Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

amin amin de kuzum ben gerçeğimmm CANIM BENİMMMM BEN BEBEK HASRETİ NEDİR BEN ÇOK Yİ BİLİRİM BU YOLU KAÇ DEFA GEÇMİŞ VE ELİ BOŞ DÖNMÜŞ BİRİYİMMM SİZLER İÇİN HİÇÇÇ BÖYLE ŞEYLER(bebekler) DİLEMEZ OLURMUYUM BEN .... BENİM İÇİN HER ANNE OLAN KADIN (bebek isteyip tedAvi olan )BU SAVAŞTAN BAŞRIYLA ÇIKMIŞ BİR SAVAÇDIR İNŞŞŞŞŞŞŞŞ DUALRIMIZLA HEPİMİZ BİR GÜN MİS KOKULU MELEKLERİMİZİ KUCALAYACAĞIZ İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Son düzenleme:

aminnnnnnnnn.işte bu yaaaa işte bu,pes etmek yok,ve sen bunu başarmışsın ne güzel,biliyorum rabbim bizide görecek,bizede tattıracak o duyguyu ben inanıyorum.sadece zamanı var.ama sen çok yürekli birisin bence.bunuda atlatacaksın allahın izniyle.rabbim sanada ikiz ikiz versin inş.benimde 3.olacak gerçekten kolay değil hiç.ama elden dua etmekten başka bişey gelmiyor.

Aminnnn

Hayırlısı olsun inşallah transferde bir sorun çıkmadan sağ salim atlatırsın bekleme sürecinde iyi geçer miniklerinine kavuşursun (kavuşuruz)

bizim görünmeyen ama en güçlü silahımız duadır birbirini hiç görmemiş insanlar burada dua ediyoruz birbirimiz için rabbim istediğimizi hakımızda hayırlı kılıp kabul etsin inşşşş

İnşallah hep beraber dolaşalım

hani bugünki etst çubuğu balım nasılsınız bakalımmm (bak nasılsınız diyorum hem seni hemde kızını soruyorumm senin kızın olacak )bol bol dinle ve sıvı ol hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz inşş

İyiyiz sanırım azcık gaz ve ağrılar dışında evet kızım olacak sanırım içimden hep kız geçiyor çünkü bir de ikiz olurlar
O koyduğum benim ki değildi ben çektim fotosunu ama benim tel. hiç iyi çekmiyor ama gene ona benziyordu biraz daha belirgindi bugün 7. dk çıktı...

Zaman az kaldıkça terdirginliğim de çoğalıyor :18::18:

Sen nasılsın annen eşin herkes iyimi ?

merhaba arkadasım,
basımıza heralde aynı olylar gelmıs
bende de hıpotroıd ve romatoıd artrıt var.1 kez asılama yaptırdım devlet hastanesınde tutmadı. sonra ozele gıttık esımın testlerınde bıcım bozuklugu cıktı tup bebek dedıler 8 embrıom vardı 6 sı ıyı dedıler 2 sını 2.gun transfer ettıler. 1 sı 1.kalıte dıgerı 2. kalıte dedıler. tuttu fakat 1 aylıkken dustu

Günaydın Hayırlı Cumalar Rabbim bugün herkesin tüm dileklerini dualarını kabul etsin inşallah IRMAK04 Allah yardımcın olsun umarım her şey yolunda gitmiştir miniklerinle evine gelmişsindir

SUSESİ den haberi olan varmı bayadır sesi çıkmıyor inşallah bir şeyleri yoktur :44::44:

Son düzenleme:
slm kızlar bugun transferimin 11. gunu sabah test yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı yarın kan verıcem allahım ınsallah degerlerde normal cıkar.....

slm kızlar bugun transferimin 11. gunu sabah test yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı yarın kan verıcem allahım ınsallah degerlerde normal cıkar.....
Selam
İnşallah kan değerinde istenildiği gibi kocaman kocaman rakamlar çıkar

HAYIRLI CUMALAR
Yokluğa sırf yok olduğu için varlık bahşedersin..Nankörlerin bile rızkını kesmez inkar edenlere bile nefes verirsin..Varlığımız Senin lutfundur..Senin ihsanındır..Aciz varlığımıza lütfunu ihsanını daim eyle..Yoklukta bırakma bizleri..Karanlıkta bırakma bizleri..Çirkinliğe daldırma bizleri..Güzel eyle her halimizi..

Gözyaşlarımıza değer veren Sensin..Biliriz rahmet denizini bulandıramaz cümle günahlar..Rahmetinle arındır bağışla bizleri....

sakin sakin bekle canımmmmm inşşş güzel olacak her şey[sıze=3][/sıze]

Amiiiiiiinnnnnn

sakin sakin bekle canımmmmm inşşş güzel olacak her şey[sıze=3][/sıze]

Bekliyorum :18::18: Yeteeerr göz bebeklerimin siyahında büyüme var eşim bile şaşırıyor bir yerde okumuştum gebelikte oluyormuş :18::18:

Allahım emeklerimizi boşar çıkarmasın

hayırlı cumalar herkese benimde transferimin 12.günü bugün dün akşam test yaptım çift çizgi çıktı çok mutluyum bugün kan testi yaptırcam inşallah pozitif çıkar ondada hepimizin gönlüne göre versin allahım

Amiiiiiiinnnnnn

Bekliyorum :18::18: Yeteeerr göz bebeklerimin siyahında büyüme var eşim bile şaşırıyor bir yerde okumuştum gebelikte oluyormuş :18::18:

Allahım emeklerimizi boşar çıkarmasın

aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnn canım inşşşşşşşşşşşş

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

inşallah hayırlı haberler alırız hepimizde benim 2.tane konuldu inşallah ikiside tutmuştur dua edin bana

tahlilinin sonucunu ne zaman alcaksın heyecan içinde seni bekliyoruz.bana da ummut ol. bende senle aynı durumdayım testim pozitif çıktı ama ben kan tahlilim yarın canım.değerinin kaç çıktığını yazmayı unutma bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…