Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

cnmm çatlatma aşamasına kadar geldin demek inşallah kaliteli bol bol yumurtaların olur allah yardımcın olsun

cnmm çatlatma aşamasına kadar geldin demek inşallah kaliteli bol bol yumurtaların olur allah yardımcın olsun

Evetttt :118::118: Az kaldı sayılı gün yavvv ne çabuk geçiverdi oh oh gelsin bebeler şenlensin topikimiz inşallaah

AMİN AMİN İNŞALLAH CANIM YAAAA,HEPİMİZ BEBEKLERİMİZE Bİ KAVUŞSAK........sanki hayata daha başka gözlerle bakacağım,o kadar çok şey hayatımda değişecekki.....bunları yaşamak için neler vermezdim....bilgiler için çok sağol,ben sadece merional kullanıyorum.bu iğneyi diğer tedavilerde kullanmamıştım,doktorum bunda iğnemi değiştirdi.benimde çarşamba günü kontrol var.

Rica ederin.. Bende bu tedavide lucrin kullanmadım...

Hayalet etmek bana sanki rüya da gibi oluyor bazen eşime baktığımda bile evli olduğuma şaşırıyorum ama bir bebek hayali yaşadıklarım ilaçlar,negatifler,doktorlar,merkezler hayal gibi hala benim için hamile kalmak bile içimde bir tuhaf his uyandıyor.Bir yanım çok istiyor bir yanım korkuyor köprünü tam ortasındayım... :44::44:

Son düzenleme:
GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRR NASILSINIZ ben yine bu günlerde çok duygusalım neden böyle oldum anlamadım yaa her şeye

Sus Gönlüm. Bir Elif Miktarı Sus
Çok dile getirme. Sen dile getirdikçe gönlün daha da coşuyor,daha meraklanıyor ve beklemek daha da zorlaşıyor.
Sus gönlüm. Çok laf etme. Az söyle ki işimiz olgunlaşsın.Az söyle ki Hakka karşı yanlış kelam çıkmasın.
Sus gönlüm. Bir elif miktarı sus. Az kaldı bahara. Dayan gönlüm. Denizin içinde meydana gelen görünmeyen dalgalar gibi yüreğin biliyorum. Beklemekten başka çare olsaydı,seni durdurmazdım...İnan bana...Ama yok. Başka çare yok. Unutma ki ilaç bile beklemeden tesir etmez,çiçek bile vakti gelmeden önce açmaz...
Sus gönlüm. Bu kışın bahara dönünceye kadar. Bu gece gündüz oluncaya kadar. Uzak yollar yakınlaşıncaya kadar. Bu sıkıntının ardından ferahlık gelinceye kadar. Ve yüzümüz vuslat gözyaşlarıyla ıslanıncaya kadar sus...
Sus gönlüm. Seni senden daha iyi bilen Rabbinin hükmü vuk'u buluncaya kadar.

Sus gönlüm. Bütün bu susmalarına karşılık her şeyin hayırlısının olacağına inanarak sus.
Sus gönlüm. Her susuşun bir cevap olsun. Her susuşun,sabrın olsun. Her susuşun,duan olsun. İçten yakarışının adı olsun,susuşun. Bekleyişinin. umut edişinin,inancının,özlediğin şeylerin vurgusu olsun,susuşun..

yetercim seni çok iyi anlıyorum canım benim. Bende moral olarak çok kötüyüm. İkinci tüp bebek tedavisine başladım. Bugün tedavide 8. günüm. İlkinde gonal f kullanıyordum göbekten bunda menagon vuruluyorum kalçadan. İğnelerin yeri çok ağrıyor. Gece sürekli tüp bebek süreciyle ilgili rüyalar görüyorum. Süreç çok zor , zaman geçmek bilmiyor. Bu sabah da uyandım . İki tane balığım vardı. AKvaryum balığı baktım bi tanesi fanusun dibine yatmış yazık bi görseniz nasıl can çekişiyor. Ağlaya ağlaya çıktım evden. Estradiol ölçümü vardı hastaneye gittim. Gerizekalı sekreter tam 40 dk bekeletti beni . Neyse işte kötü bir gün , yağmur yağıyor sürekli içim gibi hava da sıkkın . Dua edin kızlar . Hepinizi öpüyorum.

canım benimmmm rabbim yardımcımı olsunnnn zordur o süreç bilirim ALLAH KOLAYLIK VERSİN İNŞŞŞŞ
RABBİM HEPİMİZN DUALRINI HAKIMZIDA HAYIRLI KILIP KABUL ETSİN İNŞŞŞ

aynen öyle yasmincim.bazen insan kendini hiçbiryerde hissedemiyor,nerede olsan yetmiyor,ne yapsan olmuyor.komşular eşyalarını değiştiriyor,bak ne güzel olmuş diyor.ama bana hiç birşey güzel gelmiyor,eski neşem,herşeyden tat alan yanım,evime ufacık bişey alsam onun mutluluğu hiç ama hiç birşey kalmadı artık.isyan da değil bu sadece zevk almıyor içim,onlar bana çok boş geliyor.sadece şuan çalışarak atıyorum biraz olsun,birtek çalışmak iyi geliyor.şu tedavi döneminde rahat olmak istiyorum sadece...olumsuz sonuç almak çok kötü.hem aklıma 2 tedavinin başarısız olduğu aklıma geliyor.çok korkuyorum buda olmaz diye.

ay çok güzel miş yaaa,sanki içimden geçenlere,karşılık verirmiş gibi,ağlattın beni valla.

Bu tedavide ben çok rahatım bilmiyorum nedenini ama hiç heyecanım yok stresim yok ilginç geliyor ruh halim bana ilk iki tedavide sürekli ağlıyordum ama şimdi ağlamıyorum gülüp geçiyorum her şey bizler için iyi yada kötü Rabbim den gelene boyunum kıldan ince çok dua ediyorum hep hayırlısını diliyorum belki bu yüzden rahat oluyorum garip :44::44:

Sen çalışarak atıyorsun stresini bende evi kaldırarak

Son düzenleme:

dualarım hepinizle allah hepimizin yardımcısı olsun

aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bende anlattığın gibiyim:44:

aman at at streside nasıl atarsan at .

alışıyorsun zamanla aynı şeyleri yaşamaya (bu sefer sonu değişik güzel olsun inşş)ben ilk tedvimi düşünüyorumda o ne heycandı o nesıl bi duygu yoğunlu idi ama son tedvimde artık sıraları ilaç dozlarını kaçıncı gün çatlatma iğnesi olacağımı bile biliyordum ve btün bunlar beni heycanlanmaktan alıkoyuyordu

cnm bayağı sıkıntılı dönemler yaşadın annenin rahatsızlığı kardeşin eşin birde kendimiz için üzülünce böyle oluyorrrr k.i.b

bilmiyorum ki bebeğim nedendir bu duygu karmaşası evet çok zor zamanlar yaşıyorum yine hayatımda yolunda gitmeyen çok şey var ama keşke duygularım böyle karışmasaydı :26::26::26::26::26::26::26:

aman at at streside nasıl atarsan at .

Tama atarım sona az kaldı :18::18:

Aynen dediğin gibi pazar günü doktor söylemese bilmeyecektim 11 gün dedi şuanda bugün 12. günüm ve ben bu akşam çatlatma iğnesini vurucam ,ilaçları bazen yaa 15 dk vuruyorum yada 10 dk önce ilk iki tedavide dakika sapmıyordu,ben ilk tedavi çok fazla hatırlamıyorum ama ikinci tamda dediğin gibiydi benim için çünkü her şeyi biliyordum ve doktorların dediklerini anlıyordum...Şimdi bomboşum :44::44:
bilmiyorum ki bebeğim nedendir bu duygu karmaşası evet çok zor zamanlar yaşıyorum yine hayatımda yolunda gitmeyen çok şey var ama keşke duygularım böyle karışmasaydı :26::26::26::26::26::26::26:

Eğer her şey normal giderse belli ki bir yerde bir hata var ve olacak olan öyle yada böyle geliyor Allah beterinden saklasın rabbim sağlık ve huzur versin

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…