amin inşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhatli kucağıma almakta nasip olur.bende çok korkuyordum ama korkma inşallah hayırlı haberler alcaksın.
EVETTTTTTTTTTTTTTTT.ağzından bal damlıyor.ayyy bende hamileyim diyebilcekmiyim acaba.:44::44::44::44::44:
Biz elimizden geleni yaptık Rabbim eğer anne olmamızı nasip etiyse neden olmasın bizlerde birer anne adayıyız inşallah 13 mayısta anneler günümüzü eşlerimiz kutlar
evet dimi 13 mayıs anneler günü...ne güzel denk gelmiş,çok sevindimmmmm.inş inş.evlat sahibi olmak için okunsn dua var ay ın duası:VELLEZİNE JEKULUNE RABBENA HEBLENA MİN EZVACİNA VE ZÜRRİYATİNA KURRATE A'YÜNİV VEC'AİNA LİL MÜTTEKİYE İMAMA. ABDEST ALIP 100 DEFA BU SUREYİ OKUYORUM.yasin okuyorum.inş.faydası olur.yer gök dualar üzerine....
gözün aydın canım,inş.hamileliğinde çok sağlıklı geçer ve bebişini kucagına alırsın.RABBİM SENİ KORUSUN.
Dedığın gıbı oldu arkadasım sonucumu aldım transferın 12.gunu degerım 330.5 cıktı allahım hepınızın gönlüne göre versın herkese nasıp etsın :)
evde test yaptınmı peki hemen ümüdini kaybetme inşallah hayırlı haberler alırsın.
dün hastaneden gelince baktım ama çıkmadı bişey
çok sevindim gerçekten hayırlısıyla inşallah kucağımızada alırız.
inşallah....
Allah kabul etsin bende Yasin okuyorum ve 1 saatten fazla dua ediyorum hiç ağlamamıştım tedavi başlayıp transfer sonrası ve dün ne var ne yok boşalttı
Korkuyorum ama ilk iki tedavim kadar değil :44: buda bana tuhaf geliyor :44::44:
Bir de yarın görümcem geliyor 4 aylık oğlu var offf ne yapıcam ben zaten dokunsalar açıcam muslukları[/QUOT
sorma bende aynı durumdayım,içimde çırpınmayı bekleyen bi kuş misali,bi güzel haberi alsam,uçup gidecek bütün dertler,sıkıntılar,olumsuz düşünceler,o kadar çok rahatlayacağımki tarifi yok bunun....benimde görümcemin 1 oğlu var 5 aylık,hemde evlenir evlenmez 1 ay içinde oldu.işte herkesin kader çizgisi ayrı.bizde bi sınav içindeyiz.inş.bunuda başarıcaz.
inşallah....
Allah kabul etsin bende Yasin okuyorum ve 1 saatten fazla dua ediyorum hiç ağlamamıştım tedavi başlayıp transfer sonrası ve dün ne var ne yok boşalttı
Korkuyorum ama ilk iki tedavim kadar değil :44: buda bana tuhaf geliyor :44::44:
Bir de yarın görümcem geliyor 4 aylık oğlu var offf ne yapıcam ben zaten dokunsalar açıcam muslukları[/QUOT
sorma bende aynı durumdayım,içimde çırpınmayı bekleyen bi kuş misali,bi güzel haberi alsam,uçup gidecek bütün dertler,sıkıntılar,olumsuz düşünceler,o kadar çok rahatlayacağımki tarifi yok bunun....benimde görümcemin 1 oğlu var 5 aylık,hemde evlenir evlenmez 1 ay içinde oldu.işte herkesin kader çizgisi ayrı.bizde bi sınav içindeyiz.inş.bunuda başarıcaz.
inşallah....
benim 3. transferim dün 11. günde değerim 6.13 çıktı normalde test günüm bugündü dr da pazartesi tekrar yaptır dedi öncesi bukadar düşük çıkıpta hamile olan varmı acaba duyduğunuz içimi rahatlatacak bişey arıyorum ama umudumuda kestim çoktan
benim 3. transferim dün 11. günde değerim 6.13 çıktı normalde test günüm bugündü dr da pazartesi tekrar yaptır dedi öncesi bukadar düşük çıkıpta hamile olan varmı acaba duyduğunuz içimi rahatlatacak bişey arıyorum ama umudumuda kestim çoktan
şu iki günü bir atlatsam kazasız belasız oh dicem...
Görümcem çocuk istemiyordu işini bulana kadar çünkü mezun oldu evlendi ama 1 sene sonra kayınvalidesi eşi benim durumu biliyorlardı kıza baskı yaptılar hamile kaldı ben tedaviye başladım negatif oldu oda korunmayı bıraktı 6 ay sonra hamile kaldı
Nasip allah'ın vardır bir bildiği belkide bizim evlatlarım hayırlı evlat olmayacak yada rabbim sevdiği kulunu sınarmış yaa her hangi bir sebeple bizde evlat hasreti ile sınanıyoruz
merhaba,,
Ben de tüp bebek tedavisi gördüm. beni de ekleyin listeye yani.
Aret Kamar'dı benim doktorum (halen öyle de).İlk denemede hamile kaldım
Şu an minik bebişim var.
Selamlar,
bugün benim transferimin 5. günü ama 4. gün kasıklarım çok ağrıyor sabaha kadar sürekli ağrıdı bacaklarımda öyle biraz fazla ayakta kalınca bel ağrısı da var...Bugün test yaptım söz vermiştim kendime 5. günden itibaren test yapıcam diye ve yaptım
İşte böyle bir şey çıktı eğer kimyasal gebelik olmazsa :44::44:
Eki Görüntüle 399498
yasmi_n benimde aynen böyleydi.8.günümde yapmıştım ben çizginin biri silikti bu şekilde.gariptir 12.günümün sabahı bidaha yaptım kendim bu defa silik milik 2.çizgi hiç çıkmadı.mahvolmuştum moral sıfırlanmıştı bende.aynı gün öğleden sonra kan tahlilini yaptırdım pozitif olduğunu söyleyince doktor ya eminmisiniz bidaha bakın demiştim doktora:) inşaallah hamilesin inşaallah.hayırlısıyla.
Allah evladını sana bağışlasın...
İnşallah dediğin gibi olur ama şuanda göğüs sızısı hariç hiç bir belirti yok ilginç :44::44:
beklicez veren Allah alan Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?