Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

amin inşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhatli kucağıma almakta nasip olur.bende çok korkuyordum ama korkma inşallah hayırlı haberler alcaksın.

Dedığın gıbı oldu arkadasım sonucumu aldım transferın 12.gunu degerım 330.5 cıktı allahım hepınızın gönlüne göre versın herkese nasıp etsın :)

EVETTTTTTTTTTTTTTTT.ağzından bal damlıyor.ayyy bende hamileyim diyebilcekmiyim acaba.:44::44::44::44::44:

Biz elimizden geleni yaptık Rabbim eğer anne olmamızı nasip etiyse neden olmasın bizlerde birer anne adayıyız inşallah 13 mayısta anneler günümüzü eşlerimiz kutlar

Biz elimizden geleni yaptık Rabbim eğer anne olmamızı nasip etiyse neden olmasın bizlerde birer anne adayıyız inşallah 13 mayısta anneler günümüzü eşlerimiz kutlar

evet dimi 13 mayıs anneler günü...ne güzel denk gelmiş,çok sevindimmmmm.inş inş.evlat sahibi olmak için okunsn dua var ay ın duası:VELLEZİNE JEKULUNE RABBENA HEBLENA MİN EZVACİNA VE ZÜRRİYATİNA KURRATE A'YÜNİV VEC'AİNA LİL MÜTTEKİYE İMAMA. ABDEST ALIP 100 DEFA BU SUREYİ OKUYORUM.yasin okuyorum.inş.faydası olur.yer gök dualar üzerine....

inşallah....

Allah kabul etsin bende Yasin okuyorum ve 1 saatten fazla dua ediyorum hiç ağlamamıştım tedavi başlayıp transfer sonrası ve dün ne var ne yok boşalttı

Korkuyorum ama ilk iki tedavim kadar değil :44: buda bana tuhaf geliyor :44::44:

Bir de yarın görümcem geliyor 4 aylık oğlu var offf ne yapıcam ben zaten dokunsalar açıcam muslukları

gözün aydın canım,inş.hamileliğinde çok sağlıklı geçer ve bebişini kucagına alırsın.RABBİM SENİ KORUSUN.

sağol canım inşallah sağlıklı geçer hamileliğim amin sağlıklı kucağımada alırım bebeğimimi yoksa bebeklerimimi artık bilmiyorum.amin sizide korusun.

canım internetten baktın 4 haftadaki gebeliklerde değerler 5-425 arası oluyormuş
sende hamilesindir belki üzme moralini yüksak tut pazartesiyi bekle

Şu iki günü bir atlatsam kazasız belasız oh dicem...

Görümcem çocuk istemiyordu işini bulana kadar çünkü mezun oldu evlendi ama 1 sene sonra kayınvalidesi eşi benim durumu biliyorlardı kıza baskı yaptılar hamile kaldı ben tedaviye başladım negatif oldu oda korunmayı bıraktı 6 ay sonra hamile kaldı

Nasip Allah'ın vardır bir bildiği belkide bizim evlatlarım hayırlı evlat olmayacak yada Rabbim sevdiği kulunu sınarmış yaa her hangi bir sebeple bizde evlat hasreti ile sınanıyoruz

Bazen bebek geç yerleşe biliyor rahime moralini bozma sıfırı görene kadar hala bir ümit vardır bebeğini de üzme annesi

allah ın izniyle atlatacaksın,rahat ol,güzel şeyler düşün.

merhaba,,
Ben de tüp bebek tedavisi gördüm. beni de ekleyin listeye yani.
Aret Kamar'dı benim doktorum (halen öyle de).İlk denemede hamile kaldım
Şu an minik bebişim var.
Selamlar,

bende aynı hastanede yaptırdım doktorum nahit karabeyoğlu arkadaşım.ilk denememde hamdolsun bende hamile kaldım.belki de orda karşılaşmışızdır.11 haftalık şuan çok şükür.senin kaç haftalık?

yasmi_n benimde aynen böyleydi.8.günümde yapmıştım ben çizginin biri silikti bu şekilde.gariptir 12.günümün sabahı bidaha yaptım kendim bu defa silik milik 2.çizgi hiç çıkmadı.mahvolmuştum moral sıfırlanmıştı bende.aynı gün öğleden sonra kan tahlilini yaptırdım pozitif olduğunu söyleyince doktor ya eminmisiniz bidaha bakın demiştim doktora:) inşaallah hamilesin inşaallah.hayırlısıyla.

Allah evladını sana bağışlasın...

İnşallah dediğin gibi olur ama şuanda göğüs sızısı hariç hiç bir belirti yok ilginç :44::44:

beklicez veren Allah alan Allah

Allah evladını sana bağışlasın...

İnşallah dediğin gibi olur ama şuanda göğüs sızısı hariç hiç bir belirti yok ilginç :44::44:

beklicez veren Allah alan Allah

benimde öyleydi göğüsler haric hiç bir belirtim yoktu çoook nadir kasık ağrım vardı.herkesin belirtileri varda benim neden yok diye hayıflanıyordum açıkcası.offf yine aynı şeyi söyleyeceğim yasmin dua et herzamankinden çok..bu endişeler yokmu ömrümü yedi benim inan kalp atışlarını duyuncaya kadar.inşaallah anne olursak bu kadar stresin ardından cennet bizlerin iki kat ayaklarıaltında olacak.herşeyin hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…