Diğer denemlerde 8. gün ve 9. gün kanamalarım oldu korkum bu yüzden :18:kanamayı unut aklından geçirme psikolojikmen bile yine gelirr gece ve sabak oluyor gögüs agrıları birde kasıklarda agrır dokunulmaz asla gögüslere bnm hamileligim çok rahat geçiyor hiç bulantım felan olmadıı şuan ise sadece kaşınıyorum deli gibii ızım büyüyor nasipse senınde büyücek bnm içimdekı bir hisde kız diyorr inşallahh
Diğer denemlerde 8. gün ve 9. gün kanamalarım oldu korkum bu yüzden :18:
Peki bir şey sorucam akıntın su gibimiydi arada kesik kesik oluyormuyudu transfer olduktan sonra 3. gün itibaren sürekli su gibi akıntım var arada kesik kesik geliyor :44::44:
ozaman çok hatırlamıyorum ama şuan aynen dedigin gibi cnm neyse yarın görecegisde neden gününde yapmıyorsun tahlılını:26::26:
antalyaa nerelerdesin sesin çıkmıyorrrr ordaysan ses verrr...
Diğer denemlerde 8. gün ve 9. gün kanamalarım oldu korkum bu yüzden :18:
Peki bir şey sorucam akıntın su gibimiydi arada kesik kesik oluyormuyudu transfer olduktan sonra 3. gün itibaren sürekli su gibi akıntım var arada kesik kesik geliyor :44::44:
yasmin...transferin hayırlı olsun....bu sefer olucak inşallah...ama lütfen şu kanama olayını UNUTTTTTTTTTTTT.... aklından çıkar...bi şeyi 40 defa dersen olurmuş....ben transferden sonra hep olucak dedim...belirtim hiç olmadı....ona rağmen değerlerin iyi çıktı....zaten hemşire de aynı şeyi dedi...belirti olmaması daha iyiymiş.....
ben sana daha önce de dedim .... senin kızın olucak....miniş miniş....inşallah hayırlısı ile kucağına alacaksın....inan hergün siteye girmeye çalışıyorum...heyecanla haberlerini bekliyorum ve hep dua ediyorum...
transferden sonra taze ananas yedim sürekli bilmiyorum faydası oldu mu ama bence sende ye....bu sefer olacak inşallahhhhh...kendine dikkat et ve fazla yorma...
haberlerini bekliyoruzzz...
Evet dediğin belirtiler arada var işte sabır başka çare yok dua ediyorum her duaya başladığımda ağlayarak bitiyorzaman az kaldıkça endişede çoğalıyor Rabbim büyük ondan gelen her şeye boynum kıldan ince..
Çok yoruldum 22 yaşından beri hep kadın doğum doktorları ile haşır neşirim 29 yaşındayım ve çok yoruldum şimdi sadece bebeğin için gitmek istiyorum sevinçle heyecanla
gözyaşı ile biten duaların arkası inşaallah rahmettir hayırlı haberdir.imtihanın kişilere nereden geleceği bellimi?bak bişey daha ben 35 yaşındayım.sen hayli küçüksün bırak endişelenmeyi.merakla ve hayırlısıyla bekliyorum haberini.
slm ...burdayım canım....hemen hemen her gün forumu takip ediyorum....çok dua ediyorum..yasmin...yeter...ırmak ve şu an yeni katılan arkadaşlara..güzel sonuçlara çok seviniyorum...ama beni yeter bitiriyor...her yazdığı o kadar içten ve güzel ki....allah en kısa zamanda çocuklarımıza kavuşturur hepimizi...
canım iş yerinde (kamuda çalışıyorum) kadınlar kulübünü yasakladılar...siteye giremiyorum...akşamları da evde vaktim olmuyor....ben iyiyim...oğlumda çok iyi...çok şükür...20 haftalık olduk...ikili ve üçlü taramalarımızda iyi çıktı....büyüyoruz yavaş yavaş...
sen nasılsın...kızın nasıl?????....
ben şu an sadece kan hapı kullanıyorum....başka ilacım yok....senin kullandığın veya sürekli yediğin bişeyler varmı????...
Tahlili zamanında yaptırmıyorum korkuyorum eğer gebelik varsa zaten azda olsa bir sayı çıkacak zaten iki gün sonra tekrar yaptırcam test günü öğrenmektense iki gün önce öğrenmeyi tercih ediyorum ilk iki denemede 10. güne eremedim
bugün belirtilerim daha çok rahime dürtme ve canımı yakacak kadar sağda ve sol taraf da ağrı ve batma ve sürekli uyuyorum
yasminim nasılsın bugün bakıyım,benimde şuan sadece göğüslerimde sızı var,dokununca biraz acıyor,bide bel ağrım alıyor arada.annecim bugün kaç tane cami dolaşıp herkesden yasin istemiş,ALLAH razı olsun herkes okurum demiş,camilerin imamlarıda cemaata söylerim demiş.canım annecim oda benimle beraber çırpınıyor.ALLAH annelerimizi başımızdan eksik etmesin.AĞLARSA ANAM AĞLAR GERİSİ YALAN.çok doğru gerçekten.o kadar duygulandımki bugün.bi kez daha kendimi çok şanslı hissettim böyle annem olduğu için.
Okunan bütün duaları Rabbim kabul etsin anneni de yadından hiç ayırmasın Allah..Benim annemde geldi bir hafta kaldı gitti babaannem hasta olmuş mecbur gitti...
Allaha şükür iyiyim biraz popom acıyor yer kalmadı iğnelerden başka bir sıkıntım yok göğüslerim sabahları ve gece yatarken çok acıyor hatta kocaman kocaman damarlar oluştu etrafında sütyene bile sığmıyor
İnşallah yarın öğrenicem ilçlarmı yoksa gebelik yüzünden mi bu kadar şiştiler
Benimde belim ilk 4 gün çok ağrıdı ama daha sonra ağrı falan kalmadı :44:
benim içime güzel haber alacağın doğuyor,inş bol rakamlı bi sonucun olur.ben iğne kullanmıyorum sadece sabahları crinone jelim var onu kullanıyorum,onu iğneside varmış ama doktor jelini verdi bana,aynıymış ikiside.birde elevit vitaminim vae.senin ilaçlar ney acaba?
benim içime güzel haber alacağın doğuyor,inş bol rakamlı bi sonucun olur.ben iğne kullanmıyorum sadece sabahları crinone jelim var onu kullanıyorum,onu iğneside varmış ama doktor jelini verdi bana,aynıymış ikiside.birde elevit vitaminim vae.senin ilaçlar ney acaba?
Amin inşallah
Bende ilk iki denemede jel kullandım ama şimdi onun iğnesini verdi günde bir tane iki ampül vurunuyorum..
İlaçlarım estrofem günde iki tane progesteron günde bir iki ampül aspirin günde bir tane elevit buda günde bit tane
Irmak senin transfer ne zaman oldu esinde azospermi vardı sanırım
iğneni hastanedemi vurduruyorsun.
slm.bende tüp bebek yaptırdım ve şuan 31 haftalık hamileyim.sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olabilirim.
slm.bende tüp bebek yaptırdım ve şuan 31 haftalık hamileyim.sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?