Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

evet canım doğru söylüyorsun.insanın sevdikleri yanında olduğu sürece aşamayacağı şey yok.ALLAH sevdiklerimizn kötü gününü göstermesin.ayyy ne güzel yaa gözümde canlandı resmen.ne güzel temiz havada,doğanın içindesin.biz valla istanbulun havasında boğuluyoruz bazen.bende iyiyim canım.bugün 2.testimin sonucunu aldım 175,3 çıktı.doktorumu aradım biraz yavaş ilerlemiyormu diye.o da 2 katına yakın dedi.gayet iyi dedi.herkesin bünyesine göre değişirmiş oranlar.ama benim içime 1 tane doğuyor.haftaya perşembede kontrol var.

Amiiiin ....

Ben ilçede yaşıyorum bezen şehre gittiğimde nefesim kesiliyor havasından eve gelince iki günde zor geliyorum kendime

Hadi inşallah bir iki fark etmez rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba ben 6 yıllık evliyim ve 2 kez dış gebelik yaşadım ilkinde tüpüm patladı ölümden döndüm yılmadım tekrar denedim yine bi dış gebelik bu kez bilinçliydim ameliyatla 2. tüpümde alındı doktor tüp bebek dışında başka şansın yok dediğinde çok üzüldüm ama yapacak bişey yoktu allaha dua etmekten başka ve şükürler olsun ki şu an oğlumu büyütüyorum şu an 4,5 aylık oldu moral vermek adına yazıyorum allahım isteyen herkese nasip etsin inş. tüp bebekte moral çok önemli ben çok pozitiftim ve çok şükür ilkinde tuttu ve oğlumu 4,5 ay önce kucağıma aldım hepiniz bu duyguyu tadarsınız inş.

Allah evladına sana bağışlasın uzun ömürlü sağlıkla büyüsün...

Benimde iki tüp yok ve tüp bebek dışında başka çarem yok inşallah bende 4. de evladımı kucağıma alırım

evet sağlıklı olsunda başka bişey istemem.canım benim ALLAHIM SANADA EN YAKIN zamanda tattırsın.ben inanıyorum sen hastanedeki bebişlerini alıp; bu sefer sıkı sıkıya onlar seninle olcak.yasminim inan buna,sakına olumsuz düşünme.ne kadar rahat başlarsan,ne kadar olumlu düşünürsen gerçekten sonuda güzel oluyor.bende şuan sadece anne adayıyım,mevlam ne zaman kucağıma almayı nasip ederse o zaman gerçekten anne olacağım.ALLAH IM çıktığımız bu yolda sonucunu göstermeyi bize nasip etsin.bak görürsün yasmin sende bana temmuzda yetişip ikimiz birlikte inş.büyütücez bebeklerimizi.

İnşallah ırmak inşallah bende bu transferimde inanılmaz rahattım ki eşim bile şok içindeydi günde 5-6 kere arayıp iyisin demi moralin iyimi diye soruyordu çünkü olacak dedim bu sefer kanama olmadı her şey istediğim gibi diyor dedim ama olmadı umudumu kaybetmedim inancımda eskisinden kat kat çok Allah istediği zaman verecek biliyorum vermezse de önemli değil kaderime boyun eğerim olur biter...eşim henüz tüp bebek konusunu açmıyor hassa olduğum için ben temmuz diyorum sen ne zaman isterse o zaman gideriz diyor eşim...

Biraz daha toparlanayım yaz temizliğimi yapayım güzelce halılarımı yıkayım ohh mis gibi koksun evim sonrada bebek telaşına gireyim yeniden

canım işte bu,bak ne kadar pozitifsin.RABBİMİN EVLAT DENİZİ O KADAR BÜYÜKKÜ, bu kadar çok anne olmak isteyen kulları var,hiç bizleri evlatsız bırakırmı sence.HAKKIMIZDA hayırlı ise zaten kullarını unutmaz.RABBİMİN kullarına olan sevgisi o kadar büyükkü,bi annenin evladına sevgisi onun yanında hiç kalır.biliyormusun bende aynı senin düşündüğün gibi yaptım,evimi baştan aşağıya temizlettin.herşeyi hazır ettim.sonrada tertemiz evime onlarla geldim.evimde huzur buldum,sağolsun annecimde yanlız bırakmadı,bu sefer içimden evimde kalmak geldi,sanki içime doğdu güzel sonuç alacağım.ve öylede oldu.inş bu sefer seninde olacak.ALLAH BU SEFER senin o güzel kalbine göre verecek.sadece diğerlerinin vakti zamanı değilmiş de.onları beyninden sil at,hep ileriye bak.tamammı canım.

meraba arkadaşlar dün akşam yine biraz kanamam oldu çok korktum.şimdi doktordan geliyorum.1 tanesi tutmuş bebeğimin olsun çok sevindim çok mutluyum kalp atışlarını duydum okadar heyecan verici bir duygu ki anlatamam.doktor 1 hafta yatcaksın dedi 1 hafta yokum yani ara kanamalarım olcakmış korkama dedi 2 hafta sonra tekrar gitcem.

Amiiinn Rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat...

Ben ilkinde evde kalmadım diğerlerinde hep evimde kaldım annem 4 gün kaldı daha fazla kalmasını istemedim çünkü babaannem vardı evde bide hastalanmıştı git dedim şimdi bir ton laf eder sana çünkü bilmiyordu tüp bebek yaptırdığımızı...
Belki bu sefer olur bir tanede olsa

eşime soruyorum bazen şimdi diyorum bizim cennette kaç tane meleğimiz var oda diyor onlar daha bebek değillerdi ben diyorum bebekler embriyoydu ama nereden baksan 3 haftalıklardı yanı onlardı birer kan pıhtısı gibi bir şeydi...

eğer meleklerse 9 tane embriyo oluştu ve gittiler diyorum bana gülüyor

İnşallah kazasız belasız şu kanamaları atlattın mı güzel bir gebelik olacak seninki bebeğin daha gelmedin seni baya uğraştıracak gibi görünüyor...

İnşallah kazasız belasız şu kanamaları atlattın mı güzel bir gebelik olacak seninki bebeğin daha gelmedin seni baya uğraştıracak gibi görünüyor...

inşallah yasmincim bir atlatsam iyi olcakta her kanamam olduğumda okadar korkuyorumki şimdiden beni uğraştırmaya başladı doğunca ne yapcaz bakalım.sağlıklı olsunda ben razıyım

CANIM benim merhaba,yoksa yoruyormusun bakıyım kendini,lütfen yat dinlen,sakına birşeyle uğraşma,bak bebişin seninle ne güzel.ALLAHIM sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin.iste herkesin bünyesi farklı farklı,herkesin hamilelik süresi değişik ilerliyor.bak annesi sana kendini göstermiş işte ne güzel.inş.bende o günleri yaşarım.

yasmin kız alemsin valla,senide tanımayı çok isterdim.eminim çok eğlenceli bir kişiliğin vardır,RABBİM hep yüzünü güldürsün.inş..

yok ırmakcım yormuyorumda kendimi hiç iiş falanda yapmıyorum niye oluyor bilmiyorum.doktorda 1 hafta dinlen dedi işede gitmeyecem.evet bebişim şimdiden uğraştırıyor beni bana sımsıkı tutunsunda ben uğraşmaya razıyım.hayırlısıyla sağlıcaklada kucağıma aldığıma görsem daha ne isterim.bugün okadar heyecanlndımki canım ya varya kalp atışlarını duydum nasıl hızlı atıyor inanılmaz birşey ya inşallah canım onu ilk kez gördümm okadar küçük birşeyki hayırlısıylada inşallah sende o günleri yaşayacaksın sende dikkat et kandine olurmu

tamam canım,benimde masa başı işim zaten,pek kalkmamaya çalışıyorum.bizimkide işte yavaş yavaş ağır adımlarla ilerliyor,doktorum normal dedi değerlerin.ama ben haftaya perşembeye kadar bekleyemem yine arada bi kan testi daha yaptırırım.sen anlatınca bende çok heyecanlandım,ne güzel bi duygudur kimbilir.senin kaç haftalık oldu şuan.

tamam canım,benimde masa başı işim zaten,pek kalkmamaya çalışıyorum.bizimkide işte yavaş yavaş ağır adımlarla ilerliyor,doktorum normal dedi değerlerin.ama ben haftaya perşembeye kadar bekleyemem yine arada bi kan testi daha yaptırırım.sen anlatınca bende çok heyecanlandım,ne güzel bi duygudur kimbilir.senin kaç haftalık oldu şuan.

benimde canım masa başı işimde hiç kalmamaya çalışıyorum bende benim bebeğimde pazartesiyi bekleyemedi bugün doktora gittik.inan okadar güzel duyguki bebğimle beraber benimde kalbim okadar hızlı atmaya başladı. 6 hafta 4 günlük bugün.kaç yaşındasın ırmakcım.

yasmin kız alemsin valla,senide tanımayı çok isterdim.eminim çok eğlenceli bir kişiliğin vardır,RABBİM hep yüzünü güldürsün.inş..
Hepinizle tek tek oturup yüz yüze muhabbet etmeyi inan ben de çok isterdim ama yer ve mekanlar uygun değil olsun buradan muhabbet ediyoruz buna da şükür oturup kurmakdansa burası var

28 yaşındayım canım,sen.demekki annesi senin kalp atışlarını duymanı istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…