AYYY canım benim aminnnn inş.,demek sizin gibi insanlarda var bu hayatta...ne güzel bir arkadaşlık bu birbirimizi tanımasakda hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz,güzel şeyler diliyoruz.ALLAH hepimizin gönlüne göre versin.
amin amin de kuzum ben gerçeğimmmcanım benimmmm ben bebek hasreti nedir ben çok yi bilirim bu yolu kaç defa geçmiş ve eli boş dönmüş biriyimmm sizler için hiççç böyle şeyler(bebekler) dilemez olurmuyum ben .... Benim için her anne olan kadın (bebek isteyip tedavi olan )bu savaştan başrıyla çıkmış bir savaçdır inşşşşşşşş dualrımızla hepimiz bir gün mis kokulu meleklerimizi kucalayacağız inşşşşşşşşşşş[sıze=3][/sıze]
AminnnnKIZLARRRR yarın transferim var,lütfennnnnnn dua edin bana.ama diğer 2 tüp bebekde hiç bu kadar rahat olmamıştım,içimde tarifi olmayan bi duygu var.....Bazen ALLAH'TAN dua isterken hakkımda hayırlıysa ver diyoruz,sonra hakkımızda hayır olanı verdiğinde beğenmiyoruz.HZ.ALİ şöyle dua yapardı: 'ALLAH'IM gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle,hakkımda olanları da gönlüme razı eyle'AMİN...ALLLAH herkesin gönlüne göre versin....AMİNNNN......
hadi bakalım inş.....bebişlerin inş.sana sıkı sıkıya tutunmuşlardır.böyle dolaşırsın inş.hamiş hamiş.
aminnnnnnnnn.işte bu yaaaa işte bu,pes etmek yok,ve sen bunu başarmışsın ne güzel,biliyorum rabbim bizide görecek,bizede tattıracak o duyguyu ben inanıyorum.sadece zamanı var.ama sen çok yürekli birisin bence.bunuda atlatacaksın allahın izniyle.rabbim sanada ikiz ikiz versin inş.benimde 3.olacak gerçekten kolay değil hiç.ama elden dua etmekten başka bişey gelmiyor.
İnşallah hep beraber dolaşalım
hani bugünki etst çubuğubalım nasılsınız bakalımmm (bak nasılsınız diyorum hem seni hemde kızını soruyorumm senin kızın olacak )bol bol dinle ve sıvı ol hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz inşş
Kızlar bende yeni katıldım aranıza. Epeydir kıyıdan kıyıdan yorumlarınızı, tecrübelerinizi okuyodum ama siteye üye değildim. bende üye olup hem içimi döküyüm rahatlıyım hemde tecrübe, paylaşımlarınıza ortak olayım istedim. Biraz yaşadıklarımdan bahsediyim. 2008 Ağustosta evlendim. eşim 2006 aralıkta varikosel ameliyatı oldu evlenmeden, tekrarladığını anlayınca 2009 da bir ameliyat daha oldu. tabi sayıda biraz düzelme oldu fakat hareketlilik ve morfoloji (Şekil) pek iç açıcı değildi. Biz Manisanın bir ilçesindeyiz. önce özel bir hastaneye gittik öncelikle bende hipotiroid çıktı. Sonra aşılamaya karar verildi. sperm yıkamadan ilk aşılamamızı yaptık tutmadı. daha sonra yeni açılan başka bir özel hastaneye gittik orda da 2 defa sperm yıkanarak aşılamamız oldu fakat tutmadı. eşim bir aşılama daha yaptıralım derken bir gün işyerinde araştırmış bir aşılamaya daha gerek yok ben araştırdım İzmirde Smyrna tüp bebek merkezine gidelim dedi ve gittik, görüşme olumlu geçti adetin 2. günü gelin dediler. Sağolsunlar sıcak kanlı, güler yüzlü ve işini bilen insanlar. tabi eşime sperm tahlili filan yapıldı sayı hareketlilik düşük o aralar hala morfolojinin ne olduğunu ve ne kadar önemli olduğunu bilmiyorduk. Bu arada benim sağ yumurtalık zayıfmış onu da öğrenmiş olduk. iğneler ilaçlar derken 8 yumurta toplandı, 2 si işe yaramazmış, embriyolog telefonla aradığında 6 sı döllenmiş ve iyi olduğunu söyledi sevindik tabi. transfer günü bilmem kaç litre su içip gittim. embriyolog 2 yumurta transfer etmeyi teklif etti bizde onu istiyoduk zaten. yumurtalardan 1 inin iyi kalite 1 inin orta kalite olduğunu söyledi. geri kalanları donduralım dedik, dondurulacak kadar kaliteli olmadığını söyledi. transfer iyi geçti fakat suyu çok içtiğimden patlayacak kadar çok sıkıştım ve ıkınarak tuvaletimi yapmak zorunda kaldım bu zarar verdimi bilmiyorum. ayın 20 sine gün verdiler tabi o gün ben adet gördüm ve umudumuzu yitirdik yine de danışmak için 21 inde cumartesi günü gittik Beta HCG yaptılar haliyle olumsuz çıktı. danışma esnasında da dosyamıza kurşun kalemle Morfoloji çok çok kötü yazmışlardı. Doktorda öyle deyince biz morfolojiyi araştırdık ve ne olduğunu öyle öğrendik. yaptırdığımız ilk sperm tahlilinde %1 yazdığını gördük.
Selamslm kızlar bugun transferimin 11. gunu sabah test yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı yarın kan verıcem allahım ınsallah degerlerde normal cıkar.....
Iyiyiz sanırım azcık gaz ve ağrılar dışında evet kızım olacak sanırım içimden hep kız geçiyor çünkü Bir de ikiz olurlar
O koyduğum benim ki değildi ben çektim fotosunu ama benim tel. Hiç iyi çekmiyor ama gene ona benziyordu biraz daha belirgindi bugün 7. Dk çıktı...
Zaman az kaldıkça terdirginliğim de çoğalıyor :18::18:
Sen nasılsın annen eşin herkes iyimi ?
AmiiiiiiinnnnnnHAYIRLI CUMALAR
Yokluğa sırf yok olduğu için varlık bahşedersin..Nankörlerin bile rızkını kesmez inkar edenlere bile nefes verirsin..Varlığımız Senin lutfundur..Senin ihsanındır..Aciz varlığımıza lütfunu ihsanını daim eyle..Yoklukta bırakma bizleri..Karanlıkta bırakma bizleri..Çirkinliğe daldırma bizleri..Güzel eyle her halimizi..
Gözyaşlarımıza değer veren Sensin..Biliriz rahmet denizini bulandıramaz cümle günahlar..Rahmetinle arındır bağışla bizleri....
sakin sakin bekle canımmmmm inşşş güzel olacak her şey[sıze=3][/sıze]
slm kızlar bugun transferimin 11. gunu sabah test yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı yarın kan verıcem allahım ınsallah degerlerde normal cıkar.....
Amiiiiiiinnnnnn
Bekliyorum :18::18: Yeteeerr göz bebeklerimin siyahında büyüme var eşim bile şaşırıyor bir yerde okumuştum gebelikte oluyormuş :18::18:
Allahım emeklerimizi boşar çıkarmasın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşhayırlı cumalar herkese benimde transferimin 12.günü bugün dün akşam test yaptım çift çizgi çıktı çok mutluyum bugün kan testi yaptırcam inşallah pozitif çıkar ondada hepimizin gönlüne göre versin allahım
inşallah hayırlı haberler alırız hepimizde benim 2.tane konuldu inşallah ikiside tutmuştur dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?