kızlar benım cumartesı degerım 330 cıkmıstı bugun yaptırdım 635 normalmı sızce ya dr ıyı dedı ama içimde suphe kaldı degerlerı boyle olan varmı????????
selam herkese :)inşallah yasmin sonucun pozitif olur canım...bende şubatta denedim 8 hücreli 3.gün embriyosu ama olmadı maalesef..bu nisanda da dondurulmuş 2 tane 6 hücreli koydyrttum o da olmadıçok üzgünüm sorunda gözükmüyor ama olmayınca olmuyor 2 tane daha dondurma var ama bilemiyorum kullansam mı onları ..negatifler çok yordu benii yaa..
selam herkese :)inşallah yasmin sonucun pozitif olur canım...bende şubatta denedim 8 hücreli 3.gün embriyosu ama olmadı maalesef..bu nisanda da dondurulmuş 2 tane 6 hücreli koydyrttum o da olmadıçok üzgünüm sorunda gözükmüyor ama olmayınca olmuyor 2 tane daha dondurma var ama bilemiyorum kullansam mı onları ..negatifler çok yordu benii yaa..
acaba benimde ikiz midir değerim 635 ama inşallah öyledir 2 hafta sonra kontrole çağırdı doktor inşallah ikizdir.
Köprünün tam ortasındaydım gene en başa geldim ama şimdide çaresizliğin içindeyim elim kolum bağlandı kımıldayamıyorum sol yanımda tarifi zor bir ağrı var,içimde kocaman bir taş var nefesim kesiliyor...Umudumun bittiği yerdeyim kocaman bir sıfırım (0) var elimde ,olmadı becermedim gene ....
İki gün sonra gene tahlil dedi doktorum ama az olsa bir sayı çıkmalıydı diyor iğnelere devam haplara devam ama ben biliyorum sonucu gene 0 olacak...
Allah bana yardım etsin şu zor günlerimde biraz toparlandığım da uğrarım gene ama şimdi hiç iyi değilim...
köprünün tam ortasındaydım gene en başa geldim ama şimdide çaresizliğin içindeyim elim kolum bağlandı kımıldayamıyorum sol yanımda tarifi zor bir ağrı var,içimde kocaman bir taş var nefesim kesiliyor...umudumun bittiği yerdeyim kocaman bir sıfırım (0) var elimde ,olmadı becermedim gene ....
Iki gün sonra gene tahlil dedi doktorum ama az olsa bir sayı çıkmalıydı diyor iğnelere devam haplara devam ama ben biliyorum sonucu gene 0 olacak...
Allah bana yardım etsin şu zor günlerimde biraz toparlandığım da uğrarım gene ama şimdi hiç iyi değilim...
cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ya belki erkendir test için çünkü erken yaptırıp kötü sonuç alıp sonra hamile kalan arkadaşlar çok var lütfen kendini şimdiden üzme bence ayrıca olmadıysa bile dondurulmuş şansın var
canım senden ne kadar umutluyudum bilemesinnnnnnnn şakınım vede üzügünüm söyleyecek hiç bir şey bulamıyorummAMA DONDURLMUŞLARIN VAR İNŞŞŞ ONLARLA BAŞARIRSIN [sıze=3][/sıze]
Var ama bende ben kalmadı hilkam gerçekten çoooooook yoruldum eşimde diyor yılbaşınadan önce dondurulmuşları deneriz diye ama hiç hevesim isteğim kalmadı...
Test erken değil hilkam sadece 2 gün var arada azda olsa bir sayı olabilirdi inan 1 bile razıydım ama kocaman 0 vardı kağıtta ve hiç bir şey değişmeyecek o sayıda...
slm ...burdayım canım....hemen hemen her gün forumu takip ediyorum....çok dua ediyorum..yasmin...yeter...ırmak ve şu an yeni katılan arkadaşlara..güzel sonuçlara çok seviniyorum...ama beni yeter bitiriyor...her yazdığı o kadar içten ve güzel ki....allah en kısa zamanda çocuklarımıza kavuşturur hepimizi...
canım iş yerinde (kamuda çalışıyorum) kadınlar kulübünü yasakladılar...siteye giremiyorum...akşamları da evde vaktim olmuyor....ben iyiyim...oğlumda çok iyi...çok şükür...20 haftalık olduk...ikili ve üçlü taramalarımızda iyi çıktı....büyüyoruz yavaş yavaş...
sen nasılsın...kızın nasıl?????....
ben şu an sadece kan hapı kullanıyorum....başka ilacım yok....senin kullandığın veya sürekli yediğin bişeyler varmı????...
Köprünün tam ortasındaydım gene en başa geldim ama şimdide çaresizliğin içindeyim elim kolum bağlandı kımıldayamıyorum sol yanımda tarifi zor bir ağrı var,içimde kocaman bir taş var nefesim kesiliyor...Umudumun bittiği yerdeyim kocaman bir sıfırım (0) var elimde ,olmadı becermedim gene ....
İki gün sonra gene tahlil dedi doktorum ama az olsa bir sayı çıkmalıydı diyor iğnelere devam haplara devam ama ben biliyorum sonucu gene 0 olacak...
Bende emin ol şaşkınım arada ağlama krizine giriyorum arada gülüyorum karma karışığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?