hayırlı cumalar herkese benimde transferimin 12.günü bugün dün akşam test yaptım çift çizgi çıktı çok mutluyum bugün kan testi yaptırcam inşallah pozitif çıkar ondada hepimizin gönlüne göre versin allahım
tahlilinin sonucunu ne zaman alcaksın heyecan içinde seni bekliyoruz.bana da ummut ol. bende senle aynı durumdayım testim pozitif çıktı ama ben kan tahlilim yarın canım.değerinin kaç çıktığını yazmayı unutma bize :)[/QUOT
sonucunu bugün akşam alcam hayırlısıyla bende çok heyecanlıyım. inşallah ikimizinde umudu olur.yarın yazarım sonucu size umudunu kaybetme dua etcem sende et olurmu
Bu mübarek günün hatırana inşallah idrardaki gibi kanda pozitif olur Rabbim yüzünü güldürür (bizimkini de inşallah )
Bu mübarek günün hatırana inşallah idrardaki gibi kanda pozitif olur Rabbim yüzünü güldürür (bizimkini de inşallah )
tahlilinin sonucunu ne zaman alcaksın heyecan içinde seni bekliyoruz.bana da ummut ol. bende senle aynı durumdayım testim pozitif çıktı ama ben kan tahlilim yarın canım.değerinin kaç çıktığını yazmayı unutma bize :)[/QUOT
sonucunu bugün akşam alcam hayırlısıyla bende çok heyecanlıyım. inşallah ikimizinde umudu olur.yarın yazarım sonucu size umudunu kaybetme dua etcem sende et olurmu
inş.cnm. bende yarın sonucumu yazarım. dualarım bizimle...
çok mutluyum testin sonucunu aldım.5 haftalık hamileyim değerim 635 çıktı.inşallah bugünde senin hayırlı haberini alırız.dualarım seninle.
çok mutluyum testin sonucunu aldım.5 haftalık hamileyim değerim 635 çıktı.inşallah bugünde senin hayırlı haberini alırız.dualarım seninle.
cok guzel bır haber allah saglıla kucagına almayı nasıp etsın :)bende 1 bucukta alıcam sonucu ama cok korkuyorum((
gözün aydın canım sağlıkla inşşşşşşşşş
benim 3. transferim dün 11. günde değerim 6.13 çıktı normalde test günüm bugündü dr da pazartesi tekrar yaptır dedi öncesi bukadar düşük çıkıpta hamile olan varmı acaba duyduğunuz içimi rahatlatacak bişey arıyorum ama umudumuda kestim çoktan
Günaydın Hayırlı Cumalar Rabbim bugün herkesin tüm dileklerini dualarını kabul etsin inşallah IRMAK04 Allah yardımcın olsun umarım her şey yolunda gitmiştir miniklerinle evine gelmişsindir
SUSESİ den haberi olan varmı bayadır sesi çıkmıyor inşallah bir şeyleri yoktur :44::44:
çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı sıhatli kucağıma almakta nasip olur.
Hayırlı olsun inşallah güzel ve kolay biri gebelik geçirirsin Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsinçok mutluyum testin sonucunu aldım.5 haftalık hamileyim değerim 635 çıktı.inşallah bugünde senin hayırlı haberini alırız.dualarım seninle.
sağol canım,evet herşey bi çırpıda çok rahat geçti,8 hücreli 2 tane embriyo kondu.şuan hiçbirşey hissedemiyorum,çok erken olduğu içinmi acaba.bol bol dua ediyorum sadece.sabırsızlıkla 8 mayısı bekliyorum.birtek göğüs uçlaım ağrıyor oda ilaçlardan olsa gerek.senin nasıl geçiyor yasmin.
Hayırlı olsun inşallah güzel ve kolay biri gebelik geçirirsin Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin
Hadi şimdilik geçmiş olsun benimde göğüs uçlarım çok açıyor ve sürekli belirgin sabahları daha çok ağrıyor,şimdilik bir sorun yok ama şu 8,9 günü atla bilseydim 1. denemede 9. gün 2. denemede 8. gün kanamam olmuştu uğursuz günlerim yani :18::18: Allah nasip ederse pazartesi test yaptırıcam mayıs 2 test günüm ama korkuyorum ve bir an önce var mı yok mu bilmek istiyorum....
benimde aksine 2 tedavidede adetim çok gecikmişti.inş canım inş.bu sefer ALLAH IN izniyle atlatacaksın ben buna inanıyorum. 2 MAYIS güzel haberlerinide alırız inş.
İnşallah seninde güzel bir bekleme olur ve sonunda mutlu son olur
2 mayıs test günü ama ben 30 nisanda yaptırıcam2 gün öne aldım testi (doktorumdan gizli ) eğer pozitif olursa zaten 2 gün ara ile bakılacak kanda artış var mı diye :18:
amin inş.kalbinden nasıl geçiyorsa öyle yap.ama ben derimki 2 mayısı bekle,belki o gün değerlerin çıkmaz,günün gelmeden olumluysada kendini boşyere üzersin.
Eğer gebelik varsa zaten azda olsa bir sayı çıkar çünkü bizler şuanda hamile kalırsak 4 haftalık gebeler olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?