HOŞ GELDİN BENDE MERSİN TARSUSLUYUMM başkentte 3 denme yaptım 2 defada turan çetin tüp bebek merkezinde denedimmm
öncelikle rapor hakın varsa mutlaka kulan zaten beşkente gidersen orası sana (şartları uyuyorsa )hemen evrakları verince 5 gün bir haftada çıkartırlar ama turançetine gidersen oranın sgk ile anlaşması yok merkeze 3750 tl + ilaçlara ödersinnnn ama turan hoce iyi bir dr merkezide iyi bir merkezdir ben mersindeki dr hakında iyi şeyler duydum (aynı dr söz ediyorsak eğer)mersindeki merkez gözde tüp bebek merkezi iken bir kezgitmeiştim bir dr konuştuk benim sinirlerimi zıplatı bir daha gitmedim ama ŞİMDİ O DR GİTMİŞŞŞ ŞU ANKİ DR ÇOK İYİ DİYORLAR
kizlar. Allahima sukurler olsun mutlu haberi aldim rabbime milyarlarca kez sukurler olsun.hepiniz icin de ayri ayri dua ediyorum rabbim sizinuzunuzu guldursun.insallH bi sorun cikmaz bebegi de goruruz
sen 5 defa mı denedin tüp bebek,canım benim işin en zor tarafı herşey bittikten sonra umutla gebelik testiniN SONUCUNU beklemektirama şuna canı gönülden inanıyorum yüce ALLAH ol desin yeter çevremdeki hasta çocukları görüp yarabbi ne verirsen hayırlısını ver diyorum mersin özde tüp bebekte dr necip öztürk var şimdi acaba bu dr mu iyi dediğin rapor olunca ne kadar ilaç parası ödeniyor acaba, şu an kredi ödemekten ertelemek zorundayım bir kaç ay
kizlar. Allahima sukurler olsun mutlu haberi aldim rabbime milyarlarca kez sukurler olsun.hepiniz icin de ayri ayri dua ediyorum rabbim sizinuzunuzu guldursun.insallH bi sorun cikmaz bebegi de goruruz
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin sağlıklı rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah
gözün aydın hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin rabbim bizlerede göstersin
canım gözün aydın olsun ALLAH hepimize bu mutluluğu nasip etsin bu hafta kutlu doğum haftası yüce mevlam Hz. Muhammed Mustafa Efendimizin hatırı için bizleri bağışlasın merhamet etsin Cennet Anaların Ayağının Altında misali bizlerede ANNE OLMAYI nasip eder inşallah
sen 5 defa mı denedin tüp bebek,canım benim işin en zor tarafı herşey bittikten sonra umutla gebelik testiniN SONUCUNU beklemektirama şuna canı gönülden inanıyorum yüce ALLAH ol desin yeter çevremdeki hasta çocukları görüp yarabbi ne verirsen hayırlısını ver diyorum mersin özde tüp bebekte dr necip öztürk var şimdi acaba bu dr mu iyi dediğin rapor olunca ne kadar ilaç parası ödeniyor acaba, şu an kredi ödemekten ertelemek zorundayım bir kaç ay
maşallah maşallahsağlıkla inşşşşşşşşşşşşşşşşş
cnm dualarımız seninleinşallah kaliteli yumurtaların olur bizi habersiz bırakma merak ederiz seni
KIZLAR SİZİ ÜZMEK İSTEMEZDİMMMM seviyorum sizi bennnn ben duygularımı paylaşıyorum sadece beni anlayacağınızdanda eminim
insallahhh keseyi gormek onemliymis heyecan ve bekleyis hic bitmiyo
Yarın sabah yumurtalarımı toplatmaya gidicem Hilkaaaaaa sepetim nerdeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?