Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

selam herkese :)inşallah yasmin sonucun pozitif olur canım...bende şubatta denedim 8 hücreli 3.gün embriyosu ama olmadı maalesef..bu nisanda da dondurulmuş 2 tane 6 hücreli koydyrttum o da olmadı çok üzgünüm sorunda gözükmüyor ama olmayınca olmuyor 2 tane daha dondurma var ama bilemiyorum kullansam mı onları ..negatifler çok yordu benii yaa..

bende 3 negatif gördüm bende çok yoruldum yıprandım keşke benimde dondurulmuşum olsa bence hiç düşünme büyük bi şans senin için hazır emriyo

melodi öncelikle dondurulmuşlarıyın olması ne kadar güzel ne kadar şanslısın
ne gatif yaşamak çok kötü bir durum sıkıntılıı ama dün birproğram izledim DR DİYORKİ BAZI BÜNYELERDE DONDURULMUŞLAR TAZE EMBİRYODAN DAHA ŞANSLI OLUYOR BİR KERE TEDAVİ SÜRECİ BİTMİŞ OLUNCA KADINLAR DAHA RAHAT LUYORLARMIŞŞŞ inşşşşş senin içinde durum böyledirrrr ve inşşen kısa zamanda senden gzel haberle alırız canımmm

acaba benimde ikiz midir değerim 635 ama inşallah öyledir 2 hafta sonra kontrole çağırdı doktor inşallah ikizdir.

canım öncelikle öneml olan gebeliğin sağlıklı olması ve sağlıklı ilerlemesi 9 ay boyunca sorunsuz gitmesii TABKİ İKİZDE ÇOK GÜZEL OLUR

yasmiiiiiiiii nerde kaldın yaaaaaaaaaaa:18::18::18::18::18:[sıze=3][/sıze]

Köprünün tam ortasındaydım gene en başa geldim ama şimdide çaresizliğin içindeyim elim kolum bağlandı kımıldayamıyorum sol yanımda tarifi zor bir ağrı var,içimde kocaman bir taş var nefesim kesiliyor...Umudumun bittiği yerdeyim kocaman bir sıfırım (0) var elimde ,olmadı becermedim gene ....

İki gün sonra gene tahlil dedi doktorum ama az olsa bir sayı çıkmalıydı diyor iğnelere devam haplara devam ama ben biliyorum sonucu gene 0 olacak...

Allah bana yardım etsin şu zor günlerimde biraz toparlandığım da uğrarım gene ama şimdi hiç iyi değilim...

Köprünün tam ortasındaydım gene en başa geldim ama şimdide çaresizliğin içindeyim elim kolum bağlandı kımıldayamıyorum sol yanımda tarifi zor bir ağrı var,içimde kocaman bir taş var nefesim kesiliyor...Umudumun bittiği yerdeyim kocaman bir sıfırım (0) var elimde ,olmadı becermedim gene ....

İki gün sonra gene tahlil dedi doktorum ama az olsa bir sayı çıkmalıydı diyor iğnelere devam haplara devam ama ben biliyorum sonucu gene 0 olacak...

Allah bana yardım etsin şu zor günlerimde biraz toparlandığım da uğrarım gene ama şimdi hiç iyi değilim...

cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ya belki erkendir test için çünkü erken yaptırıp kötü sonuç alıp sonra hamile kalan arkadaşlar çok var lütfen kendini şimdiden üzme bence ayrıca olmadıysa bile dondurulmuş şansın var

canım senden ne kadar umutluyudum bilemesinnnnnnnn şakınım vede üzügünüm söyleyecek hiç bir şey bulamıyorummAMA DONDURLMUŞLARIN VAR İNŞŞŞ ONLARLA BAŞARIRSIN [sıze=3][/sıze]

Son düzenleme:

Var ama bende ben kalmadı hilkam gerçekten çoooooook yoruldum eşimde diyor yılbaşınadan önce dondurulmuşları deneriz diye ama hiç hevesim isteğim kalmadı...

Test erken değil hilkam sadece 2 gün var arada azda olsa bir sayı olabilirdi inan 1 bile razıydım ama kocaman 0 vardı kağıtta ve hiç bir şey değişmeyecek o sayıda...

Son düzenleme:
canım senden ne kadar umutluyudum bilemesinnnnnnnn şakınım vede üzügünüm söyleyecek hiç bir şey bulamıyorummAMA DONDURLMUŞLARIN VAR İNŞŞŞ ONLARLA BAŞARIRSIN [sıze=3][/sıze]

Bende emin ol şaşkınım arada ağlama krizine giriyorum arada gülüyorum karma karışığım

cnm kıyamam sana üzüntünü iyi anlıyorum şimdi sana ne desek teselli değil ama yinede bana göre daha şanslısın bak yaşın 29 dondurulmuşların var hiç belli olmaz belki vakit o zamandır sen inançlı güçlü bi bayansın yeterin dediği gibi gibi hep hamile haberini okuyacağımı hissediyordum biliyorum üzeceksin kendini ama lütfen çok yıpratma

metin ol yasminn öle bırakama kndini rabbimden daha iyisini kimse bilemes kndini ona bırak o herşeyin en iyisini bilir vakti zamanı deilmiş gibi düşün bende senın için hala ümidimi kaybetmiş deilim 2 gün sonra alamazsan bile sonuç belkı rabbim normal yolla verecek herşey bitmiş deil ümitsiz olmaa rabbime sıgınmaktanda hiç bir zaman vaz geçmee

yasmin_n canim seni anlayabiliyorum cok üzüldüm ( topiclerde cogumuza daha dün bana bile umudunu kaybetme icindeki hisler yaniltabilir diyordun simdi neden bu kadar umutsuzluga kapildin , biliyorum cevredeki insanlara soylemek kolaydir ama is kendine geldiginde hic birsey yapamassin (

Ne hayallerle umutlarla bu yola cikiyoruz bu sekilde olunca tabiki hayal kirikligi manevi cöküntü kolay degil inanki cok üzüldüm..
Su an icin ne desek senin icin bos gelicek bunuda biliyorum fakat kendini üzmemeye calismalisin güclü olmalisin ve bu yola cikdiysan sonuna kadar dimdik durmaya calismalisin ve unutma NEFES ALIYORSAK UMUT VAR DEMEKTIR..

as cnm arada yazda iyi oldugunu bilelim çok şükür kızımda bende iyiyis bisde 22.haftadayıss geçen ayrıntılı ultrason çektirdik hepsi güseldi ilaç olarak sadece demir alıyorum ayriyeten süt ürünleri ve kabız olmamak için kayısı incir türü şeylerr büyüdümü göbüşş hareketlerinisde başlamıştır hayırlısı olsun rabbim herkes için hayırlısını versinn

CANIM yeterin dediği gibi aklıma seninle ilgili hiçbir umutsuz şey gelmedi.ama lütfen bırakma kendini bence test gününde tekrar yaptır.belki 12 gün dolmadığı içinde çıkmamiş olabilir.lütfen ne olursa olsun ümidini kaybetme,birgün hepimiz bu savaşı kazanacağız,sen çok mantıklı,iyi birisin.RABBİM bir gün seni anne yapacak,demekki doğru zaman değilmiş.biliyorum ne kadar üzme kendini desemde bu şuan için çok zor.ama zaman herşeyin ilacı.bi gün bu sınavı hepimiz geçeceğiz ve o zaman okadar büyük bir yüreğimiz,sabrımız,herşeye karşı daha daha fazla şükrümüz,ve herşeyin kıymetini bizler daha iyi anlayacağız.daha güçlü bir ANNE olacağız.

benim 11.gün değerim 6.13 tü bugün 14.gün 8.23 çıktı dr da dış gebelik olabilir cuma tekrar yaptır diyor ne alaka dış gebelikte değer çok fazla çıkmazmı ?

Bende emin ol şaşkınım arada ağlama krizine giriyorum arada gülüyorum karma karışığım

seni çok iyi anlıyorum şunu iyi bilki içinden ne geliyorsa onu yap ağlamak geliyorsa ağla gülmek geliyorsa gül kırmak geliyorsa kır (be ilk tedavimde çok tabak çanak kırdım öyle rahatladım) ama içine atma bilen bilir negatif almak helede tedavilerden sonra çok zordur vede yıpratıcıdır o yüzden kendini iyi hisedeceğn şeyler yap ve unutma MERKEZDE SENİ BEKLEYEN BİRKAÇ TANE BEBEĞİN VARRRR inşşş onlar sana umut olacaklar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…