Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Yasmi_n ve IRMAK ikinizede tesekkürlerr bu güzel dilekleriniz icin

Simdi doktorum aradi sonucumu soyledi.. seninde soyledigin gibi yasmi_n icimdeki his yanilmis

HamiLeyimmmmmmmmmmmmmm...

Dilerimki bekleyen tüm arkadaslar benim gibi sonuc alirlar....

Son düzenleme:
kızzlarrr bugün ikinci kAN tahlilimi yaptırdım.değerim 2 kat artmışş ::) 300 olmuşşş :)hoşgeldin bebeğim yada bebeklerim :) bilemiyorum artık :)))

kızzlarrr bugün ikinci kAN tahlilimi yaptırdım.değerim 2 kat artmışş ::) 300 olmuşşş :)hoşgeldin bebeğim yada bebeklerim :) bilemiyorum artık :)))

gozun aydın hayırlısı olsun senın ılk tahlıl ne zamandı arkadasım kac cıkmıstı senınle benım maynı gun gorunuyor ama degerlerımızı farklı ben hıc bırsey anlamdım yaaaaaa(((((

gozun aydın hayırlısı olsun senın ılk tahlıl ne zamandı arkadasım kac cıkmıstı senınle benım maynı gun gorunuyor ama degerlerımızı farklı ben hıc bırsey anlamdım yaaaaaa(((((

benim 11. gün 144 dü bugün 13. günüm 300 canım.sen kaçıncı gün tahlil yaptırmıştın?ben 1 gün önce yapturdım ilk kan tahlilimi. senn 12. gün müydü?

gözün aydın canımmm sağlıkla inşşş

gözün aydın canımmm inşşş hep böyle devam ederr 9 ay

Benım 12. gün 330 cıktı bugunkude 635 cıktı

canım bu değerler arasındaki far kişiden kişiye değişeceği gibi tutunma süresiylede alakalı olabilir 6. güne kadar tutuna biliyor embiryolar ilk gün tutunmuşsa değer daha yüksek 6. gün tutunmuşsa biraz daha düşük olabiliyor
önemli olan ilerleyen zamanlarda katlayarak devam etmesidir
İNŞŞŞŞ SAĞLIKLA KUCAKLARSINIZ HEPİNİZZZZ

Benım 12. gün 330 cıktı bugunkude 635 cıktı

tamam canım hemen hemen yakın değerler. ama senin çok normal 2 katı artmış işte. muhtemelen ikizlerin var.ben sende 1 gün erken yAPtığımdan biraz daha düşük senden değerim.ama olsun sennk çok normal sakın boş yere sıkıntı yapma canım...

tesekkur ederım dr tek bebk gıbı degerın dedı takıp etmek lazım cuma kontrole cagırdı insallah bır aksılık cıkmaz....

Hepinize cok tesekkur ederim kizlar..

Allah hamile olan arkadaslarin saglikli sekilde bebeklerini kucagina almayi , tedavi sürecindeki arkadaslarinda sonuclarinin pozitif cikmasini nasip etsin insallah...

kalmyasmin tedaviye filan gerek kalmadı 9 tane bebem oldu sayende 9 doğurduk kız meraktan hadi gel artıkkk karnım acıktı yemek yiyecemmmmm

Nefesimsin sen benim bir tanem
Nefesim kadar yakınsın bana düşlerimde…
Her soluk alış verişimde sen varsın
Sen olmayınca anlamsızlaşan hayatımda yaşama gücümsün sen benim

Çığlıklarımsın sen benim
Özleminin acısını yüreğimin derinliklerinde hissettiğimde,
Sessiz sessiz haykırarak attığım çığlıklarım..
Kendime haykırışlarımın sebebisin sen benim.

Göz yaşlarımsın sen benim
Yokluğun bir hançer gibi saplandığında yüreğime,
Hıçkırıklar içinde ağladığımda akmayan göz yaşlarımsın
Gözlerimde acıdan donan göz yaşlarımın sebebisin sen benim

Hayallerimsin sen benim,
Uykusuz gecelerime dost olan hayallerim
Çaresizce,umutsuzca düşlediğim soğuk yatağımda,
Seni düşlemek için uykusuz kalmamın sebebisin sen benim

Belki gerçeklerim,belki de yalanlarımsın sen benim
Acılarım,mutluluğum,düşlerimsi​n sen benim
Beni ben yapan beni hayata bağlayanımsın sen benim
Kalbimin atmasının tek sebebisin sen benim!!!

Yaşadığım her an
Seni özlemeye itiyor beni
Ağır geliyor yokluğun
Beklediğimsin, özlediğimsin, özlemimsin..bebegim

-------------------------

Son düzenleme:
---------------------------

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…