kızlar eve sgk dan zarf gelmiş geçen yıl gördüğüm tedavi için bugün gittim bir sürü soru sordular bu ilaçlarrı kullandınızmı diye???sizlerede oldumu böyle birşey????
kızlar eve sgk dan zarf gelmiş geçen yıl gördüğüm tedavi için bugün gittim bir sürü soru sordular bu ilaçlarrı kullandınızmı diye???sizlerede oldumu böyle birşey????
YASMİİİİİİİİ senden güzel haberler bekliyorum heycanla:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
İnşallah Yeteeerim inşallah
Dediğini yapıcam bebeği karnıma kondurayım
Çok ağrım oldu yavv halada var gaz ağrısının biraz fazlası var işte öteki toplama işlemlerinde bu kadar çok olmadı ama geçecek bunlar ne ki daha kötü ağrılar ve acılar çektim..
Hayırlısı olur inşallah Benimde 7 yumurtam vardı14 tane çıktı inşallah seninde çok çok yumurtan olur ve hepsi kaliteli emriyoların olurlar
geçmş olsun cnm hakkında hayırlısı dualarımız senınlee rabbimm istedigini kalbindekını kucagına almayı nasip edr
kizlar. Allahima sukurler olsun mutlu haberi aldim rabbime milyarlarca kez sukurler olsun.hepiniz icin de ayri ayri dua ediyorum rabbim sizinuzunuzu guldursun.insallH bi sorun cikmaz bebegi de goruruz
Bize gelmedi böyle bir şey
Bazen başkasının üstün alıyorlar ilaçları belki ondan yollamışlar kesinleştirmek için kutuları yada dosyan varsa elinde (yoksada merkezden istedebilirsin sanırım) gösterirsin kullandım diye
canım tüp bebekle ilğili değil ama biz eşime gözlük almıştık bizide çağırdılar sgk ya gittik işte bir sürü sorular sordular (seninde değin gibi)bende nereden çıktı bu sorular dedimmm ne oluyor falan dedim oradaki kişi bana dediki sgkk her tedvi bölümü için (göz dahiliye,infertilite ,vs vs)gereksiz tedvileri engelemek için belli sürelerde bu tür araştırmalar yapıyor bu ilaçalrı kulandınızmı (bize bu gözlüğü aldınızmı)sizi yönlendiren oldumu vs vs AMAÇ GEREKSİZ TEDAVİLERİ VE İLAÇ (ve ya gölük gibi aksesuar)KULANIMININ ÖNÜNE GEÇMEKMİŞ :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
Ben de bekliyorum ama şunda yumurtalardan çok kaba etimi düşünüyorum :18::18: antalya demişti belli olmaz popodan iğne olursun diyeprogesteron iğnesi olucam 1 buçukta gidicem sağlık ocağına ama ben yusuf yusufum
Ben de bekliyorum ama şunda yumurtalardan çok kaba etimi düşünüyorum :18::18: antalya demişti belli olmaz popodan iğne olursun diyeprogesteron iğnesi olucam 1 buçukta gidicem sağlık ocağına ama ben yusuf yusufum
bende sadece tüp bebek tedavisi görenleri çağırıyorlar sanmıştım ama raporlu ilaç kullanan herkesi çağırıyorlarmış tansiyon şeker vb dediler acılarım tekrar depreşti bugünnn
ya haberlerde seyrettim bugün 10 günlük bebeği bırakıp gitmişler oda bi şirinki allahım yarabbim akıl ermiyor allahın işine biz 7-8 milyara yakın para harcadık( oda sadece 1 tedavi için öncekileri akılma getirmek istemiyorum )elde var 0
çok üzüldüm.
sgk ya giderkende bir özürlü delikanlıyla annesini gördüm o annenin acısı nasıldır??allahım herşey için şükür dedim demekki bizim için böylesi daha hayırlı
Kızlar geldim hastaneden yumurtalarım toplandı. Çok sancılandım yumurtalarım toplanmadan önce 10 buçukta sancılanmaya bi başladım 12 buçuğa kadar artık dayanamaz oldum. yumurtalarım toplandıktan sonra da çok sancıladım halada sancılanıyorum neyse hayırlısı bundan sonra yapacak bi şey yok dua etmekten başka ....
10 tane yumurta toplamışlar bu arada artık kaçı döllenir kaç tane transfer ederler bilmiyorum. Hayırlısı dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden.
Evet yedimyasminnn yedinmi iğneyiii:18::18::18::18::18::18:sakın bi daha yaramazlık yapma:130:
Hayırlı olsun inşallah güzel bölünürler sonra senin anne yaparlarKızlar geldim hastaneden yumurtalarım toplandı. Çok sancılandım yumurtalarım toplanmadan önce 10 buçukta sancılanmaya bi başladım 12 buçuğa kadar artık dayanamaz oldum. yumurtalarım toplandıktan sonra da çok sancıladım halada sancılanıyorum neyse hayırlısı bundan sonra yapacak bi şey yok dua etmekten başka ....
10 tane yumurta toplamışlar bu arada artık kaçı döllenir kaç tane transfer ederler bilmiyorum. Hayırlısı dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden.
bebiş için hazırlık canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?