Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

sen 5 defa mı denedin tüp bebek,canım benim işin en zor tarafı herşey bittikten sonra umutla gebelik testiniN SONUCUNU beklemektir ama şuna canı gönülden inanıyorum yüce ALLAH ol desin yeter çevremdeki hasta çocukları görüp yarabbi ne verirsen hayırlısını ver diyorum mersin özde tüp bebekte dr necip öztürk var şimdi acaba bu dr mu iyi dediğin rapor olunca ne kadar ilaç parası ödeniyor acaba, şu an kredi ödemekten ertelemek zorundayım bir kaç ay

kizlar. Allahima sukurler olsun mutlu haberi aldim rabbime milyarlarca kez sukurler olsun.hepiniz icin de ayri ayri dua ediyorum rabbim sizinuzunuzu guldursun.insallH bi sorun cikmaz bebegi de goruruz

kizlar. Allahima sukurler olsun mutlu haberi aldim rabbime milyarlarca kez sukurler olsun.hepiniz icin de ayri ayri dua ediyorum rabbim sizinuzunuzu guldursun.insallH bi sorun cikmaz bebegi de goruruz

gözün aydın hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin rabbim bizlerede göstersin

yeter senin bir ara eşin hastalanmışmıydı doğrumu hatırlıyorum acaba

canım gözün aydın olsun ALLAH hepimize bu mutluluğu nasip etsin bu hafta kutlu doğum haftası yüce mevlam Hz. Muhammed Mustafa Efendimizin hatırı için bizleri bağışlasın merhamet etsin Cennet Anaların Ayağının Altında misali bizlerede ANNE OLMAYI nasip eder inşallah

Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin sağlıklı rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah

aminnnn insallah

evet canım ben 5 defa denedimmm malesef çok sıkıntı yaşadım olmadı ne zaman olack onuda bilmiyorum yaşmda 36 oldu
kuzum benim görüştüğüm dr necip bey değildi HATTA NECİP BEY HAKINDA ÇOK İYİ ŞEYLER DUYDUMMM
rapor çıkartırsan ilaçların %20 ödersin ortalama 500 tl ile 800 tlarasında bir rakam tutuyor raporlu

maşallah maşallah sağlıkla inşşşşşşşşşşşşşşşşş

Yarın sabah yumurtalarımı toplatmaya gidicem Hilkaaaaaa sepetim nerdeeeeeeeee

ayyy ne güzel haberrrrr hadi gözünüzaydın allah sağsalim kucağınıza almayıda nasip etsinnnn

cnm dualarımız seninle inşallah kaliteli yumurtaların olur bizi habersiz bırakma merak ederiz seni

cnm dualarımız seninle inşallah kaliteli yumurtaların olur bizi habersiz bırakma merak ederiz seni

Sağol Allah razı olsun İnşallah kaliteli olur ve sağlıklı bir şekilde bölünürler göbeğim acıyor yavv iğnelerden haber veririm :18:

insallahhh keseyi gormek onemliymis heyecan ve bekleyis hic bitmiyo

elbette çok önemliiii yani senin için yeni bir süreç başladı artık önce kese sonra pıt pıtlar vs vs önemli olan sağlıklı hayırlı bir evlat olarak dünyanıza hayatanıza gelmesi

Yarın sabah yumurtalarımı toplatmaya gidicem Hilkaaaaaa sepetim nerdeeeeeeeee

yasmiiiiiii YOL ARKADAŞIM canımmm rabbim yüzünügülüdürüsn Eki Görüntüle 393153 yumoşların kaliteli embiryolar olsun inşşşşşş Eki Görüntüle 393153
inşşşşş bu sefer bu çabalarınkarşılığını bulup seni ANNE YAPSINLARRRRRRRRRRRRREki Görüntüle 393153 allahımmmmm dua için açılan tüm ellerimizi boş çevirmesin hapimizn yüzlerini güldürüsün inşşşşEki Görüntüle 393153

bayan hilkaaaa gözüm kaçtı sanma sepetler çok havalııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…