Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
Hayırlı Cumalar

Ben bugün doktora gittim veeee tedaviye başladım bugün itibari ile ilk iğnemi vurundum Allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu gönlümüze göre versin inşallah....

hayırlı olsun inşallah tedavin.... umarım herşey çok güzel olur....tedavimin ilk gününden bu yana çok desteğini ve desteklerinizi gördüm..inşallah isteyen herkesin karnı bebişlerle dolar...

arkadaslar bugün doktora gittimbenim birtane yumurtaligim oldugu halde 8tane yumurtam olusmus igneler sayesinde yarin gece 12 de catlatma ignesi vurucam kendime ve insallah pazartesi günüde yumurtalarim toplanacak cok heycanliyim insallah rabbim bunca sevinci bosa cikamaz sevincimizi kursagimizda birakmaz hepimiz icin duva ediyorum ben sirf kendime degil :)

hayırlı olsun inşallah tedavin.... umarım herşey çok güzel olur....tedavimin ilk gününden bu yana çok desteğini ve desteklerinizi gördüm..inşallah isteyen herkesin karnı bebişlerle dolar...
Amin Teşekkür ederim....
Bizler kader arkadaşıyız birbirimize yardımımız olacak elbet çünkü bizi bizden başka hiç kimse anlamaz....İnşallah hepimizin tedavileri çok güzel gider sorunsuz başlar ve sorunsuz biter sonu da güzel biter

Allah kolaylık versin benimde tek yumurtam var bende de 7 tane var şimdilik bakalım ilaçlarla ne kadar büyüyecek...Ama öneli olan çok olması değil içi...Çok çok yumoşun olur ve kaliteli olur...

kızlar tedavileriniz gönlünüzden geçen gibi olsun inşşş önce göbüşünüz sonrada hayatınız şenlensinnn

haklisin canim cok olmus ama ici bos olmus neye yarar .. senin ignenin kacinci günü masalah seninde 7 tane olmus ne kadar daha igne vurulman gerektigini söyledimi doktorun benim yarin son ignem olacakmis insallah 7 yumurtam var sekizinci digerlerine bakarak birazcik kücükmüs onuda büyütmek icin yarin son ignemi vurulcam insallah ve böyle giderse insallah pazartesi günüde yumurtalarimi topicaklar insallah hepimiz icinde en hayirlisi olur

Ben bugün doktora gittim veeee tedaviye başladım bugün itibari ile ilk iğnemi vurundum Allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu gönlümüze göre versin inşallah....

gözün aydin rabbim kolaylik versin insallah senin icin en hayirlisi neyse öyle olur :) benim yarin son ignem sükür ignelerden kurtuldum eh darisi sana artik :)

cok gecmis olsun arkadasim ben daha hamile kalamadim daha pazartesi yumurtalarim toplanacak ben ankara tüp bebek merkezine gidiyorum bende doktorumdan cok menmunum ama sana simdilik yardimci olamicam insallah rabbim duvalarini kabul eder sana bir kapi acar

bu arada ilk denemenmi senin yasini görenebilirmiyim benim ilk denemem olucak ve 25 yasindayim

Ben ameliyat oldum çikolata kisti vardı,ameliyat sonrası vitamin ve deha kullandım 2 ay sonra yumurtalarım oluşmuş 7 tane ikinci muayenede yumurtalarım büyüdüğü için akşamına ilaca başladım beni ikinci iğnem olacak pazartesi kan vericem ve usg de bakılacak ona göre iğnenin dozajını ayarlayacaklar...

bu arada ilk denemenmi senin yasini görenebilirmiyim benim ilk denemem olucak ve 25 yasindayim
Benim bu 3. denemem olacak 29 yaşındayım,3 senelik evliyim sen ?

gözün aydin rabbim kolaylik versin insallah senin icin en hayirlisi neyse öyle olur :) benim yarin son ignem sükür ignelerden kurtuldum eh darisi sana artik :)

bence okadar emin olma eger bebişin sana tutunursa gnelere devam cnm inşallah tutunur sende o igneleri yersin....

bence okadar emin olma eger bebişin sana tutunursa gnelere devam cnm inşallah tutunur sende o igneleri yersin....

Ben kullanmıcam mesela iğne kalçadan onun yerine jel kullanıcam yusuf yusuftum ama ohh içim soğudu

evt tüp bebek cnm 18.haftadayım kızım olacak nasipse kasıkta belde agrıların olacak tabi hiç korkma o agrıları hissedince yat geçene kadar kalma istirahat iyi geliyor çünkü ben 10. haftaya kadar kullandım cnm progesten jel birde igne göbekten igne onlar bitince bu sefer kalçadan igne veriyor düşügü en aza indirmek için bana haftada bir vur dedi ama 3 haftalık verdi tabi çok şükür oda bitti şimcik kızımı hayırlı va saglıklı bir şekılde beklıom nasipsee olmayan canı gönülden isteyen herkese nasip etsin yüce rabbim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…