Ben kullanmıcam mesela iğne kalçadan onun yerine jel kullanıcam yusuf yusuftum ama ohh içim soğudu
kan pıhtılaşmaması inin bir süre göbekten igne veriolar mesela o bitince haftada bir düşüge iyi gelen ignelerden veriolar sen neden kullanmicaksın cnm bana doktorlar bunlar sadece tedbir demişlerdi bana:26::26:
Ben ameliyat oldum çikolata kisti vardı,ameliyat sonrası vitamin ve deha kullandım 2 ay sonra yumurtalarım oluşmuş 7 tane ikinci muayenede yumurtalarım büyüdüğü için akşamına ilaca başladım beni ikinci iğnem olacak pazartesi kan vericem ve usg de bakılacak ona göre iğnenin dozajını ayarlayacaklar...
Benim bu 3. denemem olacak 29 yaşındayım,3 senelik evliyim sen ?
allah yolunu acik etsin benim ilk denemem 10 gün igne kullandim besinci günüde ikinci igneyi kulanmaya basladim bu aksam insallah son ignem olmus olucak simdi merkeze gidiyorum hepimiz icinde hayirlisi olsun insallah seninde son denemen olur ve bebeyini kucagina alirsin insallaaaah :)
Amin,inşallah seninde her şey yolunda gitmiştir...
amin insallah ... daha yeni merkezden geldim dün 8 yumurtan büyümüs dedi bugünde 10 yumurta olmus cok sükür hersey yolundaymis bugün son kalcadan igne vurulcam 2 saat sonrada son göbekten igne vurcam yarinda gece 12 de catatma ignesi vurcam ve insallah sali günüde yumurtalarimi toplayacaklar cok heycanliyim insallah tutar :)
bence okadar emin olma eger bebişin sana tutunursa gnelere devam cnm inşallah tutunur sende o igneleri yersin....
Ben kullanmıcam mesela iğne kalçadan onun yerine jel kullanıcam yusuf yusuftum ama ohh içim soğudu
evt tüp bebek cnm 18.haftadayım kızım olacak nasipse kasıkta belde agrıların olacak tabi hiç korkma o agrıları hissedince yat geçene kadar kalma istirahat iyi geliyor çünkü ben 10. haftaya kadar kullandım cnm progesten jel birde igne göbekten igne onlar bitince bu sefer kalçadan igne veriyor düşügü en aza indirmek için bana haftada bir vur dedi ama 3 haftalık verdi tabi çok şükür oda bitti şimcik kızımı hayırlı va saglıklı bir şekılde beklıom nasipsee olmayan canı gönülden isteyen herkese nasip etsin yüce rabbim.....
amin insallah ... daha yeni merkezden geldim dün 8 yumurtan büyümüs dedi bugünde 10 yumurta olmus cok sükür hersey yolundaymis bugün son kalcadan igne vurulcam 2 saat sonrada son göbekten igne vurcam yarinda gece 12 de catatma ignesi vurcam ve insallah sali günüde yumurtalarimi toplayacaklar cok heycanliyim insallah tutar :)
Maşallah Allah devamını getirir inşallah her şey yolunda gider toplama işlemi sonrası bir şey olmaz transferinde sorunsuz geçer sonrası beklemek onda da hiçr bir şey çıkmadan ilk denemede miniğin sana sıkı sıkı tutunur inşallah Allah gönlüne göre versin arkadaşım
evt tüp bebek cnm 18.haftadayım kızım olacak nasipse kasıkta belde agrıların olacak tabi hiç korkma o agrıları hissedince yat geçene kadar kalma istirahat iyi geliyor çünkü ben 10. haftaya kadar kullandım cnm progesten jel birde igne göbekten igne onlar bitince bu sefer kalçadan igne veriyor düşügü en aza indirmek için bana haftada bir vur dedi ama 3 haftalık verdi tabi çok şükür oda bitti şimcik kızımı hayırlı va saglıklı bir şekılde beklıom nasipsee olmayan canı gönülden isteyen herkese nasip etsin yüce rabbim.....
Amin......amiin cümlemize insalalh canim acayip bir duygu ya bu hem korkuhem heycan ister istemez cok düsünüyorum neolcak acaba ya tutmassa falan ama icim kipir kipir insallah hersey istedigim gibi olucak duvalarim hepimiz icin insalah hepimizde aliriz bebeklerimizi kucagimiza :)
bende bu gün sonucumu aldım...negatif7. gün dayanamayıp idrar testi yapmıştım.tabiki o da negatifti..ilk denememdi...endometriozis hastasıyım..eşimde problem yok...9 yumurta toplanmıştı 5 tanesinin 1. kalitede olduğunu söylemişti embiryolog.3.gün 2 tanesi transfer edildi..diğerlerini 5. güne kadar beklettiler fakat istedikleri kalitede olmadığını söyledi doktor. yani dondurmadılar..artık hayırlısı demekten başka bişey kalmıyor bize..
Amin......
Ah ah bende senin gibi hiç bir şey bilmeden girsem şu tedaviye geçen eşime dedim hiç bir şey bilmemek en güzeli akışına bıraksak olacağını nasıl olacağını bilmemek...
Her şey Allah'tan bizler elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz Mevlam ol derse olur önce hayırlısı bizim sınavımızda bu demek kazasız belasız atlatmak nasip etsin sonunda da anne olmayı nasip etsin
bende bu gün sonucumu aldım...negatif7. gün dayanamayıp idrar testi yapmıştım.tabiki o da negatifti..ilk denememdi...endometriozis hastasıyım..eşimde problem yok...9 yumurta toplanmıştı 5 tanesinin 1. kalitede olduğunu söylemişti embiryolog.3.gün 2 tanesi transfer edildi..diğerlerini 5. güne kadar beklettiler fakat istedikleri kalitede olmadığını söyledi doktor. yani dondurmadılar..artık hayırlısı demekten başka bişey kalmıyor bize..
haklisin bilmemek belkide daha iyi ama genede sen hangi yollardan gececeyini biliyorsun ben bilmiyorum yumurta toplamada genel anestezi olacakmisim sali günü yani ama transver isi nasil oluyor canin yaniyormu sende acidimi ?... evet cok haklisin sinavimiz böyleymis rabbim hepimizinde hakkinda hayirlisi neyse onu versin insallah ... amin insallah canim senin kacinci denemendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?