ben dün negatif sonucunu aldım çok üzüldüm sizler nerde nsl kime yaptırdınız ben şimdi bi sonraki denememm için dr. araştırıorum dr umu çok beğeniordum ii biriydi ancak 2 aşılamam we 1 tüp bebek denemem negatif olunca ümidim kırıldı başkasına gidicem (( ama nereye gidiim karar weremiorum
Amin Teşekkür ederim....
Bizler kader arkadaşıyız birbirimize yardımımız olacak elbet çünkü bizi bizden başka hiç kimse anlamaz....İnşallah hepimizin tedavileri çok güzel gider sorunsuz başlar ve sorunsuz biter sonu da güzel biter
Allah kolaylık versin benimde tek yumurtam var bende de 7 tane var şimdilik bakalım ilaçlarla ne kadar büyüyecek...Ama öneli olan çok olması değil içi...Çok çok yumoşun olur ve kaliteli olur...
Ben ameliyat oldum çikolata kisti vardı,ameliyat sonrası vitamin ve deha kullandım 2 ay sonra yumurtalarım oluşmuş 7 tane ikinci muayenede yumurtalarım büyüdüğü için akşamına ilaca başladım beni ikinci iğnem olacak pazartesi kan vericem ve usg de bakılacak ona göre iğnenin dozajını ayarlayacaklar...haklisin canim cok olmus ama ici bos olmus neye yarar .. senin ignenin kacinci günü masalah seninde 7 tane olmus ne kadar daha igne vurulman gerektigini söyledimi doktorun benim yarin son ignem olacakmis insallah 7 yumurtam var sekizinci digerlerine bakarak birazcik kücükmüs onuda büyütmek icin yarin son ignemi vurulcam insallah ve böyle giderse insallah pazartesi günüde yumurtalarimi topicaklar insallah hepimiz icinde en hayirlisi olur
Benim bu 3. denemem olacak 29 yaşındayım,3 senelik evliyim sen ?bu arada ilk denemenmi senin yasini görenebilirmiyim benim ilk denemem olucak ve 25 yasindayim
gözün aydin rabbim kolaylik versin insallah senin icin en hayirlisi neyse öyle olur :) benim yarin son ignem sükür ignelerden kurtuldum eh darisi sana artik :)
bence okadar emin olma eger bebişin sana tutunursa gnelere devam cnm inşallah tutunur sende o igneleri yersin....
şimdi kaç haftalıksın bacım kasıklarımda arada bir agrı oluyor devamlı deyil ama sanki içimde bir agrı oluyor oda arada bir :44: bunlar oldukca korkuyorum acaba birşey olacak diye :18:
o günlerin o kötü günlerin geri bana dönmesinden korkuyorum bacım seninkide tüp bebek galiba peki fitil falan kulanıyormusun ben progestan kulanıyorumda çok akıntım oluyor herhalde fitildendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?