Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

CANIM YAAA beni bitirdin valla,bu duygular herhalde bu kelimelerden başka anlatılamazdı herhalde.offfffff offffffff

yasmin çok sevindim gerçekten.14 yumurta maşallah maşallah.yumuşlarını iyi büyütmüşsün valla.hayırlısıyla transferinde gerçekleşirde,burdan bizleride güzel haberlerini verirsin.seni göremesemde sana annelik çok yakışacak. yumurtaların ne zaman toplandı,transferin ne zaman olacak.bende dün gittim benim yumuşlar daha 12 mm olmuşlar,tekrar iğne verdi.yarın yine gidecegim.

cok sagol canim bende hepiniz icin ayri ayri dua ediyorum.insallah siz de mutlu haberleri bizimle paylasirsiniz.rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

canım senden haber gelince çok sevindim,pazar günü sürekli baktım sedadan haber varmı diye,bizleri merakta bıraktın.ama sonra güzel haberini duyunca bizlerede moral oldun.inşallah çok sağlıklı,güzel bir hamilelik geçirirsin.sağlıcaklada kucağına almayı nasip etsin MEVLAM.....

hadii len deseydinnnn
bebişime dokunanaı yakarımmmm ülennnnn deseydinnnn canım benim inşşş sağlıkla olurda eşinde bebişşe hiç bir (bacaklarını ayıramadığı için)şey yapmadığı için köşelerden bakar COLOR]

hadi bakalım tek gidip çirf dönenlerden olursun inşşşşşşşşşş

Teşekkür ederim Allah razı olsun tek yumurta ile bu kadar oluyor

Çarşamba toplandı yumurtalarım bugün sayarsak 2. gün doktorum daha bilgi vermedi yumurtalarla ilgili ama yarın tam sayıyı söylerim demiş eşime...

Yarını da atlatırsa embriyolar hayırlısı ile sanırım yaa cumartesi yada pazar transfer olur ama işte embriyolar o zaman kadar bize sürpriz yapmazsa :44::44:

Sanrım senin yumurtalar ikinci muayene de istenilen seviye ulaşır gibi geliyor ben 4 kere girdim usg ye 4 gün ara ile 4. usg den sonra toplama işlemi gerçekleşti...İnşallah senn dımırtallarda sorunsuz gelişir iyi kalite yumurtaların olur

Ben ayırıcam kız bebeğin bacaklarını tutmazsa eğer ama tutarsa dokundurtmam kimsecikleri benim o

galiba artık bn de bu topiğin mudavimi olacağım. hangi tüp bebek merkezine gideceğime karar verebilsem de başlasa artık. umut tüp bebekle istanbul tüp bebek arasında kaldım kızlar yardımm.. :)

ben istanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım.ilk denemede hamdolsun tuttu çok memnun kaldım.tavsiye ederim.şuan 10.haftamdayım çok şükür.

inşallah senin güzel haberlerinide alırız

Ben ayırıcam kız bebeğin bacaklarını tutmazsa eğer ama tutarsa dokundurtmam kimsecikleri benim o

bebişler bize çok naz yapıyorlar sorma,herkesin bebeği kıymetlidir ama bekleyipde muradına erenlerin bebişlerini düşünemiyorum,artık öpmeye kıyamayız herhalde.

ALLAHIM SANA KUL ,PEYGAMBERİN HZ. MUHAMMEDE UMMET, ASRIN MURSIDI KAMILINE EVLAT VE MUSLUMAN DIN KARDESLERIMEDE YOLDAS OLMAYI SEN NASIP EYLE hayırlı cumalar .....

Son düzenleme:
evet hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar. Dünkü yumurta toplama işlemi sonrası hala kötüyüm arkadaşlar gece bi uyandım muhteşem bir ağrı . dün yumurta toplama işlemine girmeden başlayan ağrı hala devam ediyor . ağrı kesici almazsam dayanılacak gibi değil. Ağrı kesicinin etkisi geçtiği an ağrılar sancılar başlıyor. Ben ilk denememde hiç böyle olmamıştım , ertesi gün çıkıp gezmiştim. bu çok sancılı geçiyor. sonu hayırlı olur inşallah. Rabbim bir daha yaşatmaz inşallah. Şuu mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim bu acıları bir daha yaşatma ne olursun !

Amminn

Doktoruna sordun mu neden bu kadar çok ağrın olduğunu,benim sadece yumurta toplama işlemi sonrası çok ağrım oldu o kadar şimdi de geçti.Benim toplama işlemi öncesi hiç ağrı yoktu aha dedim yumurtalar çatlamadı galiba

doktoruma sordum yasmincim normal dedi. ama ben ölüyorum sancıdan ilkinde hiç böyle sancılanmamıştım. bu sefer çok kötü geçiyor bu süreç. sonu hayırlı olur inş . tamda cuma vakti. Allahım hepimizin dualarını kabul etsin. Rabbim bana bir defa daha tüp bebek sıkıntısı göstermesin. Düşmanıma bile acıyı yaşatmasın. İsteyen herkese hayırlı bir evlat nasib etsin tez vakitte inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…