Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Çıkıyorum hayırlı geceler yola çıkıcaz şehire gidiyoruz sabah erkenden hastaneye gidicem rabbim inşallah yüzüme güler hayırlı haberler veririm hepinize Allaha emanet olun :

Çıkıyorum hayırlı geceler yola çıkıcaz şehire gidiyoruz sabah erkenden hastaneye gidicem rabbim inşallah yüzüme güler hayırlı haberler veririm hepinize Allaha emanet olun :

tamam canım,iyi geceler,yarın güzel haberlerini duyarız inş.inş ikiside sana sıkı sıkı tutunmuş,annelerine yarın ikisi birden surpriz yaparlar.ALLAHA EMANET OL.

Selam iyi geceler herkese,

Benimde ilk tüp bebek denememdi sitede okudugum kadariyla olusan belirtiler (Kasik agrisi batma vs.)bisey olmadi olumsuz olacagi hissine kapiliyorum bir yandanda kanamamda gelmedi ve yarin kan testim var heyecandan uyuyamiyorum icimde bir his negatif olacak diyor sabah dr a gitmeyi bile istemiyorum

iyi geceler,canım lütfen böyle düşünme,bazı belirtiler ilaçlardanda olabiliyor.hiç bir belirtisi olmayıpda kaç kişi okudum hamile kalan.bu yüzden rahat ol.inş güzel haber alıp.bizede bildirirsin

iyi geceler,canım lütfen böyle düşünme,bazı belirtiler ilaçlardanda olabiliyor.hiç bir belirtisi olmayıpda kaç kişi okudum hamile kalan.bu yüzden rahat ol.inş güzel haber alıp.bizede bildirirsin

IRMAK samimiyetin icin tesekkur ederim canim.. Amin ins. sadece benim icin degil hepimize güzel haberler almak nasip olur..

hayırlı günlerrrr canlarım sonuç bekleyner RABBİM GÖNLÜNÜZDEN GEÇEN HER ŞEYİ HAKINIZDA HAYILI KILIP SONRADA GÖNLÜNÜZDEN GEÇEN GİBİ NASİP ETSİN İNŞŞŞŞ HEPİNİZİN GÖBÜŞLERİ ÇİFTER ÇİFTER DOLSUN İNŞŞŞŞŞŞŞ

YASMİİİİİİİİİİİİİ CANIMMMM SİZİ MERAKLA BEKLİYORUMMMM TEK GİTTİĞİN YERDEN ÇİFT HABERİNLE DÖNERSİN İNŞŞŞŞŞŞ

merhabalar...
aranıza yeni katıldım. bugün transferimin 4. günü sonucu öğrenmeme daha 9gün var. Sonuç bekleyen arkadaşlar allahım hepimizin gönlüne göre hayırlısını versin inşallah.. :)

merhabalar...
aranıza yeni katıldım. bugün transferimin 4. günü sonucu öğrenmeme daha 9gün var. Sonuç bekleyen arkadaşlar allahım hepimizin gönlüne göre hayırlısını versin inşallah.. :)

merhaba canım.benimde bugün 4.günüm.inş. 8 mayıs aynı gün güzel sonuçlar alacağız.senin nasıl geçiyor.bende şuan bel ağrısı var,bide göğüslerde ağrı var,ama ilaçlardanda kaynaklanıyor olabilir.ama hep güzel şeyler düşünüyorum.olumsuzluğu kafamdan silip attım,sonuda inş.böyle olur.sonradaaaaaa böyleeeee dolaşrız

aminnnnnnn canım benimmmmmmmm.ALLAH hepimizin gönlüne göre versin.bende sabırsızlıkla yasminin sonucunu bekliyorum.bize güzel haberler verip.buraya neşe saçar inş.

Bende katılıyorum ırmak04 bencede belirti arama daha kötü oluyor insan inşallah bugün içindeki ses yanılıyordur
tamam canım,iyi geceler,yarın güzel haberlerini duyarız inş.inş ikiside sana sıkı sıkı tutunmuş,annelerine yarın ikisi birden surpriz yaparlar.ALLAHA EMANET OL.

Kanı verdim saat 15:00 da alıcam sonucu inşallah güzel haberler alırım

Ammiiiinn Rabbim senide evladına kavuştursun inşallah Allah yüzünü güldürsün

Amiiinnn inşallah 2 gelirim bende merak ediyorum :18::18: en az siniz kadar belki biraz daha fazla

merhabalar...

Hoşgeldin
Hayırlısı olsun hakkında inşallah 9 gün çabucak geçer kazasız belasız sonu da mutlu biter

Bende katılıyorum ırmak04 bencede belirti arama daha kötü oluyor insan inşallah bugün içindeki ses yanılıyordur

Kanı verdim saat 15:00 da alıcam sonucu inşallah güzel haberler alırım

AYYYY HADİ HAYIRLISI İNŞ.GÜZEL HABERLER ALICAKSIN.HEMDE İKİ TANEEEEEE.

merhabalar...

aminnnnnnn canım benimmmmmmmm.ALLAH hepimizin gönlüne göre versin.bende sabırsızlıkla yasminin sonucunu bekliyorum.bize güzel haberler verip.buraya neşe saçar inş.

Ammiiiinn Rabbim senide evladına kavuştursun inşallah Allah yüzünü güldürsün

Amiiinnn inşallah 2 gelirim bende merak ediyorum :18::18: en az siniz kadar belki biraz daha fazla

kızlar güzel dualrınıza amin diyorum ekliyorummmmmm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş SAĞLIKLI HAYIRLI İKİZ ÜÇÜZ EVLATLAR NASİP ETSİN RABBİM EVLAT HASRETİ ÇEKEN TÜM YOL ARAKADAŞALARIMIZA Eki Görüntüle 402903 Eki Görüntüle 402903 Eki Görüntüle 402903 Eki Görüntüle 402903 Eki Görüntüle 402903 Eki Görüntüle 402903 Eki Görüntüle 402903 Eki Görüntüle 402903 Eki Görüntüle 402903 Eki Görüntüle 402903

yasminnnnnnnnnnnnnnnnnnn gel artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ama testierken yaptırmasan iyi olurdu cnm

yasmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızlar benım cumartesı degerım 330 cıkmıstı bugun yaptırdım 635 normalmı sızce ya dr ıyı dedı ama içimde suphe kaldı degerlerı boyle olan varmı????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…