Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

hadi canım bakalım hayırlısı,inşallah ikiside seninledir.bu cumartesi bize ikizlerinin haberini vermeyi unutma.

sağol canım amin.bizleri unutma her zaman bekleriz.

unuturmuyum hiiççç

yetercim, sonucun negatif galiba.. çok üzüldüm ama elden birşey gelmiyor ne yazık ki.. söylenecek birşey olmuyor böyle durumlarda .. Allah sabır versin canım... çok takip edemiyorum kusura bakmayın lütfen.. Allah hayırlısını versin.. Vakti gelince olacak eminim... Umudumuzu asla kaybetmemeliyiz... Sadece vaktini zamanını bekliyor bebişler...

Pozitif alan tüm arkadaşlarıda tebrik ediyorum, sağlıkla kucağınıza alın inş.

IRMAK inanki bugun sabah uyandim aklima ilk sen geldin Tüm gün aklimdaydin.. Coookk cok sevindimm.. ALLAH hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin insallah..

ayyy çok sağol canımmmm benim.aminnnnnn,hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inş.sadece çok kasık ve bel ağrım oluyor,inş. normaldir bunlar.

evet canımmm böyle insanlar var RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUNKİ BENİM KARŞIMA DA ÇIKARTI BU İNSANLARI

canım ben teni negatif almadım 5 defa negatil aldım ama önceleriydi
[sıze=3][/sıze]

günaydın kızlarrr kimsecikler yokkkkk:82: kızlar topiğin yeri değişmiş 2 sayfadan girdim sabit yerde değil artık galiba:44:yasminnnn nerelerdesin nasılsın

Günaydın.....

Buralardayım hikam iyiyim Allah'a şükür temizlik yapıcam da keyfimin gelmesini bekliyorum :126::126:

Sen nasılsın ?

ben de ;(( inşallah bir sonrakine, bu arada neden tutmadığına dair araştırmalar yapıldı mı size önceden..
Üzüldüm 10 gün önce bende negatif aldım seni anlıyorum Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bir dahakine olur demekten başka çaremiz yok...

günaydın canım, nasılsın,inş.daha iyisindir.sensiz burası sessiz kalıyor,arada gelde sesini duyalım.

Allaha şükür iyiyim Rabbim başka dert vermesin Sevdiğim adam yanımda ailem iyi başka ne istediğim

Yaz geldi bizim çiftlikte işler başladı arada oraya kaçıyorum 5 tane kedi yavrusu oldu onları görmek için gidiyorum ineklerimiz buzalayacak onların telaşı var....

Balkonumda ki güvercin yavrusu büyüdü uçmak için gün sayıyor

Sen nasılsın bebekle ilgili gelişme ne ne zaman ikinci testin arada kaçırıyorum yazılanları :44::44:

Son düzenleme:
Selam (kendi adıma ) iyiyim sen nasılsın...

teşekkürler canım,sen nasılsın.?
sağolun kızlarrrrr rabbime hamd olsunnn
ben de ;(( inşallah bir sonrakine, bu arada neden tutmadığına dair araştırmalar yapıldı mı size önceden..
canımm melisimmm dualrımdasın biliyorsunnnn inşşşşşş inşşşş rabbimin dualrımızı kabul ettiği istediğimizi hakımızda hayırlı kılıp gönderdiği günler gelecek inşşş bebeğimm

canımmm kolay şeyler yaşamadın ama bak çiftlik havası doğa hayvalar bunların tadını çıkart rahatla vicudundaki hormonları at ve sonra merkezde seni bekleyen meleklerini al gel inşş onlar seni anne yapacaklar inşşşş

İnşallah yeteeeerim inşallah...
Hala doktordan haber bekliyoruz eşimin işler yoğun olunca arayamadık da aslında aramakta istemiyorum hala hazır değilim ikinciye ama karar verdim ramazan bayramı öncesi bir kere daha deneyim diyorum temmuza kadar azcık vücudum rahatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…