sağolasın,ALLAH IM kucağınada almayı nasip etsin.hamilelerin duası kabul olurmuş,bizlerden dualarını esirgeme.kendine iyi bak canım.
Çıkıyorum hayırlı geceler yola çıkıcaz şehire gidiyoruz sabah erkenden hastaneye gidicem rabbim inşallah yüzüme güler hayırlı haberler veririm hepinize Allaha emanet olun :
selam iyi geceler herkese,
benimde ilk tüp bebek denememdi sitede okudugum kadariyla olusan belirtiler (kasik agrisi batma vs.)bisey olmadi olumsuz olacagi hissine kapiliyorum bir yandanda kanamamda gelmedi ve yarin kan testim var heyecandan uyuyamiyorumicimde bir his negatif olacak diyor sabah dr a gitmeyi bile istemiyorum
iyi geceler,canım lütfen böyle düşünme,bazı belirtiler ilaçlardanda olabiliyor.hiç bir belirtisi olmayıpda kaç kişi okudum hamile kalan.bu yüzden rahat ol.inş güzel haber alıp.bizede bildirirsin
merhabalar...
aranıza yeni katıldım. bugün transferimin 4. günü sonucu öğrenmeme daha 9gün var. Sonuç bekleyen arkadaşlar allahım hepimizin gönlüne göre hayırlısını versin inşallah.. :)
hayırlı günlerrrr canlarım sonuç bekleyner RABBİM GÖNLÜNÜZDEN GEÇEN HER ŞEYİ HAKINIZDA HAYILI KILIP SONRADA GÖNLÜNÜZDEN GEÇEN GİBİ NASİP ETSİN İNŞŞŞŞ HEPİNİZİN GÖBÜŞLERİ ÇİFTER ÇİFTER DOLSUN İNŞŞŞŞŞŞŞ
YASMİİİİİİİİİİİİİ CANIMMMM SİZİMERAKLA BEKLİYORUMMMM TEK GİTTİĞİN YERDEN ÇİFT HABERİNLE DÖNERSİN İNŞŞŞŞŞŞ
Bende katılıyorum ırmak04 bencede belirti arama daha kötü oluyor insan inşallah bugün içindeki ses yanılıyordurSelam iyi geceler herkese,
Benimde ilk tüp bebek denememdi sitede okudugum kadariyla olusan belirtiler (Kasik agrisi batma vs.)bisey olmadi olumsuz olacagi hissine kapiliyorum bir yandanda kanamamda gelmedi ve yarin kan testim var heyecandan uyuyamiyorumicimde bir his negatif olacak diyor sabah dr a gitmeyi bile istemiyorum
tamam canım,iyi geceler,yarın güzel haberlerini duyarız inş.inş ikiside sana sıkı sıkı tutunmuş,annelerine yarın ikisi birden surpriz yaparlar.ALLAHA EMANET OL.
hayırlı günlerrrr canlarım sonuç bekleyner RABBİM GÖNLÜNÜZDEN GEÇEN HER ŞEYİ HAKINIZDA HAYILI KILIP SONRADA GÖNLÜNÜZDEN GEÇEN GİBİ NASİP ETSİN İNŞŞŞŞ HEPİNİZİN GÖBÜŞLERİ ÇİFTER ÇİFTER DOLSUN İNŞŞŞŞŞŞŞ
YASMİİİİİİİİİİİİİ CANIMMMM SİZİMERAKLA BEKLİYORUMMMM TEK GİTTİĞİN YERDEN ÇİFT HABERİNLE DÖNERSİN İNŞŞŞŞŞŞ
merhabalar...
aranıza yeni katıldım. bugün transferimin 4. günü sonucu öğrenmeme daha 9gün var. Sonuç bekleyen arkadaşlar allahım hepimizin gönlüne göre hayırlısını versin inşallah.. :)
Bende katılıyorum ırmak04 bencede belirti arama daha kötü oluyor insan inşallah bugün içindeki ses yanılıyordur
Kanı verdim saat 15:00 da alıcam sonucu inşallah güzel haberler alırım
merhabalar...
aminnnnnnn canım benimmmmmmmm.ALLAH hepimizin gönlüne göre versin.bende sabırsızlıkla yasminin sonucunu bekliyorum.bize güzel haberler verip.buraya neşe saçar inş.
Ammiiiinn Rabbim senide evladına kavuştursun inşallah Allah yüzünü güldürsün
Amiiinnn inşallah 2 gelirim bende merak ediyorum :18::18: en az siniz kadar belki biraz daha fazla
alarakayracım bnm sonucumda 11. gün 144 çıktı.13. gün tekrar yaptırıcam. umarım herşey yolunda gider. bu arada tebrik ederim seni. büyük ihtimalle bebeklerimiz Allah nasip ederse aynı tarihlerde doğcak. :) allahım herkesin yüzünü güldürür inş.
çok sevindim canım ne güzel inşallah herşey yolunda gider.bende seni tebrik ederim.evet nasip olursa aynı tarihlerde doğacak :) inşallah hepimizin yüzü güler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?